Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن ابوالقاسمی رئیس انجمن خون و سرطان کودکان ایران در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به وضعیت بیماری تالاسمی در کشور، اظهار داشت: به وضعیت این بیماری باید از دو منظر نگاه شود یکی روش‌های پیشگیری از این بیماری و دیگری روش‌های درمانی آن است.

وی افزود: روش‌های پیشگیری از بیماری تالاسمی بسیار با اهمیت است به دلیل اینکه اگر فردی به این بیماری مبتلا شود بار سنگینی را بر دوش خانواده قرار خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین ارائه خدمات مناسب به بیماران موجود باید مدنظر واقع شود تا بتوانیم در افزایش دادن طول عمر ‌آنها نقش مؤثری ایفا کنیم. 

ابوالقاسمی با اشاره به برنامه‌های وزارت بهداشت در خصوص پیشگیری از بیماری تالاسمی، گفت: خوشبختانه وزارت بهداشت در پیشگیری از بیماری‌ تالاسمی برنامه‌های خوبی اجرا کرده که نسبت به 20 سال گذشته موفقیت بیشتری داشته است که ارائه خدمات بهداشتی در سطح روستاها و حاشیه شهرها، ارائه مشاوره‌های قبل از ازدواج باعث شده تعداد این بیماران کاهش پیدا کند که اگر این برنامه‌ریزی‌ها صورت نمی‌گرفت آمار این بیماران افزایش پیدا می‌کرد. رئیس انجمن خون و سرطان کودکان ایران، تصریح کرد:در حال حاضر تعداد کودکان مبتلا به بیماری تالاسمی سالانه 200 نفر تخمین زده می‌شود که اگر برنامه‌ریزی‌ وزارت بهداشت نبود ممکن بود این آمار به هزار نفر نیز افزایش پیدا کند.

وی در ادامه با اشاره به موضوع تجهیزات پزشکی در خصوص درمان این بیماران، گفت: تجهیزات پزشکی امکانات انتقال خون و همچنین داروهای دفع‌کننده آهن و بالا بردن دانش پرستاران و پزشکان از موارد بسیار مهمی است که باید به آن توجه کنیم. 

ابوالقاسمی ادامه داد: در حال حاضر تلاش می‌شود که داروهای این بیماران به طور کامل در کشور تولید و به دست آنها برسد. همچنین با برنامه‌ریزی‌های لازم امیدواریم از داروهای تزریقی به سمت داروهای خوراکی حرکت کنیم. 

رئیس انجمن خون و سرطان کودکان ایران در پایان با اشاره به وضعیت بیمه‌ای این بیماران، گفت: تصمیم‌های ناگهانی و بدون برنامه‌ریزی بیمه‌ها گرفتاری‌هایی را برای این بیماران ایجاد می‌کند لذا لازم است در خصوص این بیماران تصمیمات صحیح و کارشناسی شده اتخاذ شود. 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۳۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به افزایش ظرفیت ۱۲ درصدی آزمون دستیاری تخصصی پزشکی در سال ۱۴۰۳ گفت: نتایج اولیه پنجاه و یکمین آزمون دستیاری، نیمه دوم خرداد اعلام خواهد شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت بهداشت، دکتر ابوالفضل باقری فرد درباره برگزاری پنجاه و یکمین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی گفت: در این آزمون ۵۲ درصد شرکت کنندگان خانم هستند که در ۲۵ رشته تخصصی رقابت کردند.

وی با بیان اینکه نتایج اولیه آزمون در نیمه دوم خرداد ماه اعلام خواهد شد، خاطر نشان کرد: کارنامه حاوی نمره و رتبه داوطلبان آزمون دستیاری پزشکی تا یک ماه بعد از آزمون در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد تا بتوانند نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، تغییرات در برنامه دستیاری را موجب بهبود مشارکت خواند و تصریح کرد: امسال تغییراتی در برنامه دستیاری ایجاد کردیم تا موجب افزایش انگیزه در دستیاران شود که از مهمترین آن می‌توان به افزایش دستمزد دستیاران، کاهش شیفت‌های کاری اشاره کرد و اقدامات دیگری که در حال برنامه ریزی است.

باقری فرد افزود: امسال با مصوبه وزارت بهداشت، در بعضی از رشته‌های مورد نیاز کشور مانند جراحی قلب، جراحی قفسه صدری، جراحی کودکان افراد هم در مقطع تخصص و هم فوق تخصص می‌توانند وارد رشته شوند. سال گذشته تعداد زیادی از صندلی‌های خالی با همین شیوه تکمیل شد و امسال نیز این اقدام صورت خواهد گرفت.

پنجاه و یکمین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در دانشگاه‌های علوم پزشکی اراک، شهرکرد، اردبیل، شیراز، ارومیه، کرمان، اصفهان، کرمانشاه، اهواز، گلستان، بندرعباس، گیلان، بوشهر، لرستان، بیرجند، مشهد، تبریز، مازندران، همدان، زاهدان، شهیدصدوقی یزد، سمنان، قزوین، کاشان، کردستان، قم و دانشگاه‌های علوم پزشکی شهر تهران با بیش از ۱۲ هزار داوطلب برگزار شده است.

دیگر خبرها

  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌ های بهداشتی حج 1403 را ابلاغ کرد
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»