Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - رئیس جهاد کشاورزی کامیاران گفت: از اوایل سال جاری حکم قطعی هشت مورد قلع و قمع بنای غیر مجاز داخل در اراضی کشاورزی این شهرستان صادر و حکم چهار مورد آن اجرا و بناها تخریب شد.

بهرام کوشکی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه این اقدام در اجرای تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی صورت گرفت، اظهار کرد: این چهار مورد قلع و قمع بنای غیر مجاز داخل در اراضی روستای بلان از توابع دهستان شاهو اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه از سال 1385 تاکنون 60 مورد تغییر کاربری غیرمجاز به مساحت تقریبی هشت هزار متر مربع شناسایی و برای همه موارد طرح دعوی شده است، افزود: برای 12 مورد به مساحت تقریبی 800 متر مربع، آرای قلع و قمع و پرداخت جزای نقدی در حق دولت از سوی دستگاه قضایی صادر شده است.
رئیس جهاد کشاورزی کامیاران با بیان اینکه با اجرای این احکام، اراضی کشاورزی تغییر کاربری یافته در شهرستان‌ به حالت اولیه بازگشت، تاکید کرد: این عملیات‌ها توسط اکیپ‌هایی از اداره امور اراضی، مدیریت جهاد کشاورزی با حضور و همراهی نیروی انتظامی و نماینده دادسرا اجرا شد.
کوشکی یادآور شد: در نیمه نخست امسال حدود 15 مورد دخل و تصرف در اراضی توسط خود بهره برداران در سطحی معادل 750 مترمربع اعاده و به حالت اولیه بازگشته است.
وی حد نصاب فنی اراضی کشاورزی جهت صدور سند مالکیت در شهرستان کامیاران را برای اراضی باغی آبی 2/5 هکتار و اراضی باغی دیم پنج هکتار اعلام کرد و گفت: این موضوع برای اراضی زراعی آبی نیز پنج هکتار و برای اراضی زراعی دیم 15هکتار تعیین و ابلاغ شده است.
به گفته وی، خرد شدن زمین‌های کشاورزی بخاطر تقسیم ارث، بلای جان زمین ‌های کشاورزی در این شهرستان شده است.
کوشکی با بیان اینکه تقسیم ارث، در کامیاران بهانه‌ای برای تبدیل اراضی کشاورزی به خانه ‌باغ و ویلا شده است، افزود: براساس قانون باید از تقسیم زمین‌های کشاورزی به کمتر از پنج هکتار جلوگیری شود.
وی در خصوص عواقب تقسیم زمین‌های کشاورزی به قطعات کوچک اظهار کرد: تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی و ساخت و سازهای غیر مجاز در این عرصه‌ها براحتی فراهم می‌ شود و به کشاورزی نیز لطمه های جبران ناپذیری وارد می‌کند.
وی با بیان اینکه تلاش این مدیریت تخریب و به حالت اولیه برگرداندن ساخت و سازهای غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی است، گفت: برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز از مرکز شهر و از مناطق حاشیه ای آغاز و در سایر مناطق و روستاهای تابعه ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی کامیاران با بیان اینکه کم‌ هزینه‌ترین و موثرترین موضوع در جلوگیری از تغییر کاربری اراضی، پیشگیری از وقوع جرم است، یادآور شد: باید نقاط آلوده، شناسایی و مسئولان امر را در خصوص حساسیت موضوع آگاه کرد.
کامیاران در 65 کیلومتری جنوب سنندج قرار دارد.
خبرنگار: ژاله گرگانی ** انتشار: مجید سلیمانی
7349/9102
**آگاهی از آخرین اخبار استان کردستان در کانال زیر:
@IRNASANANDAJ
https://telegram.me/joinchat/DHygAj7hzZXSBJmWuX3Bvg

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۸۷۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه

حمیدرضا کریمی دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه  در شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال، با تاکید بر لزوم تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در استان، گفت : باتوجه به کم شدن آب‌های سطحی و مصرف بی رویه آب‌های زیرزمینی، برخورد با چاه‌های غیرمجاز و کشت‌های آب بر باید تشدید شود. 

وی افزود: در این راستا شرکت آب منطقه‌ای باید تلاش‌های خود را جهت انسداد چاه‌های غیرمجاز تشدید کرده و انسداد چاه‌های مناطق ممنوعه و کسانی که میزان مصرف غیرمجاز بالایی دارند را در اولویت قرار دهد. 

دادستان کرمانشاه تصریح کرد: باتوجه به پیامد‌های منفی حفرچاه‌های غیرمجاز در حوزه منابع آبی استان، نیروی انتظامی موظف به پشتیبانی قاطع از اقدامات شرکت آب منطقه‌ای در این حوزه است. 

وی یادآورشد: از طرفی در حال حاضر تنها درصد کمی از چاه‌های مجاز نیز دارای کنتور هستند که اکثریت آنها نیز هوشمند نیستند، بنابراین باید تدابیری اندیشیده شود تا هوشمندسازی چاه‌های آب کشاورزی استان براساس اولویت و تفکیک شهرستان‌ها صورت گیرد. 

به گفته این مقام قضایی، اولویت با چاه‌هایی خواهد بود که احتمال برداشت‌های غیرمجاز از سوی آنها بیشتر است. 

کریمی اشاره‌ای هم به اجرای طرح کاداستر (حدنگار) در استان داشت و ضمن ابراز رضایت از روند کلی اجرای کاداستر اراضی کشاورزی در سطح استان در شش ماه دوم سال ۱۴۰۲ و سال جاری، عنوان کرد: در برخی از شهرستان‌های استان اجرای طرح کاداستر اراضی کشاورزی با کندی پیش می‌رود، لذا اجرای این طرح در این شهرستان‌ها باید به صورت ویژه مورد پیگیری قرار گیرد. 

وی بر لزوم پیشگیری از تغییرکاربری اراضی در سطح استان هم تاکید کرد و افزود: دستگاه‌های خدمات رسان موظف هستند از هرگونه ارائه خدمات و برقراری انشعاب برای افرادی که تغییر کاربری غیرمجاز داشته و مجوز ساخت و ساز نگرفته اند، خودداری کنند و اگر در این زمینه اقدامی داشته باشند، پیگرد قانونی خواهد داشت. 

مدعی العموم استان اعلام کرد: دستگاه‌های مذکور باید گزارش عملکرد خود را به صورت منظم به دبیرخانه شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال در دادسرای استان ارائه کنند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • معمای کف و سقف مجاز حجاب
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی رفسنجان از ۹ اردیبهشت
  • مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می‌شود
  • صدور اسناد تک برگ در گروه‌های مشاع به نام دولت
  • تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند