Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: رکود اقتصادی حاکم بر بخش تولید لااقل در میان مدت بزرگ‌ترین مانع کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی است.

یک عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: رکود اقتصادی حاکم بر بخش تولید لااقل در میان مدت بزرگ‌ترین مانع کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی است.

علیم یارمحمدی ، با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در مراسم مشترک دانش‌آموختگی، تحلیف و اعطای سردوشی دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش، گفت: از برنامه سوم تاکنون وعده کاهش وابستگی بودجه به درآمدهای نفتی توسط دولت‌های مختلف داده شده است، اما واقعیت این است که بودجه کشور وابستگی شدیدی به درآمدهای نفتی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم زاهدان در مجلس کاهش وابستگی بودجه به درآمدهای نفتی را هدفی بزرگ دانست و افزود: مقام معظم رهبری به حق نسبت به ناامن بودن درآمدهای نفتی هشدار می‌دهند، سخن ایشان به اشکال مختلف از سوی کارشناسان و مسئولان دلسوز نیز مورد تاکید و هشدار قرار گرفته است اما واقعیت این است که اقتصاد کشور با نابسامانی‌هایی روبروست که مانع از خروج بخش تولید از رکود می‌شود. عمق وابستگی بودجه به درآمدهای نفتی به حدی زیاد و گسترده است که در کوتاه مدت و حتی میان مدت امکان قطع یا کاهش وابستگی به این منابع درآمدی وجود ندارد.

یارمحمدی با اشاره به گزارش رییس سازمان برنامه و بودجه در جلسه غیرعلنی هفته گذشته مجلس، گفت: براساس توضیحات نوبخت ۶۰۰ هزار پروژه نیمه کاره با ۵ تا ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی روی دست دولت است که با منابع موجود امکان به بهره‌برداری رساندن آنها در میان مدت وجود نخواهد داشت. البته نوبخت در آن جلسه بر عزم دولت برای عملیاتی کردن بودجه تاکید کرد.

این عضو کمیسیون عمران مجلس متذکر شد: این هدف دولت، هدف خوب و قابل ستایشی است اما دولتمردان نباید از این مسئله هم غافل شوند که بودجه عملیاتی نیز همچون عمل جراحی، درد دارد به بیان روشن‌تر وقتی تخصیص‌ها می‌آید، کارفرما که دولت باشد ابتدا دستمزد و هزینه‌های نیروی انسانی را از بودجه مربوط به فلان پروژه کنار گذاشته و از بودجه مورد نظر هر چه ماند، صرف پروژه می‌کنند. این مسئله هر چند که موجب رونق برخی صنایع می‌شود اما بطور کل موجب تداوم رکود در اقتصاد می‌شود چون منابع ریالی کافی به پروژه‌ها تزریق نمی‌شود.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۳۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش اقتصادی را باید با مشارکت مردم محقق کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«سید امیر موسوی جبیلی» از حوزه انتخابیه آبادان به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

موسوی جبیلی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر بیان کرد: مهمترین و بالاترین موضوع در نگاه اول معیشت مردم و اوضاع اقتصادی است و با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب (مدظله) باید جهش اقتصاد را با مشارکت مردم انجام داد و گره زد؛ لذا تلاش برای توسعه سفره مردم و دفاع از حقوق عامه مردم اولویت‌های بنده است.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

وی در پاسخ به این سوال که «اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟» گفت: با توجه به منفعت عامه شئون شهر و مرزی بودن حوزه انتخابیه، به نظر می‌رسد حضور در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مورد نیاز است.

موسوی جبیلی اظهار کرد: از چالش‌های مهم استان خوزستان نبود زیرساخت مناسب و متناسب با جمعیت و تنوع فرهنگی استان است.

وی تصریح کرد: زیر ساخت و توسعه‌های عمرانی، راهکار استفاده از ابزارهای نظارتی، تصویب و یا تعدیل قوانینی که باعث ایجاد عمران می‌شود، تحلیل درست بودجه که با وجود پتانسیل‌های عظیم اقتصادی باعث مشکلاتی همچون نرخ بالای بیکاری، کم آبی، تخریب محیط زیست، مشکلات کشاورزی و معضل بزرگ شبکه فاضلاب استان از مهمترین چالش‌های خوزستان به شمار می‌روند.

کد خبر 6089214

دیگر خبرها

  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود
  • بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • بخش خصوصی می تواند از فروپاشی اقتصادی افغانستان جلوگیری کند
  • رکود طرح‌های زیرساختی‌های خراسان شمالی در چهار سال گذشته
  • قدرت چانه‌زنی؛ عامل اصلی تخصیص بودجه
  • جهش اقتصادی را باید با مشارکت مردم محقق کرد
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه
  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ ها در سال ۱۴۰۳
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است