Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر موزه‌ها و مرکز اسناد صنعت نفت ایران گفت: امسال 200 میلیارد ریال از محل اعتبارات توسعه ای برای ارتقای 23 موزه صنعت نفت در کشور اختصاص یافته است.

به گزارش شانا، اکبر نعمت الهی امروز (چهارشنبه، سوم آبان‌ماه) در جریان بازدید از موزه نفت سبزوار در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این اعتبار صرف اجرای ساختمان‌ها، محوطه‌سازی و کارهای سخت افزاری موزه‌های متعلق به صنعت نفت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که حفاظت از بناها و تجهیزات تاریخی صنعت نفت مورد توجه وزارت نفت است، تصریح کرد: تاکنون 104 بنا و مکان قدیمی در همین چارچوب در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

مدیر موزه‌ها و مرکز اسناد صنعت نفت ایران با یادآوری این که موزه بنزین خانه آبادان پارسال به بهره برداری رسید، افزود: مدرسه فنی و حرفه ای آبادان، بنزین خانه دروازه دولت تهران و موزه قدیمی کرمان امسال به بهره برداری می‌رسد.

نعمت الهی با بیان این که 23 موزه برای بهره برداری در دست اقدام است که انبار نفت خراسان در مشهد و کارخانه حلب سازی و حلب پرکنی کرمانشاه از این موارد است، ادامه داد: در مرکز اسناد وزارت نفت، میلیون‌ها برگ سند قدیمی فهرست نویسی شده است که در دسترس محققان قرار دارد.

وی با اشاره به این که ساختمان قدیمی موزه نفت سبزوار در ردیف ساختمان‌های میراثی وزارت نفت است که در مرحله ثبت آثار ملی است، درباره موزه نفت سبزوار هم اظهار کرد: موزه نفت سبزوار نیاز به توسعه، افزایش اسناد و تغییر اشیا دارد بنابراین برای انجام کامل آن اعتباری مناسب تخصیص یافته است.

به گزارش ایرنا، مقدمات راه‌ اندازی موزه‌های صنعت نفت ایران با حکم وزیر نفت از دی ماه 1392 فراهم شد. بر این اساس مسئول مطالعه و ایجاد موزه‌های صنعت نفت ماموریت دارد با تشکیل کارگروهی مرکب از صاحب‌نظران و کارشناسان برجسته و بهره برداری از نتایج مطالعات موارد مشابه در جهان برای پیشبرد «طرح ایجاد موزه‌های صنعت نفت ایران» اقدام کند. نقش و جایگاه صنعت نفت در تحولات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و توسعه فناوری از دلایل تاسیس موزه‌های صنعت نفت است.

تاکنون اقدامات لازم برای تاسیس موزه تاریخ صنعت نفت در مسجدسلیمان، موزه‌های نفت در آبادان، موزه صنعت نفت غرب کشور در کرمانشاه و موزه فناوری صنعت نفت در تهران صورت گرفته و در مجموع طرح ایجاد 24 موزه نفت در سراسر کشور در حال انجام است.



منبع: شانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۵۴۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در بستر اقتصادی کنونی کشورها، «دانش» حرف نخست را می‌‌‌زند و در این راستا اقتصادهایی موفق هستند که درآمد خود را به دانش گره زده باشند و با فناوری های روز دنیا در مسیر تولید تا بازارهای جهانی در حال رقابت باشند.

استفاده از توان و ظرفیت شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان در هر صنعتی می‌تواند سبب ایجاد بهره‌‌‌وری و ارزش‌‌‌افزوده بیشتر آن صنعت شود. البته این  توان و ظرفیت در صنعت فولاد کشور هنوز فراگیر نشده است. کارشناسان و فعالان این صنعت بر این باورند که  از این پس آنچه در زنجیره فولاد می‌تواند عامل توسعه و بالندگی شود، ایجاد دانش است ؛ علمی که با هوشمندسازی می تواند ارتقای تولید را در زمینه‌های رقابت با سایر محصولات در بازارهای جهانی رقم بزند.

زمینه اعتماد به دانش‌‌‌بنیان‌ها فراهم شود

موضوع  اعتماد به مشارکت با شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان در زنجیره صنعت فولاد، بحثی است که هنوز به طور کامل اجرایی نشده و تردید های زیادی را در زمینه این نوع همکاری ها ایجاد کرده است. در حالی که اگر حمایت‌‌‌های مشخصی از این شرکت‌ها صورت گیرد،  شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان با سرعت بیشتری می‌توانند رشد و توسعه پیدا کنند و مسیر بالندگی خود را در پیش بگیرند.  

در همین رابطه حسین وجودی یزدی مدیرعامل شرکت خدمات عمومی فولاد ایران درگفت‌وگو با آنا به شرایط همکاری با شرکت های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: برای توسعه در مراکز خدماتی فولاد ایران هدف‌گذاری‌هایی طراحی و با توجه به برنامه ریزی‌ها در حال اجراست. البته  با توجه به سیاست‌های تعیین شده و با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان در تلاش برای کاهش ماشین آلات مستقر در مراکز خدمات فولادی بوده‌ایم.

وی تصریح کرد:‌ سیاست‌ها به سوی افزایش ماشین آلات نو و تکنولوژی هدایت شده است. در همین راستا ما با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان تلاش کرده ایم تا دو دستگاه از مدار خدمت خارج شده خود را اورهال کنیم و به چرخه کار باز گردانیم.

وجودی ادامه داد: در این راستا با یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان برای تولید و نصب بلانک به تفاهم رسیده ایم و در ادامه دو دستگاه دیگر نیز برای تکمیل سیستم برش‌کاری نصب خواهد شد که این خدمت توسط شرکت دانش‌بنیان انجام می شود.

مدیرعامل شرکت فولادی با تاکید بر اینکه برای توسعه صنعت فولاد ایران، با توجه به برنامه ریزی‌، هدف‌گذاری‌هایی  تبیین و در حال اجراست، گفت: البته با توجه به سیاست‌های تعیین شده و با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان در تلاش برای کاهش به‌کارگیری ماشین آلات مستقر در مراکز خدمات فولادی و پیاده‌سازی سیستم بهره‌وری در مدیریت هوشمندسازی این صنعت هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • اختصاص وام تحصیلی به بیش از ۴ هزار دانشجوی متاهل
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت
  • اختصاص یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل کمربند ایلخچی
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • اختصاص یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل کمربندی ایلخچی
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد