Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، امیر وجیه‌الله جمشیدی، فرمانده ارشد نظامی آجا در استان‌های فارس و كهگیلویه و بویراحمد امروز، 6 آبان‌ماه در مراسم افتتاحیه سی و هفتمین دوره مسابقات قرآن كاركنان پایور و وظیفه نزاجا منطقه 2 كشور كه در شیراز، حافظان قرآن را حاملان فرهنگ قرآنی دانست و گفت:‌ فرهنگ قرآنی یعنی دارای اخلاقیات بوده و دین‌داری و ظلم‌ستیزی را سرلوحه امور خود قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده ارشد نظامی آجا در استان‌های فارس و كهگیلویه و بویراحمد یادآور شد:‌ امروز اگر ایران اسلامی در مقابل دشمنان كه با تمام قوا در مقابل جامعه ما ایستاده‌اند و تمامی دشمنان ما چه در ظاهر و چه پنهان با اتحاد و انسحام در مقابل ما صف‌آرایی می‌كنند به خاطر وجود اسلام ناب محمدی در آن است.

وی گفت: از زمانی كه انقلاب پیروز شد و اسلامیت در كنار جمهوریت قرار گرفت، دشمنی دشمنان نیز شروع شد چرا كه آنان با اسلام مخالف هستند نه با موشك، حقوق و بشر و بحث قومیت‌گرایی ما و تمام این‌ها بهانه‌ها و ابزارهایی است كه بتوانند به خواسته‌های شوم خود برسند و به تعبیر دیگر دشمنان ما اعجاز قرآن را فهمیده‌اند لذا به دنبال مبارزه با آن هستند چرا كه ظلم‌ستیزی و مقاومت جزو آموزه‌های قرآن است.

جمشیدی در ادامه سخنان خود با اشاره به برگزاری این مسابقات میزبانی حاملان و عاملان قرآن برای شیراز را افتخار و مایه بركت دانست و گفت: قیام كربلا كه نشئت گرفته از آموزه‌های قرآن كریم است.

وی با یادآوری اینكه مهم‌ترین هدف امام حسین(ع) از قیامشان احیای دین جدش و همچنین امر به معروف و نهی از منكر بوده است، افزود: همواره شیعیان علاقه خاصی به امام حسین(ع) دارند اما وقتی كه سخن از قیام آن حضرت به میان می‌آید برخی تنها به بحث تشنه بودن آن حضرت توجه دارند در صورتی كه امام حسین(ع) تشنه لبیك بود چنانچه فرمودند كیست كه مرا یاری كند.

جمشیدی با بیان اینكه قطعاً حاملان و عاملان قرآن كریم در مسیر امام حسین(ع) گام برداشته و از یاران واقعی آن حضرت هستند، گفت: اگر بخواهیم قرآن را در یك جمله و یا دو كلمه توصیف كنیم باید بگوییم كه قرآن یك كتاب و یك امت است یعنی قرآن عامل وحدت تمام مسلمانان در دنیاست و تمام جوامع بشری را به سمت تكامل و رشد و پیشرفت سوق می‌دهد.

فرمانده ارشد نظامی آجا در استان‌های فارس و كهگیلویه و بویراحمد با تأكید بر اینكه اگر آموزه‌های قرآن كریم بر جوامع انسانی حاكم شود، قطعاً راه سعادت و پیشرفت را طی خواهیم كرد، گفت: امروز جوامع بشری، دنیا تمدن و پیشرفت اختراعات است اما سئوال اینجاست كه اخلاقیت و انسانیت در كجا قرار دارند لذا جامعه انسانی منهای قرآن جامعه درنده‌ای است كه خلق و خوی آن به سمت حیوانات درنده می‌رود.

وی، مصداق این ادعا را كشتار گسترده مسلمانان در نقاط مختلف دنیا اعم از میانمار، یمن، سوریه، عراق و غیره عنوان كرد و گفت: این جامعه متمدن و پیشرفته كه دم از پیشرفت و تكنولوژی می‌زد تا چه حد خود را شبیه به حیوانات كرده است.

جمشیدی با یادآوری آیاتی از قرآن كریم اظهار كرد: یكی از گرفتاری‌های امروز جامعه بشری فراموش كردن عامل وحدت بودن قرآن كریم و چنگ زدن به این ریسمان الهی است لذا كشورهای اسلامی باید از تفرقه بپرهیزند.

فرمانده ارشد نظامی آجا در استان‌های فارس و كهگیلویه و بویراحمد با بیان اینكه ایران اسلامی از مكتب و مرام پیروی از آموزه‌های قرآن و عترت پیروی می‌كند، گفت: قرآن سرلوحه جامعه اسلامی ماست و مقام معظم رهبری نیز به این مهم اهتمام ویژه‌ای دارند و مصداق آن نیز تأكید بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن در كشور است.

وی یادآور شد: اگر در كشور خود 10 میلیون حافظ قرآن كریم داشته باشیم قطعاً جامعه‌ای خواهیم داشت كه 50 میلیون نفر آن قرآنی هستند كه شاید همه آن‌ها حافظ قرآن نباشند اما قطعاً آن 10 میلیون نفر بر روی خانواده‌ها و اطرافیان خود تأثیرگذارند.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۷۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام حوزه‌های آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، مرحله اول آزمون نوزدهمین دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم، روز جمعه ۱۴ اردیبهشت‌ماه به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود.

بر همین اساس دبیرخانه طرح اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم آدرس حوزه‌های برگزاری آزمون را در این مرحله اعلام کرد که بر اساس آن این آزمون در ۸۵ حوزه در ۳۱ استان کشور برگزار خواهد شد.

داوطلبان حضور در این آزمون می‌توانند کارت ورود به جلسه را از طریق سایت https://bpms.telavat.ir دریافت کنند. برای ورود به صفحه مربوط به مشاهده و دریافت کارت باید شماره ملی داوطلب وارد شود. 

فهرست حوزه‌های مرحله اول نوزدهمین دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روز خلیج فارس نماد استقلال، هویت ملی و استکبار ستیزی ملت ایران است
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • اعلام حوزه‌های آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن
  • آیت‌الله رمضانی: دشمنان می‌خواهند شریعت اسلام را تعطیل کنند
  • فیلم/ هتک حرمت مجدد قرآن کریم در سوئد
  • هتک حرمت مجدد قرآن کریم در سوئد | ویدئو
  • برپایی کارگاه آموزشی تخصصی قرآن کریم در بابل
  • دشمنان برای رواج بی حیایی و بی عفتی در جامعه تلاش می کنند
  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • شاهد پیشرفت و تعالی حاکمیت اسلام هستیم