Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی اسماعیلی در یک برنامه زنده تلویزیونی گفت: در حال حاضر شاهد هستیم که میزان قابل توجهی از لوازم آرایش موجود در سطح کشور را لوازم آرایش قاچاق و غیر استاندارد تشکیل می‌دهد.

وی افزود: در این رابطه لازم است مردم نسبت به خرید لوازم آرایش و محصولات آرایشی و بهداشتی حساسیت بیشتری به خرج دهند.

رئیس اداره آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با انتقاد از فروش محصولات بهداشتی و آرایشی غیر مجاز و غیر استاندارد در بسیاری از خطوط مترو و معابر عمومی اظهارکرد: اکنون شاهد فروش لوازم آرایش غیر مجاز و غیر بهداشتی در سطح معابر و همچنین خطوط مترو هستیم که برای جلوگیری از این روند تاکنون اقداماتی از سوی دستگاه‌های مربوط انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسماعیلی در رابطه با اقدامات ستاد مبارزه با قاچاق کالا در رابطه با جلوگیری از ورود کالای قاچاق بهداشتی و آرایشی به کشور تصریح کرد: با اقدامات مطلوب ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، خرید و فروش محصولات آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در بازار بسیار کمتر شده است.

وی با اشاره به دلایل ورود کالای بهداشتی و آرایشی قاچاق به کشور اذعان کرد: شرایط کشور به گونه‌ای است که ورود محصولات غیر مجاز امری غیر قابل پیگیری است و علت آن نیز گستردگی مرزهای آبی و خاکی کشور است.

رئیس اداره آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با ارائه توصیه‌ای به شهروندان خاطرنشان کرد: درخواست ما این است که شهروندان برای خرید محصولات بهداشتی و آرایشی به داروخانه‌ها و یا مراکز دارای تاییده اصناف مراجعه کنند.

اسماعیلی از وجود بیش از اندازه سرب در برخی از لوازم آرایشی غیر مجاز خبر داد و گفت: به طور طبیعی در محصولات آرایشی نظیر رژ لب، ریمل، کرم پودر و ... مقداری سرب وجود دارد، اما در محصولات غیر مجاز، میزان سرب بیش از حد استاندارد است.

میزان

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۸۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ بیش از هزارمیلیارد ریال صرف ارائه خدمات درمانی برگشت ناپذیر به اتباع فاقد هویت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شده است.

حبیب غزنوی، در نشست ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی گفت: علاوه بر ارائه خدمات درمانی، خدمات بهداشتی شامل مراقبت از نوزاد و مادرباردار، واکسیناسیون سرخک، فلج اطفال و مالاریا هم به صورت رایگان به تمامی اتباع مجاز و غیرمجاز ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: زاهدان تنها شهر کشور است که دارای مرکز تسهیلات زایمانی در حاشیه شهر برای انجام زایمان‌های بهداشتی مادران باردار اتباع است.

غزنوی خاطر نشان کرد: باتوجه به مرزی بودن سیستان و بلوچستان و قاچاق انسان، بیشترین هزینه انجام شده در سیستم درمانی مرتبط با بیماران تصادفی اتباع خارجی است.

همچنین محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۳۴ بیمار دیالیزی فاقد مدارک وجود دارند که هر کدام از این بیماران به طور میانگین ۱۳ بار در ماه دیالیز می‌شوند و هر نوبت ۱۷ میلیون ریال هزینه برای سیستم درمانی ایجاد می‌کند.

وی افزود: همچنین ۱۵۳ بیمار تالاسمی نیز در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وجود دارد که در ماه حدود ۲۰۰ میلیون تومان جهت درمان آنها هزینه می‌شود.

مومنی ادامه داد: صرف این هزینه‌های غیرقابل بازگشت که هیچگونه منبع جبرانی برای آن در نظر گرفته نشده است باعث شده است تا فشار اقتصادی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تحمیل شود.

سعیدی مدیرکل اتباع سیستان و بلوچستان نیز گفت: سیاست‌های کلی و برنامه‌هایی توسط اداره اتباع در حال انجام است و امیدواریم این برنامه‌ها کمکی به سیستم بهداشتی و درمانی کند.

احمدزاده دادیار حقوق عامه دادگستری سیستان و بلوچستان هم گفت: ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان روند افزایشی دارد.

وی ادامه داد: باید از کمک‌های سازمان‌های بین‌المللی برای پرداخت بخشی از هزینه‌های درمانی اتباع خارجی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • ذبح‌کننده غیرمجاز دام در خرمشهر محکوم به پرداخت جزای نقدی شد
  • استقبال وزیر تانزانیایی از انتقال دانش فنی ساخت لوازم خانگی ایرانی
  • راهنمای جامع برای تهیه قطعات ماشین لباسشویی
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • ◄ لوازم یدکی ماکسیما اصل را از کجا تهیه کنیم؟
  • شناسه دار شدن محصولات آرایشی و بهداشتی
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • محکومیت بیش از ۵ میلیارد ریالی متصدی لوازم آرایش بهداشتی در رشت
  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان