Web Analytics Made Easy - Statcounter

این کارگردان در واکنش به اکران فیلم‌های خارجی گفت: فیلم خارجی به حد کافی در اختیار مردم هست؛ چه نیازی به اکران در سینما دارند. اگر می‌توانند و مرد عمل هستند، بروند جلوی قاچاق فیلم‌های ایرانی را بگیرند.

گروه فرهنگی آنا: تب و تاب اکران فیلم‌های خارجی در سینماها همچنان داغ است؛ برخی از این تصمیم استقبال می‌کنند و برخی هم رسما اعلام کرده‌اند که اکران فیلم خارجی یعنی بازگشت سینما ی فعلی به چند دهه قبل.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عمده مخالفان این طرح هم تهیه‎کنندگان و صاحبان فیلم‌ها هستند خصوصا اینکه مهمترین نگرانی‌شان از شکست در اکران و عدم برگشت سرمایه‎شان است.

در همین رابطه مهدی صباغ‌زاده، از تهیه‎کنندگان و پخش‌کنندگان سینما در این‌باره به خبرنگار آنا گفت: من هنوز هم نمی‌دانم سیاست وزیر جدید ارشاد چیست و چکار می‌خواهد بکند. خصوصا اینکه بحث‌هایی نیز درباره فیلم خارجی مطرح کرده‌اند درحالی که باید قید این تصمیمات را زد.

* این همه دعوا بر سر اکران؛ اینها را جمع کنید

وی افزود: سینمای ما اصلا ظرفیت اکران فیلم خارجی را ندارد. وقتی خودمان بر سر اکران فیلم ایرانی دعوا داریم، چطور می‌توانیم فیلم خارجی را هم وارد میدان اکران و رقابت کنیم. همین الان با این سالن‌ها و وضعیت اکران، فشار به تولیدات داخل می‌آید.

تهیه‌کننده فیلم درحال اکران «ایتالیا، ایتالیا» تأکید کرد: احتمالا برخی طرفداران اکران فیلم خارجی، می‌خواهند دروازه سینما را به روی استثمار و استعمار باز کنند تا سینمای بومی ما را هم براحتی بگیرند. چنانکه کم کم باید نصف سینمای‌مان را هم گویا به خارجی‌ها بدهیم.

* از فیلم خارجی دنبال درآمدزایی شخصی هستند نه منفعت همه

وی با اشاره به ادعای برخی درمورد اکران فیلم‌های فرهنگی خارجی در سینمای ایران،گفت: فیلم فرهنگی کجا بود؛ اتفاقا فیلم‌هایی هستند که برخی‌ها در انبارشان نگه داشته‌اند و تنها منتظرند که این تصمیم عملیاتی شود تا سینما را قبضه کنند و به درآمدزایی شخصی برسند.

کارگردان «راه بهشت» با اعلام مخالفت نسبت به اجرای این طرح، عنوان کرد: اگر الان مخالفت می‌کنم از سر تجربه چندین ساله‌ای است که در سینما دارم. این درد را تهیه‌کننده و فیلمساز درک می‌کند نه سینمادار.

* معلوم است که می‌ترسم

صباغ‌زاده ‌اضافه کرد: سینمادار برایش فرقی نمی‌کند تنها دنبال فروش است. این تهیه‌کننده است که با کلی فشار، فیلم می‌سازد اما معلوم نیست فیلمش به اکران برسد یا بتواند فروش داشته باشد یا خیر. معلوم است که من تهیه‌کننده از اکران فیلم خارجی آنهم زیر این فشار فعلی سینما، می‌ترسم.

وی ادامه داد: ما تهیه‎کنندگان اگر فیلم‌مان نفروشد معلوم نیست چه خاکی باید بر سرمان بریزیم چون سرمایه‌مان هدر می‌رود. وگرنه هیچکس و هیچ ارگانی به فکر ما صاحبان فیلم نخواهد بود. همچنان که بخش دولتی پول دارد و برایش بازگشت مهم نیست.

وی اشاره داشت: فیلمی که برای ساختش یک و نیم میلیارد خرج می‎شود حداقل باید سه میلیارد بفروشد که فقط سرمایه‌اش برگردد. این وسط تصور کنید که فیلم‌های اکشن خارجی نیز اکران شود، مسلما مردم بسوی آنها هدایت می‌شوند.

* یک عده‌ای دنبال رانتخواری هستند

صباغ‌زاده مدعی شد که مسئولین بجای اکران فیلم خارجی، جلوی قاچاق فیلم‌ها داخلی را بگیرند وگرنه امروزه همه مردم با کمترین امکانات و در کوتاه‌ترین زمان به فیلم خارجی دسترسی دارند.

این کارگردان همچنین به آنا گفت: اینکه می‌گویند فیلمساز ما با دیدن فیلم خارجی کسب تجربه می‌کند، حرف بیخودی است. یک عده‌ای دنبال رانتخواری هستند تا مشکلات خودشان را حل کنند. مسلما بخش خصوصی از این ماجرا نگران است چون رانتی ندارد.

مهدی صباغ‌زاده در عین حال بیان کرد: عده‌ای باحمایت از این طرح‌ها دنبال رانت و منافع خودشان هستند. وگرنه امثال من که نمی‌توانم فیلم خارجی وارد کنم؛ پس این قضیه را یکسری از دولتی‌ها هدایت می‌کنند چون می‌خواهند با واردات فیلم و ... به سوددهی برسند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۳۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مست عشق» هنوز در ترکیه اکران نشده است/ اعلام زمان دقیق اکران ترکیه تا دو هفته آینده و رایزنی برای نمایش در کشورهای دیگر

به گزارش قدس آنلاین، فیلم سینمایی «مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی و تهیه‌کنندگی مشترک مهران برومند و حسن علیزاده با یک هفته تاخیر اکران خود را از ۵ اردیبهشت ماه در سینماهای ایران آغاز کرد و علت این تاخیر در اکران اثر، مذاکره برای اکران هم‌زمان «مست عشق» در سینماهای ترکیه اعلام شد.

حال با گذشت چهار روز از آغاز اکران این فیلم در سینماهای ایران (که با استقبال گسترده مخاطب، فروش ۱۸ میلیاردی در سه روز و رکوردشکنی همراه بوده)، همچنان اکران آن در سینماهای ترکیه آغاز نشده است و بر اساس پیگیری‌های صبا، در اعلانات «برنامه‌ آینده» سینماهای ترکیه هم قرار ندارد.

میثم نورانی مدیرعامل فیلمیران پخش‌کننده این اثر، در پاسخ به این پرسش که با توجه به آغاز اکران «مست عشق» در ایران، چرا همچنان فیلم در سینماهای ترکیه روی پرده نرفته، در گفت وگویی گفت: درحال حاضر مشغول مذاکرات برای اکران «مست عشق» در ترکیه هستیم و مهران برومند یکی از ۲ تهیه‌کننده اثر در ترکیه حضور دارد تا برنامه اکران این فیلم را مشخص کند.

او ادامه داد: از آن جایی که برنامه اکران این فیلم در سینماهای ایران نیز با تغییر رو به رو شد، در ترکیه نیز زمان اکران آن تغییر کرد. به هرحال در سینماهای ترکیه هم فراتر از ایران، آثار داخلی و خارجی زیادی در صف اکران قرار دارند و  ما در تلاش هستیم تا «مست عشق» در بهترین زمان‌بندی به اکران برسد.

نورانی گفت: قرار است اقدامات به انجام برسد و برنامه دقیق اکران «مست عشق» در سینماهای ترکیه تا یک الی دو هفته آینده مشخص شود.

مدیرعامل فیلمیران در پایان درباره سایر اکران‌های بین‌المللی «مست عشق» نیز بیان کرد: برای اکران‌های دیگر این اثر و حضور بین‌المللی آن نیز درحال مذاکره با شرکت‌های پخش کننده معتبری هستیم که به زودی اطلاعات آن را نیز منتشر خواهیم کرد.

شهاب حسینی در نقش (شمس تبریزی)، پارسا پیروزفر در نقش (مولانا)، حسام منظور در نقش حسام ‌الدین چلبی (همنشین و شاگرد مولانا)، ابراهیم چلیکول (اسکندر) هانده ارچل در نقش (کیمیاخاتون)، بنسو سورال در نقش (مریم)، سلما ارگچ (همسر مولانا) ، بوراک توزکوپاران در نقش سلطان ولد (فرزند بزرگ مولانا)، هالیت ارگنچ ( پدر مولانا) و بوران کوزوم در نقش علاءالدین (پسر مولانا) در «مست عشق» بازی کرده‌اند.

از سایر عوامل اصلی فیلم می‌توان به تهیه کننده: مهران برومند، فیلمنامه‌نویسان: حسن فتحی و فرهاد توحیدی، جانشین تهیه کننده: شهرام زاهدی، مدیر فیلمبرداری: مرتضی پورصمدی، مدیر هنری: نیلوفر چامور، طراح گریم: ایمان امیدواری، سرپرست گروه کارگردانی: محمدرضا رستمی، دستیار اول و مدیربرنامه ریزی: فاتیح کُجا، مدیرتولید: تولگا توسون، طراح جلوه های ویژه میدانی: آیتکین یالچین، مدیرصدابرداری: جیهان آلینگان، طراح بدلکاری: شاهین کاراکوش، عکاس: مرتضی اتابکی، طراح کانسپت: رضا همتی راد، تهیه کننده اجرایی: فریده اوزال، مدیر پست پروداکشن: رضا اوزال، سرمایه‌گذاران: شرکت سیماریا و شرکت ای. ان. جی اشاره کرد.

منبع: پایگاه خبری صبا خبر

دیگر خبرها

  • «عینک قرمز» ِ حامد بهداد با «تگزاس۳» اکران می‎‌شود
  • «عینک قرمز» و «تگزاس۳» اکران می‎‌شوند
  • عکس | حامد بهداد با عینک قرمز به سینما می‌ِآید!
  • اکران مردمی «تمساح خونی» در اکومال کرج
  • ۳ فیلم در راه اکران
  • ۳ فیلم سینمایی در راه اکران سینماها
  • سه فیلم جدید در راه اکران/قرارداد «تاوان»،«نیلگون» و«قلهک» ثبت شد
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • «مست عشق» هنوز در ترکیه اکران نشده است/ اعلام زمان دقیق اکران ترکیه تا دو هفته آینده و رایزنی برای نمایش در کشورهای دیگر
  • بلیت سینما بعد از دو ماه دوباره گران شد