Web Analytics Made Easy - Statcounter

مطالبه هزینه از سوی برخی دستگاه‌های نظارتی از واحدهای صنفی فعال در رباط‌کریم نارضایتی شدید این واحدها را در پی داشته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رباط‌کریم، باتوجه به سیاست‌های تدوین شده در زمینه اقتصاد مقاومتی و سند چشم‌انداز توسعه مبنی بر کاهش وابستگی به نفت، دولت منابع درآمدی خود را با تغییرهایی همراه کرده که از جمله آن می‌توان به افزایش سالانه دریافت مالیات اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان رکود اقتصادی که در سال‌های اخیر بر کشور حاکم بوده پرداخت مالیات را تا حدودی برای آن دسته از واحدهای صنفی که بازار مناسبی ندارند دشوار کرده است، اما نکته قابل تأمل این است که دریافت مالیات از واحدهای صنفی تنها مشکل هزینه‌ساز برای اصناف نبوده و آنها از مطالبه پرداخت هزینه‌هایی از سوی برخی دستگاه‌های نظارتی نیز گله‌هایی دارند.

در همین زمینه برخی واحدهای صنفی شهرستان رباط‌کریم عنوان می‌کنند که برخی دستگاه نظارتی برای خدمات‌دهی به آنها اقدام به دریافت هزینه‌های سالیانه می‌کنند که آنها قادر به پرداخت این هزینه‌ها در شرایط کنونی بازار نیستند و از طرفی هم معتقدند که واحدهای صنفی تمامی این هزینه‌ها را تحت عنوان مالیات پرداخت می‌کنند و دستگاه‌های نظارتی نباید برای خدمات‌دهی به آنهای هزینه جداگانه‌ای دریافت کنند.

برای اطلاع دقیق‌تر از وضعیت واحدهای صنفی به سراغ رئیس اتاق اصناف رباط‌کریم رفتیم؛ در این رابطه محمدرضا فهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به وضعیت بازار و قدرت خرید مردم اظهار داشت: رکود اقتصادی که در کشور حاکم است موجب پایین آمدن قدرت خرید مردم شده که شهرستان ما هم از این قائده مستثنی نیست.

وی ضمن اشاره به اینکه مطالبه پول از سوی دفاتر خدمات سلامت نارضایتی شدید واحدهای صنفی رباط‌کریم را به همراه دارد تصریح کرد: هم اداره صنعت، معدن و تجارت و هم اتاق اصناف به طور مستمر بازرسی‌های خود را از واحدهای صنفی انجام می‌دهند، اما به خاطر رقابت شدید بین واحدهای صنفی، اجناس با حداقل قیمت به دست مصرف‌کنندگان می‌رسد.

20 درصد واحدهای صنفی رباط‌کریم پروانه کسب ندارند

رئیس اتاق اصناف رباط‌کریم با اشاره به فعالیت غیرمجاز 20 درصد واحدهای صنفی عنوان کرد: حدود 20درصد واحدهایی که فعالیت می‌کنند فاقد پروانه کسب هستند، اما بخش عمده این 20 درصد واحدهای استیجاری هستند که در شهرجابجا می‌شوند و در محل قبلی خود مجوز داشتند.

فهیمی با بیان اینکه 8هزار واحدصنفی در رباط کریم فعالیت دارند بیان کرد: با توجه به جمعیت 250هزارنفری رباط‌کریم 8هزار واحد صنفی فعالیت می‌کنند یعنی به ازای هر31 نفر یک واحدصنفی وجود دارد و این در حالی است که در سطح جهانی به ازای هر150 نفر یک واحد تجاری وجو دارد.

وی ادامه داد: علت زیاد بودن واحدهای تجاری این است که شهرداری‌ها به خاطر درآمدهای بیشتر، واحدهای تجاری را خودشان ایجاد می‌کنند یا اجازه می‌دهند که افراد حتی در کوچه‌های 6 متری هم واحد تجاری ایجاد کنند.

