Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-28@10:54:01 GMT

استارتاپ‌های ایران ۳۰۰۰ درصد رشد کردند

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۷۳۱۵۹

یکی از شاخصهای اصلی توسعه کسب‌وکارها که چند سالی است در دستور کار مسئولان اجرایی کشور قرار گرفته «بهبود فضای کسب‌وکارهای نوپا و استارتاپی» است و از این رو مرکز توانمندسازی و تسهیلگری کسب‌وکارهای نوپای فاوا با هدف توانمندسازی متخصصان و فعالان کسب‌وکارهای نوپا در حوزه ICT تشکیل شد.

تلاش این مرکز ملی به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های سازمان فناوری اطلاعات ایران، تسهیل روند ایجاد و توسعه کسب‌وکارها همچنین زمینه‌سازی برای تعامل آسان و حرفه‌ای بازیگران کسب‌وکارهای نوپا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مرکز با چشم‌انداز ایجاد یک مرجع مورد اعتماد برای توسعه کسب‌وکارهای نوپا (استارتاپها)، سرمایه‌گذاری و رصد بازار در بستر فاوا شکل گرفته است و خدمات متنوعی مانند مشاوره‌های حقوقی، طراحی کسب‌وکار، خدمات و پرورش ایده، تجربه کاربری و برنامه‌نویسی ارائه می‌دهد.

کارگاه‌های آموزشی با محوریت موضوعات مهم در راه‌اندازی و اجرای کسب‌وکار و همچنین آموزش مهارتهای فردی و سازمانی نیز از دیگر اقداماتی است که توسط این مرکز انجام می‌شود؛ از دیگر خدمات آن نیز می‌توان به چهار دوره آموزشی آنلاین در موضوعات مهارتهای فردی و بین فردی، طراحی استارتاپ، راه‌اندازی استارتاپ و هک رشد اشاره کرد.

پوشش اخبار حوزه زیست‌بوم استارتاپی ایران و جهان، مقاله‌های کاربردی، مصاحبه با استارتاپها، قوانین حقوقی، داستانهای موفقیت، دانش‌نامه تخصصی عبارتهای این حوزه و وبلاگ از دیگر خدمات این مرکز به حساب می‌آید.

بیشتر بخوانید : 8 نکته‌ای که قبل از راه‌اندازی استارتاپ باید دانست

توسعه نهادهای پشتیبانی کسب‌وکارهای نوپا در طی دولت یازدهم، براساس گزارش رسمی دولت موجب افزایش تعداد استارتاپها از 130 مورد تا پایان سال 92 به چهار هزار و 130 مورد تا پایان سال 95 شد؛ به گونه‌ای که رشد پنج برابری تعداد شتابدهنده‌ها (از پنج به 25 شتابدهنده تا پایان 95)، افزایش 60 درصدی تعداد سرمایه‌گذاران و پنج برابر شدن تعداد مراکز آپا، موجب افزایش تعداد استارتاپها به 4130 مورد تا پایان سال 95 شده است.

مراکز آپا نیز در طول فعالیت دولت یازدهم از شش به 30 مورد رسید که در این بخش هم شاهد رشد پنج برابری هستیم.

انتهای پیام/

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۷۳۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمار مرگ و میر سال ۱۴۰۲ / فوت مردان بیشتر از زنان

ثبت فوت مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان در سال ۱۴۰۲ بوده است.   به گزارش تسنیم، از تعداد فوت های ثبت شده در سال ۱۴۰۲، ۵۵/۶ درصد مرد و۴۴/۴ درصد زن بوده‌اند.   در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵/۶ درصد و زنان ۴۴/۴ درصد از ثبت فوت ها را به خود اختصاص داده‌اند که این میزان در مدت مشابه سال قبل برابر ۵۶/۶ درصد برای مردان و ۴۳/۴ درصد برای زنان بوده است.   همچنین آمارهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می‌دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند.   بر اساس این گزارش در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۴۲ هزار و ۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با تعداد ۴۱۸ هزار و ۷۴۱ رویداد فوت ثبت شده، ۵/۶ درصد افزایش داشته است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • کاشت ۵۲ هزار نهال در بخش کدکن
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • اعلام آمار مرگ و میر سال ۱۴۰۲ / فوت مردان بیشتر از زنان
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • پاسخگویی به بیش از ۲۲ هزار گزارش مردمی در سال ۱۴۰۲
  • محروم‌‌ترین و برخوردارترین استان‌‌های ایران مشخص شدند
  • پایان کار نوبت نخست کنکور ۱۴۰۳؛ آغاز شلوغ ترین روز با رقابت تجربی ها
  • تا پایان سال، تعداد بازارچه‌های محله‌ای کرمان به ۱۰عدد می‌رسد