Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، امیرحسین اسدی، مشاور ستاد فناوری نرم معاونت علمی ریاست جمهوری امروز، چهارم آبان ماه در نشست نماز و فضای مجازی که در مجتمع نور سنندج برگزار شد، اظهار کرد: فضای مجازی و شبکه های اینترنتی ظرفیت های بسیار خوبی دارد که با بهره‌گیری از آن می‌توان تحولی عظیم در عرصه های مختلف ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی دیپلماسی دنیا را  فضای مجازی دانست و افزود:  در حال حاضر تعداد کاربران ایمیل در دنیا 2.5 میلیارد نفر و تعداد کاربران فضای مجازی سه میلیارد نفر است که این امر نشان می‌دهد، دوران روزنامه و میکروفون در دست گرفتن به پایان رسیده است.

قائم مقام مجتمع خدمات فناوری دانشگاه صنعتی شریف بیان کرد: هم اکنون 72 درصد کاربران اینترنت در کشور زیر 29 سال و 19 میلیون نفر نیز زیر 18 سال هستند و این آمارها نشان می دهد جوانان ما بشدت درگیر فضای مجازی هستند.

وی با اشاره به اینکه فضای مجازی بهترین ابزار برای دین سالاری، توسعه فرهنگ نماز و افزایش سواد و دانش کودکان و نوجوانان است، عنوان کرد:  باید تلاش شود جوانان و نوجوانان ما که بیشترین کابران اینترنتی را تشکیل می‌دهند از این ظرفیت به بهترین شکل ممکن استفاده کنند.

اسدی بیان کرد: فضای مجازی این ظرفیت را دارد که به افزایش تولید ناخالص ملی، رشد علمی، تعامل با دنیا و صدور فرهنگ منجر شود و برعکس نیز به تبلیغ مواد مخدر و الکل، مشاوره غلط و تبلیغ دارو و کاهش ارتباطات اجتماعی بینجامد لذا اگر در جهت صحیح استفاده شود ظرفیت بسار خوبی برای توسعه در بخش‌های مختلف است.

وی با اشاره به برگزاری ماراتن تولید محتوای دیجیتال در استان کردستان گفت: اگر دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌ها وارد عمل شوند نخستین ماراتن تولید محتوای دیجیتال نماز ویژه دانش‌آموزان را در دی ماه سال جاری در استان کردستان برگزار می‌کنیم.

قائم مقام  مجتمع خدمات فناوری دانشگاه صنعتی شریف و مشاور ستاد فناوری نرم معاونت علمی ریاست جمهوری عنوان کرد: مدرسه و مسجد می‌‌تواند به عنوان زایشگاه فرهنگ، نماز، معنویت، احترام به پدر و مادر و آموزش سواد رسانه‌ای تبدیل شود و باید از این ظرفیت‌ها به بهترین شکل بهره برد.

اسدی غنی کردن دانش‌آموزان در راستای تولید محتوای خوب و اثرگذار را مهم خواند و گفت: باید به دنبال افزایش معنویت باشیم و از فضای مجازی در این راه استفاده کنیم.

وی با اشاره به برخی رویدادهای نادرست و آسیب‌زا که در فضای مجازی رخ داده است، افزود: فروش مواد مخدر به صورت اینترنتی، ازدواج‌های اینترنتی و وجود 60 میلیون سایت‌های مستهجن در فضای مجازی همگی از آسیب های مطرح در فضای مجازی است.

قائم مقام  مجتمع خدمات فناوری دانشگاه صنعتی شریف و مشاور ستاد فناوری نرم معاونت علمی ریاست جمهوری با اشاره به اهمیت ساخت بازی‌های رایانه‌ای برای کودکان و نوجوانان یادآور شد: بازی‌های رایانه‌ای نمازساز، پدر و مادرساز، جامعه‌ساز، اجتماع‌ساز و ایران‌ساز است به شرطی که به صورت درست و توسط سازندگان داخلی تهیه شود. 

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۶۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش «ادزآپ» در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمید قنبری، دبیراولین همایش تبلیغات دیجیتال «ادز آپ» در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴، گفت: تبلیغات دیجیتال در ایران با مشکلاتی به دلیل تحریم‌ها و قانون‌گذاری‌ها مواجه است. نخستین همایش «ادز آپ» در اینوتکس ۲۰۲۴ به بررسی چالش‌های تبلیغات دیجیتال در ایران می‌پردازد.

