Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@04:41:31 GMT

باید فضای گفتمان و آزاد به علوم انسانی داده شود

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۶۵۵۴۵

باید فضای گفتمان و آزاد به علوم انسانی داده شود

‌رئیس دانشگاه کردستان با تأکید بر اینکه باید فضای گفتمان و آزاد به علوم انسانی داده شود، گفت: باید اجازه داد که رشته‌های علوم انسانی در حد نظری باقی بمانند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، پیش‌از ظهر امروز نخستین همایش ملی آموزش زبان انگلیسی «نوآوری‌ها و پیشرفت‌های حرفه‌ای» در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نباید رشته‌های علوم انسانی دانشگاه کردستان در حد نظری باقی بمانند

رئیس دانشگاه کردستان در این همایش با اشاره به لزوم گسترش فضای گفتمان در عرصه‌های علمی، اظهار داشت: زبان انگلیسی به عنوان دروازه ورود به دنیای معاصر شناخته می‌شود، بنابراین فراگیری آن باید برای تمامی‌ افراد میسر شود.

فردین اخلاقیان با اشاره به پیشینه علمی و فرهنگی کشور، سرزمین ایران را خواستگاه علم، تمدن و فرهنگ دانست و افزود: گذشته پرافتخاری که نیکان ایران زمین به ما تحویل داده‌اند پر از حافظ‌ها، سعدی‌ها، رازی‌ها و زکریاهایی بوده و در دوران معاصر نیز به وجود بزرگانی هم‌چون امیرکبیر زینت یافته است.

وی با بیان اینکه تأسیس دانشگاه‌ها و مراکز عالی قبل از انقلاب در ایران آغاز شد، گفت: خوشبختانه پس از انقلاب رشد کمی و کیفی در علم و فناوری آهنگ، رشد خوبی را در پیش گرفته است.

رئیس دانشگاه کردستان با بیان اینکه بحث‌های کمی علمی به علت ورود برخی حواشی‌ها با مشکلاتی روبه‌رو شده است، تصریح کرد: در بحث کیفی با گسترش چاپ مقالات علمی در سطح ملی و بین‌المللی، به نظر می‌رسد که مطالعات و پژوهش‌ها از لحاظ کیفی وضعیت مناسبی را داشته و این امر نشان‌دهنده عمق یافتن آنها است.

وی با اشاره به اینکه تأکید بر بردن علم به عرضه جامعه و صنعت، نیازمند کاربردی کردن آن است، گفت: با توجه به وضعیت موجود در جامعه و چالش‌هایی هم‌چون بیکاری، دانشگاه‌ها باید رسالت خود را در خصوص پرورش نیروی متخصص مورد نیاز با بهره‌گیری از روش‌های نوین و کاربردی بهتر از پیش به انجام برسانند.

رئیس دانشگاه کردستان با بیان اینکه باید بسیاری از ابعاد علم را به متخصصان علوم انسانی سپرد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر نباید اجازه داد که رشته‌های علوم انسانی در حد نظری باقی بمانند.

وی با تأکید بر اینکه باید فضای گفتمان و آزاد به علوم انسانی داده شود، بیان کرد: نباید فراموش کنیم که پیشرفت واقعی با زحمت و تلاش، سرمایه‌گذاری و حمایت از قشر تحصیل‌کرده کسب می‌شود.

اخلاقیان زبان انگلیسی را به عنوان یکی از رشته‌های کابردی و نیاز کنونی جامعه بشری دانست و بر لزوم کاربردی ساختن آن تأکید کرد.

وی با اعلام اینکه بین‌المللی شدن دانشگاه‌ها هدفی است که وزارت علوم بر آن تأکید دارد، اظهار کرد: باید دانشگاه‌ها به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین کانون‌های علوم در عرصه بین‌المللی مطرح شوند.

ارائه 100 مقاله در همایش ملی آموزش زبان انگلیسی دانشگاه کردستان

دبیر علمی همایش ملی آموزش زبان انگلیسی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه پس از اعلام فراخوان 150 مقاله به دبیرخانه این همایش واصل شد، اظهار داشت: کمیته علمی همایش متشکل از 40 استاد صاحب‌نظر از دانشگاه‌‌های سراسر کشور، پس از بررسی و ارزیابی علمی مقالات، 100 مقاله را دارای قابلیت ارائه در همایش معرفی کردند.

حبیب سلیمانی با اشاره به اینکه این همایش در 8 پنل تخصصی به‌صورت همزمان در دانشگاه کردستان برگزار می‌شود، افزود: تمامی مقالات به صورت ارائه شفاهی بوده و چکیده تمامی مقالات در قالب یک DVD توزیع خواهد شد.

وی با بیان اینکه برگزاری سالانه همایش‌های علمی زبان، فرصتی مغتنم را در راستای برقراری ارتباط بین افراد علمی و دانشمندان حوزه‌های مختلف فراهم می‌کند، گفت: خوشبختانه در این همایش در 20 حوزه مختلف، مقاله ارائه شده و می‌توان از آنها به عنوان منبعی غنی در بررسی ابعاد مختلف زبان انگلیسی استفاده کرد.

دبیر علمی همایش ملی آموزش زبان انگلیسی خاطر نشان کرد: امیدواریم که بتوانیم در قالب این همایش فرصتی را برای محققان و اساتید دانشگاه‌ها در زمینه معرفی ایده‌ها و یافته‌های علمی در حوزه آموزش زبان، فراهم کنیم.

انتهای پیام/

R7848/P1377/S6,66/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۵۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود

کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال ۱۵۳ مقاله به دبیرخانه خبر داد و گفت: از این تعداد ۵۰ مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محور‌های این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محور‌های این همایش است.

اکبری عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالش‌های دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنر‌های رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محور‌های این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری ۱۷ پیش نشست در طول ۶ ماه گذشته و برگزاری ۱۱ نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • شهرسازی و رویکردهای جدید علمی
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله