Web Analytics Made Easy - Statcounter

سه طرح برگزیده در چالش «ساخت سامانه فیلتر تهیه آب سالم بر پایه نانوالیاف» که موفق به تولید نمونه اولیه از طرح مفهومی خود در شده‌اند، در حاشیه اولین همایش بین‌المللی نانوالیاف ایران به سرمایه‌گذاران و حامیان مالی معرفی شدند. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ سه طرح برگزیده در چالش «ساخت سامانه فیلتر تهیه آب سالم بر پایه نانوالیاف» که موفق به تولید نمونه اولیه از طرح مفهومی خود در شده‌اند، در حاشیه اولین همایش بین‌المللی نانوالیاف ایران به سرمایه‌گذاران و حامیان مالی معرفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
در طول سال‌های گذشته ستاد ویژه توسعه فناوری نانو تلاش‌های مختلفی به‌منظور توسعه و تجاری‌سازی حوز‌ه‌های مختلف فناوری نانو و به‌ویژه حوزه «نانوالیاف» انجام داده است. با توجه به دستاوردهای دانشی و فناورانه چشمگیر کشور در حوزه نانوالیاف، کارگروه صنعت و بازار ستاد به‌منظور کمک به تجاری‌سازی این دستاوردها، اقدام به برگزاری «نخستین فن بازار نانوالیاف» در حاشیه اولین همایش بین‌المللی نانوالیاف ایران (ICNF۲۰۱۷) نموده است، که هدف اصلی آن، تقویت تعاملات صاحبان دانش فنی با سایر بازیگران اکوسیستم نوآوری و جذب منابع مالی مورد نیاز برای تجاری‌سازی است. سه طرح فناورانه‌ای که در این فن‌بازار در معرض دید متقاضیان و سرمایه‌گذاران قرار می‌گیرند، در محور «سامانه‌های فیلتر تهیه آب سالم بر پایه نانوالیاف» و بر پایه رقابت نفس‌گیر از میان ۴۲ طرح ارسالی به دبیرخانه فن‌بازار انتخاب شده‌اند. 
این سه طرح که همه آن‌ها دست‌کم به مرحله ساخت «نمونه آزمایشگاهی» رسیده‌اند، توسط کارشناسان کارگروه صنعت و بازار مورد ارزیابی اولیه قرار گرفته و هم‌اکنون آماده جذب سرمایه برای انجام فعالیت‌های تکمیلی و ورود به بازار هستند. عناوین طرح‌های مذکور عبارت‌اند از:
طراحی و ساخت فیلتر هیبریدی فوق‌آبگریز میکرومتخلخل متشکل از نانوالیاف برای تهیه آب سالم در فرآیندهای تقطیر غشایی
• تهیه غشای نانوفیلتراسیون بر مبنای نانوالیاف
• فیلتر متشکل از لایه نازک روی پایه نانوالیافی
برگزاری این فن‌بازار، از مرحله تدوین و اطلاع‌رسانی فراخوان تا داوری و ارزیابی طرح‌ها و همچنین آماده‌سازی طرح‌ها برای ارائه نزد متقاضیان و سرمایه‌گذاران بر عهده آی‌چلنج (iChallenge) بوده‌است. آی‌چلنج یک کارگزار فناوری و نوآوری است که می‌کوشد چالش‌های فناورانه بنگاه‌های صنعتی کشور را شناسایی و آن‌ها را به فراخوان گذارد و از این طریق، به حل مشکلات بنگاه‌های صنعتی کمک کند.
سه طرحی که موفق به ساخت نمونه اولیه از طرح مفهومی خود شده‌اند، در حاشیه اولین همایش بین‌المللی نانوالیاف ایران (ICNF۲۰۱۷) و در فن‌بازار نانوالیاف سی‌ام مهرماه ۱۳۹۶، به سرمایه‌گذاران و حامیان مالی معرفی شدند. به برنده نهایی، جایزه ۱۰ میلیون تومانی و تسهیلاتی برای تجاری‌سازی نمونه اولیه یا نیمه‌صنعتی اهدا خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۰۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال که توسعه پوشش فیبرنوری را به عنوان یکی از مهمترین پروژه‌های درحال پیش‌برد خود دارد، به تازگی و با هدف توانمندسازی پیمانکاران و  پرورش کارشناسان متخصص و ماهر در حوزه فیبرنوری، کارگاه آموزشی «Passive FTTH/FTTX Network» را توسط آکادمی ایرانسل و با همکاری تیم شبکه ایرانسل، برگزار کرده است.

در اولین دوره از این کارگاه که به مدت ۳۲ ساعت و با پنج موضوع تخصصی Fiber Basics، Test & Delivery، Fiber Design، Execution و Network Safety برگزار شد، شرکت‌کنندگان از طریق یک محیط آزمایشگاهی واقعی و قابل تست، توانمندی خود را در حوزه‌های مذکور، به سطوح بالاتری رساندند.

همچنین توانمندسازی و هماهنگی پیمانکاران ایرانسل جهت پروژه‌های FTTH/FTTX و به منظور طراحی و اجرای بهینه‌تر و اجرای شبکه‌های قوی‌تر در پروژه‌های فیبر، مطابق با استانداردهای بین المللی FOA و شخصی‌سازی آن در شبکه فیبرنوری ایرانسل، از اهداف دیگر برگزاری این کارگاه بود.

این کارگاه‌ها به صورت مستمر برگزار می‌شوند و تمامی علاقمندان می توانند از اینجا، پیش ثبت نام اولیه را برای حضور در دوره‌های بعدی، انجام دهند.

توسعه اشتغال دانش‌بنیان و استفاده از ظرفیت نخبگان در توسعه صنعت فناوری‌اطلاعات و ارتباطات، تسهیل و حمایت از ایجاد و توسعه زیست‌بوم نوآوری و افزایش عمق بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی در این صنعت و نیز تجاری‌سازی، ایجاد یا توسعه بازار برای شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه، از جمله اهداف ایرانسل در حمایت از زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور است که با اعلام فراخوان‌های همکاری و امضای توافق‌نامه‌ها با سازمان‌ها، نهادها، دانشگاه‌ها و بنیادهای علمی، حمایت از طرح‌های تحقیقاتی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و…، توسط مجموعه ایرانسل لبز که بازوی تحقیق و توسعه ایرانسل است، پیگیری می‌شود.

دیگر خبرها

  • نگاه سرمایه‌گذاران به این آلت‌کوین‌ها/ پتانسیل سودآوری این رمزارزها بالا است!
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • افزایش نقش چین برای استخراج معادن افغانستان
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • چالش‌ها و فرصتهای اکوسیستم استارتاپی در سال ۱۴۰۳
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • ۲۰۰ تاجر آفریقایی برای توسعه تجارت شناسایی شد