وی ادامه داد: بیش از ۶۵ درصد از بازار تبلیغات در دنیا به صورت دیجیتال انجام می‌شود که ارزش آن در سال گذشته حدود ۵۸۰ میلیارد دلار بوده است.

دبیر این همایش، افزود: از عمر صنعت تبلیغات دیجیتال در ایران نیز بیش از دو دهه می‌گذرد و در این بازه زمانی، این نوع از تبلیغات جایگاه خود را در میان مردم پیدا کرده است. به گونه‌ای که بر اساس گزارش‌ها حدود ۶۶ درصد ایرانیان به یکی از تبلیغات دیجیتال عادت دارند و تعداد دفعات نمایش تبلیغات دیجیتال در ایران از مرز ۷۰۰ میلیارد بار در سال گذشته است.

قنبری با اشاره به این آمار‌ها گفت: با وجود جا افتادن صنعت تبلیغات در میان مخاطبان، هنوز مشکلاتی در این صنعت وجود دارد. چه مشکلاتی که از جانب سیاستگذار به فعالان این حوزه تحمیل می‌شود و چه مشکلاتی که تحریم‌ها و قانون‌گذاری‌ها برای ما ایجاد کرده است.

وی تاکید کرد: اهمیت صنعت دیجیتال چنان بود که ما تصمیم گرفتیم امسال همزمان با برگزاری نمایشگاه اینوتکس، اولین دوره همایش تبلیغات دیجیتال با نام ادز آپ را برگزار کنیم تا با این کار هم دانش تبلیغات دیجیتال را ارتقا دهیم و هم اینکه فضایی فراهم کنیم تا متخصصان این حوزه به تبادل نظر با هم بپردارند.

قنبری درباره جزئیات برگزاری این همایش گفت: همایش ادز آپ قرار است ۲۱ اردیبهشت ماه در پارک فناوری پردیس برگزار شود. در این همایش چهار پنل تخصصی با حضور بیش از ۲۰ نفر از فعالان تبلیغات دیجیتال برگزار می‌شود و هر کدام به یکی از چالش‌ها و موضوعات روز این صنعت می‌پردازند.

دبیر این همایش با ارائه جزئیات این پنل‌ها تصریح کرد: وضعیت تبلیغات دیجیتال در ایران یکی از پنل‌های مهمی است که در این همایش برگزار می‌شود و آژانس‌های تبلیغاتی به موضوعات مهم این حوزه می‌پردازند.

قنبری اشاره کرد: بررسی نقش گوگل در تبلیغات دیجیتال و تاثیر تحریم‌ها بر این حوزه یکی دیگر از پنل‌هایی است که قنبری به آن اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیت مساله تقلب در تبلیغات نیز پنلی با این موضوع ترتیب دادیم تا متخصصان در این باره صحبت کنند. آخرین پنل هم درباره ارتباط میان مراکز آموزشی و تبلیغات است.

وی خبر داد: امسال قرار است برندگان جایزه ایران ادز هم در این همایش معرفی شوند و مراسم اختتامیه این جایزه در این رویداد برگزار خواهد شد. به گفته قنبری این جوایز در هفت بخش آگهی‌های تلویزیونی، آگهی‌های محیطی، فیلم‌های تبلیغاتی شبکه‌های اجتماعی، پروژه‌های BTL، کمپین‌های دیجیتال و یکپارچه و فیلم‌های شرکتی برگزار می‌شود..

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت نوآور و فناور در قالب غرفه‌دار، ۱۵۰ سرمایه‌گذار استارت‌آپی، ۴۰۰ جلسه بین کسب‌وکار‌ها و ۲۰ رویداد و بخش جانبی خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چه کسی ناظر بر ابتذال جاری در آپارات است؟
  • دوره آموزشی مدیریت مصرف آب ویژه دانش‌آموزان در سنندج برگزار شد
  • همایش «ادزآپ» در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • آغاز عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح در فضای مجازی
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • عملیات ویژه پلیس فتا علیه فروشندگان و تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای