Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایلام-ایرنا- امام جمعه دهلران ن گفت:مردم و مسئولان در این شهرستان مرزی برای پذیرایی از زائرین حسینی(ع) لحظه شماری می کنند و از هم اکنون در جای جای شهرستان ایستگاه های پذیرایی دایر است.

به گزارش ایرنا،حجت الاسلام سید محسن موسوی با اشاره به پذیرایی اهالی دهلران از 900 هزار زائر در اربعین سال گذشته اظهار کرد: مردم و مسئولان شهرستان با عشق به اهل بیت(س) در خدمت به زائرین هر ساله سنگ تمام می گذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بر ضرورت خدمت شبانه روزی اقشار مختلف مردم به خصوص فعالیت مستمر کسبه دهلران تاکید کرد و افزود:نصب تابلوهای راهنمای زائرین از دیگر موضوع هایی است که باید مد نظر باشد.
وی گفت:نیاز است از بودجه اربعین استان به این شهرستان در جهت تسریع خدمت رسانی به زائرین توجه ویژه شود.

*دهلران از ورودی های اصلی حضور زائران اربعین است
فرماندار دهلران نیز محور اندیمشک - دهلران -مرز مهران را از مسیرهای پر تردد و اصلی زائرین اربعین برای عزیمت به کربلای معلی برشمرد.
سید حسینعلی موسوی روز چهارشنبه در نشست ستاد اربعین دهلران با اشاره به طرح های مناسب سازی راه های دهلران افزود: عملیات چهار خطه کردن دهلران به اندیمشک و دهلران به مهران در دستور کار جدی راه و شهرسازی است.
وی گفت:مجتمع خدماتی اربعین در ورودی شهر دهلران با مساحت2هکتار که 13 هزار متر مربع فضای آن اسفالته و برخوردار از امکانات مناسب است برای پذیرایی از زائرین اربعین اماده سازی شده است.
موسوی افزود: مردم این شهرستان مثل سال های گذشته با شور و هیجان به دنبال برنامه ریزی برای ارائه خدمات مناسب به زائران اربعین هستند.
فرمانده سپاه ناحیه دهلران نیز اظهار کرد: اربعین فرصت خدمت به زائرین امام حسین (ع ) است و همه خود را در این مهم سهیم خواهند کرد.
سرهنگ علی آبدونی گفت: سپاه نیز از همه امکانات در راستای تسریع در خدمات رسانی به زائرین همراه مردم و مسئولان بهره می گیرد.
بسیاری از زائران اربعین حسینی به خصوص اهالی مناطق مرکز و جنوب غربی کشور از مسیر شهرستان دهلران وارد استان ایلام ومرز مهران می شوندکه فاصله دهعلران تا مهران 125 کیلومتر است .
شهرستان دهلران به عنوان دروازه ارتباطی استان ایلام با خوزستان 125 کیلومتر با اندیمشک فاصله دارد.