رئیس اتاق اصناف رباط‌کریم با اشاره به نارضایتی واحدهای صنفی از دریافت پول از سوی دفاتر خدمات سلامت اظهار داشت: دستگاهی که می‌خواهد نظارت کند طلب پرداخت هزینه می‌کند و این در حالی است که واحدهای صنفی تحت عنوان مالیات این موارد را پرداخت می‌کنند.

فهیمی در پایان خاطرنشان کرد: طلب پول از سوی دفاتر خدمات سلامت در صورتی است که 1درصد مالیات ارزش افزوده به طرح سلامت اختصاص داده شده و اکنون پرداخت هزینه نظارت برای واحدهای صنفی میسر نبوده و نارضایتی شدید آنها را به همراه دارد.

انتهای پیام/

R7840/P41362/S6,60/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۰۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب دو واحد آلاینده غیر مجاز تولید زغال در رباط کریم 

علیرضا فاضلی ثانی گفت: در راستای جلوگیری از فعالیت واحد‌های تولید زغال شهرستان، پس از تخریب ۱۵ دهنه کوره سنتی زغال در اراضی روستا‌های وهن آباد، حکیم آباد و علی آباد در هفته گذشته، دو واحد صنعتی تولید زغال فاقد هرگونه تمهیدات زیست محیطی در پروسه تولید در روستا‌های کیکاور و انجم آباد این شهرستان نیز پلمب شدند.

وی با بیان اینکه طی شکواییه‌های واصله به این اداره مبنی بر فعالیت آلاینده چندین واحد صنعتی تولید زغال، کارشناسان این اداره ضمن بررسی و شناسایی این واحد‌ها نسبت به ابلاغ اخطاریه برای رفع آلودگی اقدام کردند، افزود: با توجه به اینکه در اخطاریه‌های صادره مهلت مناسب به منظور رفع آلایندگی یا تعطیلی در صورت عدم رفع معضلات زیست محیطی به مسئولان این واحد‌ها ابلاغ شده بود، بر همین اساس نظر به عدم توجه به موارد اعلام شده، این اداره نسبت به اخذ حکم قضایی برای این واحد‌های آلاینده اقدام کرد و با همکاری عوامل نیروی انتظامی انجم آباد پلمب شدند.

فاضلی با تاکید بر اینکه اینگونه واحد‌ها تهدیدی علیه بهداشت عمومی و محیط زیست هستند، اظهار داشت: تولید گاز‌های سمی حاصل از دود مواد شیمیایی در کوره‌های زغال، احتراق و دود زغال، ذرات معلق، دی‌اکسید کربن و سایر ترکیبات مضر حاصل از فعالیت این کوره‌ها که به هوا رها می‌شوند، می‌توانند ضمن کاهش شدید کیفیت هوا، محیط زیست و هوای اطراف را آلوده و به سلامتی شهروندان آسیب جدی برسانند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان رباط کردیم در پایان خاطرنشان کرد: این اداره در راستای اجرای وظایف سازمانی خود با هرگونه واحد آلاینده محیط زیست که حقوق شهروندی را نادیده می‌گیرد برابر قانون اقدام خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • واحدهای صنفی فاقد شناسه یکتا در دریافت خدمات با مشکل روبرو می‌شوند
  • ماجرای قطعی آب از زبان ساکنان شهرک ۲۳ شهر پرندک
  • آغاز احداث متروی رباط کریم
  • احداث متروی رباط کریم؛ اجرای طرح بعد از تملک اراضی
  • آغاز احداث متروی رباط کریم/اجرای طرح بعد از تملک اراضی و هماهنگی با متروی تهران و تأیید نقشه‌ها
  • آغاز احداث مترو رباط کریم در امتداد خط یک مترو
  • آغاز احداث مترو رباط کریم
  • پلمب دو واحد آلاینده غیر مجاز تولید زغال در رباط کریم 
  • آغاز ساخت ایستگاه مترو بازارک رباط کریم
  • ممنوعیت نقل و انتقال واحدهای طرح نهصمت ملی مسکن