Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ علی شهری معاون مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی مدارس در خرم‌آبادگفت: اجرای برنامه مقاوم‌سازی مدارس کشور که کاری بی‌نظیر است همواره مورد غبطه جهانیان و کشور‌های منطقه و توسعه‌یافته بوده و هیچ کشوری فعالیتی با این حجم از گستردگی با حمایت مجلس و دولت انجام نداده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حمایت خیرین افزود: این بخش نیز در جهان کار بی‌نظیری است که خیرین کشور در درازمدت ۲۰ درصد کلاس‌های کشور معادل ۱۱۱ هزار کلاس از مجموع ۵۴۰ هزار کلاس درس را ساخته و در این زمینه مشارکت کرده‌اند.

معاون پشتیبانی و مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی مدارس با اشاره به لزوم حمایت مجلس درزمینهٔ خیرین مدرسه‌ساز بیان کرد: انتظار می‌رود دولت در لایحه بودجه این برنامه را حتماً بیاورد از سویی حدود ۸۰۰ میلیارد تومان سالانه از سوی کمک‌های خیرین در این زمینه محقق می‌شود، اما با ۲۰۰ میلیارد تومانی که از سوی مجلس اضافه شد نمی‌توان جوابگوی اعتماد خیرین باشیم.

وی پیشنهادی هم برای تعدادی از مدارس خشت گلی کپری، شبه کپری و کانکسی داد و گفت: اگر یک‌سوم هزینه موردنیاز احداث مدرسه را خیرین و یک‌سوم را استانداری لرستان و یک‌سوم هم از طریق منابع ملی سازمان نوسازی مدارس تأمین شود می‌توان این مدارس را برچید تا در صورت وجود آمادگی تفاهم‌نامه‌ای برای حذف این مدارس خطرآفرین منعقد شود.

محمد چگنی مدیرکل نوسازی مدارس لرستان نیز در این جلسه گفت: مقداری از هزینه احداث مدارس را سپاه پذیرفته که تعداد مدارس خشت گلی استان ۶۵ مدرسه است که بر اساس مصوبه قبلی قرار شده این مدارس با کمک سپاه و استانداری برچیده شود.

دریکوند مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان نیز بیان کرد: تفاهم‌نامه‌ای با ستاد اجرایی فرمان اجرایی امام منعقد شد که بر اساس این تفاهم‌نامه مدارس کپری و شبه کپری جمع‌آوری شود و علاوه بر این به میزان هشت و نیم میلیارد تومان از سوی ستاد اجرایی و به همین میزان اعتبار نیز از سوی استانداری تأمین شود تا این مدارس جمع‌آوری شود، اما مدارس خشت گلی جزو این مدارس نیست.

وی افزود: ۱۸۱ مدرسه کانکسی درلرستان وجود دارد که بر اساس برآورد‌های مالی برای جمع‌آوری این تعداد مدرسه و جایگزینی آن‌ها حدود هشت میلیارد تومان اعتبار نیاز است و با توجه به اینکه در برخی مناطق صعب‌العبور امکان بردن مصالح وجود ندارد مدارس با توجه به ساختار ساختمان‌های منطقه ساخته شود.

در این جلسه محمدرضا حافظی رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز کشور نیز یادآور شد: استان‌های البرز، سیستان بلوچستان و خراسان جنوبی محروم‌ترین استان‌های کشور ازنظر مدرسه‌سازی هستند.

انتهای پیام/م

خیرین مدرسه‌ساز ۲۰ درصد کلاس‌های کشور را ساخته‌اند

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۷۶۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد

مدیر‌کل دفتر فنی و تحقیقات نوسازی مدارس کل کشور گفت: قرار است نیروگاه های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از وزارت نیرو، سید محمد واعظی‌نژاد، مدیر‌کل دفتر فنی و تحقیقات نوسازی مدارس کل کشور با بیان اینکه 56 پروژه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور در 15 استان در حال اجراست، اظهار کرد: 16 پروژه ساخت نیروگاه های مدارس در 6 استان به پایان رسیده که همزمان در استان های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی به صورت همزمان، از روز پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403 با افتتاح نمادین نیروگاه خورشیدی 60 کیلوواتی یک دبیرستان خیرساز به نام حاج غلام رضا زیرک در شهر قم با حضور محمود کمانی، معاون وزیر نیرو و حمیدرضا خان محمدی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور به بهره برداری رسیدند.

واعظی نژاد خاطرنشان کرد: در حال حاضر 56 پروژه ساخت نیروگاه های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور با ظرفیت 840 کیلووات توسط خیرین مدرسه ساز در حال اجراست؛ این نیروگاه ها در حال انعقاد قرارداد و یا در حال طی کردن مراحل اجرا هستند که دو تا سه ماه آینده وارد مدار می شوند.

وی با اشاره به مزایای بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در مدارس کشور، افزود: ساخت این نیروگاه ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه های مدارس سبب افزایش خودآگاهی دانش آموزان از مزایای استفاده از انرژی های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از بکارگیری سوخت های فسیلی در مدارس می شود.

واعظی نژاد در ادامه تصریح کرد: از آنجا سرانه های تخصیص یافته به مدارس پایین است و مدارس در فصل های فعال مجبورند از سوخت های فسیلی استفاده کنند، بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در آنان ضمن صرفه جویی در هزینه های جاری همچون آب، برق و کاغذ و ... سبب کاهش انتشار آلاینده های زیست محیطی می شود.

وی از هدف گذاری ساخت نیروگاه های خورشیدی در 20 هزار مدرسه کشور خبر داد و اظهار کرد: بر اساس هدف گذاری صورت گرفته، قرار است نیروگاه های خورشیدی در 20 هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح 16 نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و 56 پروژه در سطح کشور در حال اجراست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی
  • احداث چهار مدرسه خیری در یزد
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد