Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز از مشهد‌مقدس، حسن رحیم‌پور ازغدی ظهر امروز در اجلاس سراسری هیئت رئیسه مجامع بسیج اصناف، بازاریان و تجار کشور که در محل هتل نخل مشهد برگزار شد، اظهار داشت: اگر الگوهای اسلامی معاصر تبیین شود گام بسیار بلندی برای اصلاح بسیاری از مناسبات اجتماعی برداشته شده است. در این راستا شاخص‌‌هایی که در کتاب و سنت پیامبر درباره اقتصاد انسانی و اسلامی مطرح کرده باید وارد بازار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه برخی مذهبی‌ هستند به شرطی که برای آنان مسئولیت نداشته باشد، تصریح کرد: به عبارتی مذهب سودآور را باور دارند نه مذهب مسئولیت‌آور و تبعیض در اعتقاد و عمل مذهبی انجام می‌دهند. به طوری که به بخشی عمل و به بخشی دیگر عمل نمی‌کنند این مشکلی است که در از سیاسیون تا بازاریان ما وجود دارد. 

رحیم‌پور خاطرنشان کرد: بازار اسلامی به معنای بازار اخلاقی، عقلانی، حقوق‌محور است به‌طوری که بازار در خدمت جامعه است نه اینکه جامعه در خدمت بازار باشد.

وی با بیان اینکه سرمایه، ثروت، قدرت، علم، نفوذ اجتماعی بدون مسئولیت در اسلام نداریم، گفت: ثروتمندان از فقرا مسئول‌تر هستند لذا ایدئولوژی بازار اسلامی بازار اخلاقی، انسانی، و عقلانی است که با عقل و حساب‌کتاب سروکار دارد. 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه اگر بازار گمرگ و نظام اقتصادی بدون حساب‌وکتاب باشد دینی نیست، گفت: تفاوت اقتصاد اسلامی با اقتصاد لیبرال و مارکسیستی در فرمول ریاضیات نیست بلکه تفاوت بیشتر در نظام حقوقی اخلاقی حاکم بر اقتصاد اسلامی است.  اقتصاد اسلامی اقتصاد علمی و انسانی است که  برای همه حقوق برابر قائل بوده و اخلاق را از اقتصاد جدا نمی‌داند. 

وی ادامه داد: در اقتصاد اسلامی دروغ نمی‌گویند، قسم نمی‌خورند و چانه نمی‌زنند درحالی که امروز برخی را می‌بینیم که وسط چانه‌زنی، قسمِ دروغ می‌خورند و هر سه مورد را رعایت نمی‌کنند. 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه بازار سکولار دنیامحور است، گفت: در فقه اسلامی پول حرام یعنی خدمتی به جامعه نکنیم و در معامله به تولید کننده، مصرف‌کننده و یا توزیع‌کننده ظلمی شود که این نمونه‌ای از بازار غیر اسلامی است.

رحیم‌پور با بیان اینکه در جامعه حداقل ۸ میلیون فقیر واقعی داریم، تصریح کرد: نظام مالیاتی و بانکی باید شفاف، عادلانه و عاقلانه باشد تا مردم بدانند پول مالیات در چه‌جایی خرج می‌شود چرا‌که گاه یک سیاست غلط سبب می‌شود برخی از مردم دچار اشتباهاتی نظیر ربا شوند. 

وی با بیان اینکه اسلام با فقر مخالف است اما از فقرا حمایت می‌کند، گفت: دین اسلام ضدسرمایه و ضد ثروت نبوده و با پول و ثروتمندان مخالف نیست اما باید مشخص شود این ثروت چگونه به دست آمده و کجا مصرف می‌شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه ۲۰ میلیون نفر در این کشور هستند که نمی‌دانند ثروتشان را چگونه خرج کنند، تصریح کرد: جوانان بسیاری برای دفاع از نظام جمهوری اسلامی و مردم آن به شهادت رسیده‌اند اما این نظام به دست برخی از مسئولان افتاده که قدر آن را نمی‌دانند.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۶۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد

به گزارش تابناک، تسنیم نوشت: براساس اعلام سازمان شیلات، سرانه مصرف ماهی در کشور حدود 13 کیلوگرم برآورد شده است درحالی که میانگین جهانی آن حدود 20 کیلوگرم است.

یک بخشی از کمبود مصرف سرانه به دلیل ذائقه ایرانی است که به دلیل  بوی ماهی و تیغ ماهی، خانوارها به خاطر پخت و پز آنها با مشکل مواجه می‌شوند. متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان در حوزه غذاهای دریایی راهکاری مبتکرانه برای این مشکل طراحی کردند.

خانلر مدیرطرح این شرکت دانش‌بنیان گفت: در راستای تکمیل زنجیره تأمین آبزیان و در راستای فرآورده‌های شیلاتی، تولید سوسیس و کالباس ماهی را در دستور کار قرار دادیم که برای نخستین بار 13 محصول سوسیس و کالباس را از ماهی "سیوس" تولید کردیم.

وی تصریح کرد: این محصولات بدون ماده نگهدارنده تا یک ماه قابلیت نگهداری دارد که همین امر،‌ ثبت اختراع شده است.

خانلر گفت: سوسیس‌هایی که در خارج از کشور از جمله چین و اروپا تولید می‌شود به شدت طعم ماهی دارد و برای مصرف‌کننده و ذائقه ایرانی اصلاً‌ مناسب نیست و ما توانستیم بعد از 15 سال کار تحقیقاتی، با بومی‌سازی خط تولید، قیمت تمام‌شده را پایین بیاوریم.

حذف بو و طعم نامطبوع ماهی در کنار حفظ همه خواص مفید آن،‌ فراپاستوریزه بودن و هضم راحت از ویژگی‌های این محصول دانش‌بنیان است.

از ویژگی‌های دیگر دانش‌بنیانی این محصول می‌توان به استفاده از یک چهارم حد مجاز نیترید سدیم و تعداد میکروارگانیسم صفر اشاره کرد.

این فرآورده که از محصولات فناورانه صنایع غذایی است در راستای توسعه سهم بازار کشورمان در این حوزه، قیمتی ارزان‌تر نسبت به نمونه‌های خارجی دارد. این فرآورده دانش‌بنیان ایرانی تاکنون به کشورهای عراق، عمان، قطر و امارات صادر شده است.

دیگر خبرها

  • ثبات نسبی بهای نفت در بازار جهانی
  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • L90 ایرانی؛ رونمایی از رقیب جدید تارا و دنا
  • اختلاف نرخ ارز، زخمی کهنه بر پیکر اقتصاد ایران؛ ضرورت تصمیم قاطع دولت برای تک نرخی کردن دلار
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • در تهران دیگر به ریال و تومان خانه نمی‌فروشند | بیت‌کوین بده خانه بخر! | رونمایی از پدیده عجیب خرید و فروش مسکن در تهران + جزئیات
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است