*** شورای فرهنگ عمومی باید عامل ترویج امر به معروف باشد
امام جمعه دهلران همچنین در نشست شورای فرهنگ عمومی این شهرستان گفت: شورای فرهنگ عمومی باید بستر ساز گسترش بیش از پیش ترویج معروفات در جامعه باشد.
به گزارش ایرنا،سید محسن موسوی تاکید کرد : اگرچه همه باید تلاش کنند تا معروفات گسترش یابند اما شورای فرهنگ عمومی در این زمینه وظیفه ای سنگین برعهده دارد.
وی استفاده از ظرفیت بزرگان و متنفذین در راستای پیشبرد اهداف مد نظر شورای فرهنگ عمومی مهم دانست و افزود: همه باید تلاش کنند تا از رسم های ناروا در جامعه جلوگیری شود.
رئیس شورای فرهنگ عمومی دهلران توجه به کانون خانواده ها در همه زمینه ها را مهم دانست و گفت: خانواده ها باید در زمینه توجه به تربیت درست اسلامی و معیارهای سبک زندگی اسلامی دقت نظر داشته باشند.
امام جمعه دهلران دهم آبان سالروز آزادی دهلران و موسیان در عملیات محرم را یادآور شد و افزود: باید ندابیر لازم برای هرچه باشکوه برگزاری این مراسم و پوشش آن توسط رسانه ها و بویژه صدا وسیما انجام شود.
فرماندار دهلران نیز گفت:برگزاری جلسات شورای فرهنگ عمومی در نقاط مختلف شهرستان دارای تاثیرات مثبت خوبی است و این مهم باید مد نظر باشد.
سید حسینعلی موسوی گفت:پرهیز از سنت های ناروا و توجه به قانون و سنت های الهی می تواند نقش مهمی در رشد فرهنگ عمومی و دوری از سنت ها ناروا داشته باشد.
وی چاره اندیشی برای جلوگیری از آسیب ها اجتماعی را در شورای فرهنگ عمومی یادآور شدو افزود:این مهم باید مد نظر اعضا و بزرگان هر قوم باشد تا بتوانیم بخشی از مشکلات در این حوزه را مرتفع کنیم.
فرماندار دهلران با گرامیداشت دهم آبان ماه سالروز آزاد سازی دهلران و موسیان در عملیات محرم گفت: باید از همه امکانات برای هرچه باشکوه برگزاری این مراسم استفاده شود و از همه احاد مردم برای حضور در این مراسم دعوت شود.
موسوی بر ضرورت ثبت این روز در تقویم کشور تاکید کرد و افزود: باید تلاش شود این روز با توجه به اهمیت و نقش آن و نقش مردم دهلران و موسیان در دفاع مقدس در تقویم کشور ثبت شود.
فرمانده سپاه ناحیه دهلران نیز گفت: مراسم آزاد سازی دهلران و موسیان در عملیات محرم روز دوازدهم آبان ماه در شهر موسیان برگزار می شود.
سرهنگ علی آبدونی با دعوت از همه مردم برای حضور در این مراسم افزود: همه تدابیر لازم برای این مراسم اندیشیده شده و از همه امکانات در راستای هرچه باشکوه برگزاری این مراسم استفاده می شود.
این نشست در بخش موسیان با حضور اعضای شورای فرهنگ عمومی،جمعی از مسئولان و متنفذین و بزرگان منطقه موسیان با محوریت رسم و رسومات محلی و تدابیر لازم برای بزرگداشت عملیات محرم برگزار شد.
خبرنگار:علی رضازاده**انتشار دهنده : شهریار حیدری فر
7175 /6034

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۵۴۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه ، سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد و معاون وزیر کشور عراق امروز (دوشنبه) با سفر به مرز خسروی و بازدید از زیرساخت‌های تردد زائران از این مرز رسمی به هراه هیاتی مشتکل از مسئولان ۲ استان دیالی و کرمانشاه در رابطه با همکاری‌های ۲ کشور و پیرامون موضوع برگزاری مراسم پیاده روی اربعین گفتگو کردند
سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد در حاشیه برگزاری نشستی در این رابطه با موضوع اربعین در محل پایانه مرز خسروی در گفتگو با خبرنگاران یکی از عوامل موفقیت در برگزاری کنگره‌ی اربعین سال گذشته را هماهنگی‌های زود هنگام مسئولان ۲ کشور ایران و عراق بیان کرد.
محمد کاظم آل صادق افزود: امروز با حضور سرلشکرلواء ریاض الخیگانی معاون وزیر کشور عراق از همه مرز‌های تردد زائران اربعین شدکه در رابطه با امکانات و کاستی‌ها تبادل نظری داشته باشیم.
وی اظهار کرد: در سفر امروز مسئولان استانداری ایلام نیز حضور داشتندکه مسائل و مشکلات را احصا کردند تا با تلاش ۲ طرف برطرف شود.
او در پاسخ به سئوال خبرنگاران در رابطه با تردد زائران با خودرو‌های شخصی به عراق گفت: در سفری که مسئول ستاد مرکزی اربعین کشورمان به بغداد خواهد داشت قرار است در سطوح مقامات عالی ۲ کشور در رابطه با این مهم بحث و تصیمیم گیری شود.
معاون وزیر کشور عراق و مسئول ستاد اربعین این کشور نیزبا بیان اینکه تلاش ما برگزاری اربعینی باشکوه‌تر و بهترزا اربعین پارسال است، گفت: امروز در سفری که به مرز خسروی داشتیم در رابطه با مسائل و مشکلات پیرامون برگزاری هرچه بهتر اربعین با حضور ۲ طرف بحث و تبادل نظر شد و مشکلاتی وجود داشت که قرار است با تلاش ۲ طرف جمهوری اسلامی ایران و عراق برطرف شود.
«لواء ریاض الخیگانی» افزود: اربعین یک کنگره بزرگی برای ذکر اهل بیت (ع) است که ما وظیفه داریم در این مسیر خدمت کنیم تا از ثواب آن برخوردار شویم.
وی سفر امروز را در راستای هماهنگی‌های قبلی با سفیر جمهوی اسلامی ایران در بغداد به منظور بازدید میدانی از مرز‌ها و زیرساخت‌های لازم برای تردد زائران اربعین بیان کرد.
فرماندار قصرشیرین نیز در نشست بررسی مسائل برگزاری هرچه بهتر اربعین از مهم‌ترین مشکلات سال گذشته را ازدحام زائران در پشت مرزمنذریه و هنگام خروج از مرز خسروی به دلیل بازرسی که به شکل سنتی انجام می‌شد، بی نظمی در سرویس حمل و نقل طرف مقابل (منذریه) و عدم آشنایی درست رانندگان در رابطه با مسیر مرز منذریه نسیت به دیگر مرز‌ها هنگام بازگشت زوار بیان کرد که خواستار تدبیر طرف عراقی برای رفع این مشکلات با توجه به گرمای هوا شد.
مسئول کمیته اربعین کشور عراق هم از نصب سامانه بازرسی در مرز منذریه برای جلوگیری از ازدحام و تلاش برای رفع دیگر موارد خبرداد.
در این نشست مقرر شد تا کمیته مشترک برای رفع مشکلات مربوط به تردد زائران در ۲ طرف تشکیل شود و همچنین نمایندگان تام الاختیار در ۲ سوی مرز برای رفع مشکلات و مسائل فوری در ایام اربعین مستقر شوند.
معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه از برنامه ریزی برای افزایش  ۵۰ درصدی زائران در اربعین امسال از مرز رسمی خسروی نسبت به سال گذشته خبرداد و گفت: پارسال یک میلیون زائر از این مرز تردد کردند که پیش بینی می‌شود آمار زائران از این مرزدر اربعین سال جاری به یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر برسد
«علی شعبانی» در گفتگو با خبرنگاران در قصرشیرین افزود: انجام عملیات اربعین ۱۴۰۳ نیاز به یک سری مقدمات، مذاکرات هماهنگی دارد که با دولت عراق و استانداری استان دیالی باید انجام شود.
وی اظهار کرد: در سال گذشته فضا‌ها و زیرساخت‌های بسیار خوبی از جمله ایجاد سایبان‌ها، گیت‌های ورودی و خروجی (۸۸ گیت) در مرز خسروی و همچنین شهرستان قصرشیرین با تلاش مسئولان و دست اندرکاران اربعین انجام گرفت.
او گفت: دعوت می‌کنیم از مردم استان کرمانشاه و هموطنانمان که مرز خسروی را به عنوان نزدیک‌ترین راحت‌ترین مرز برای تردد به عتبات عالیات انتخاب کنند و ما هم تلاش خودمان را می‌کنیم که تمام امکانات را فراهم کنیم تا یک سفر امن و راحت را برای زائران ایجاد کنیم.

دیگر خبرها

  • تبادل نظر ایران و عراق درباره برگزاری مراسم اربعین در مرز خسروی
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳
  • خرید شبانه روزی گندم از کشاورزان دهلران
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • کشف پیکر مطهر پنج شهید دیگر در دهلران
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • پذیرایی خادم الشهدای هرمزگان از زائران در چایخانه حرم مطهر رضوی + تصاویر