Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین گفت: استان قزوین با بحران آب، کشاورزی و اشتغال مواجه است که با همت مسئولان مربوط باید این امور برطرف شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، بهمن طاهرخانی پیش از ظهر امروز در جلسه شورای اداری استان قزوین که در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد، اظهار داشت: مسئولان باید از توفیقاتی که در جهت خدمت به مردم در اختیار آنها قرار گرفته شده، قدر دانسته و در جهت پیشرفت نظام حرکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: فرصت‌های به وجود آمده برای مدیران باید به خوبی استفاده شود که حداقل تلفات و آسیب به مردم وارد شده و مطالبات و درخواست‌های آنها عملیاتی شود.

نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تفکیک قوا به معنای تضاد و تقابل اهداف نیست بلکه به معنای تعامل و هم‌افزایی بوده و مسئولان باید به گونه‌ای در جامعه فعالیت کنند تا منشا برکت برای مردم باشد.

طاهرخانی ادامه داد: نمایندگان مجلس از جمله مسئولانی هستند که مرجعی برای مردم بوده و باید با توجه به امکانات محدود طوری رفتار کنند که مردم کمتر صدمه دیده و مشکلات آنها برطرف شود.

وی با بیان این مطلب که مردم از عملکرد کارگزاران باید رضایت داشته باشند، گفت: همکاری و هم‌افزایی شاکله دولت برای خدمت به مردم بوده که باید با تمام قوا در جهت رفع مشکلات مردم و اعتلای جایگاه انقلاب تلاش شود.

مجمع نمایندگان استان قزوین گفت: خوشبختانه دولت و وزارت کشور استانداری برای قزوین انتخاب کرده که در حوزه عملیاتی فعالیت کرده و به تمام موضوعات احاطه کامل دارد.

طاهرخانی عنوان کرد: مدیران باید پیگیری سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را در اولویت قرار دهند و در جهت تحقق اهداف تلاش کنند.

وی تصریح کرد: استان قزوین با بحران آب، کشاورزی و اشتغال مواجه است که با همت مسئولان مربوط باید این امور برطرف شود.

انتهای پیام/

R41364/P1377/S6,63/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۷۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف درخشان اظهار کرد: عملیات مبارزه با انواع ملخ در مزارع کشاورزی این استان به پنج هزار هکتار خواهد رسید.

وی افزود: از ابتدای عملیات مبارزه تاکنون کل سطح سمپاشی بر علیه انواع ملخ‌های بومی در استان دو هزار و ۱۰۰ هکتار بوده است.

وی اظهار داشت: از اواخر اسفند ماه ۱۰ اکیپ ردیابی و دیدبانی در همه مناطق با سابقه آلودگی فعال شده که با شناسایی کانون‌های آلوده با تراکم قابل مبارزه و پایش مستمر این مناطق، عملیات مبارزه از پوره سن ۲ در مناطق طارم سفلی از ۱۴ فروردین ماه آغاز و تا قبل از بالدار شدن و پراکنده شدن ملخ‌ها و ایجاد خسارت به مزارع و باغات جلوگیری شده است.

وی خاطر نشان کرد: قزوین دارای اماکن دائمی انواع ملخ‌های بومی بویژه ملخ مراکشی در بخش طارم سفلی و انواع ملخ‌های شاخک بلند و بی بال البرز و ایتالیایی و شکم بادمجانی در بخش‌های الموت و مرکزی قزوین و بخش‌هایی از شهرستانهای آبیک و البرز و تاکستان است.

درخشان خاطر نشان ساخت: خوشبختانه بدلیل کنترل به موقع آفت در سال گذشته در هر سه استان گیلان، زنجان و قزوین که دارای مرزهای مشترک و کانون‌های آلوده به ملخ مراکشی هستند که در سال جاری مناطق آلوده کاهش چشمگیری داشته و پیش بینی می‌شود سطح مبارزه با این آفت در بخش طارم سفلی نسبت به سال قبل ۵۰ درصد کاهش یابد.

وی اضافه کرد: در مقابل در بخشهای رجایی دشت و رازمیان و معلم کلایه شاهد افزایش تراکم ملخ‌های شاخک بلند و بی بال البرز هستیم که مبارزه در این مناطق نیز از ۱۵ فروردین شروع شده و تا اوایل خرداد ادامه خواهد داشت.

درخشان یادآور شد: ملخ‌ها به دلیل دارا بودن ویژگی خاص همچون قدرت ازدیاد و جابجایی بالا، پلی فاژ بودن بطوریکه از هر سبزینه ای می‌توانند تغذیه کنند و همچنین شدت تغذیه‌ای بالا به عنوان مهمترین و خطرناک‌ترین آفت محصولات کشاورزی شناخته شده‌اند و جزو آفات عمومی تقسیم بندی می‌شوند که کنترل آن بر عهده دولت است.

به گفته وی؛ در سال گذشته سطح مبارزه با انواع ملخ‌های بومی در استان هشت هزار و ۵۰۰ هکتار بوده است.

کد خبر 6091199

دیگر خبرها

  • گرمای شدید و اعلام وضع اضطراری در جنوب آسیا
  • احداث استخر ذخیره آب کشاورزی شهرستان آوج
  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • احسان یاسین از فلسطین خواند
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی در استان قزوین 
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان