Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@14:39:37 GMT

جهاد دانشگاهی یک نهاد واحد برای تسهیل‌گری است

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۱۶۱۲۲

جهاد دانشگاهی یک نهاد واحد برای تسهیل‌گری است

مدیر مرکز کارآفرینی و اشتغال جهاد دانشگاهی خراسان رضوی این نهاد را واحدی جهت تسهیل امور برای فعالیت هایی مانند ایجاد اشتغال در استان عنوان کرد.

به گزارش ایسنا، جواد سخدری در آیین رونمایی از طرح الگوی توسعه مشاغل خانگی در هشت استان کشور اظهار کرد: در این طرح سه مؤلفه کلیدی را مدنظر قرار دادیم که یکی از آن‌ها توسعه فرصت‌های کسب و کار خانگی از طریق ایجاد فرصت‌های جدید است که می‌توانیم در این حوزه داشته باشیم و تلاش خواهیم کرد که در 4 شهرستان 4 مرکز خلاقیت و شکوفایی را ایجاد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: 4 شهرستان این طرح شامل شهرهای کاشمر، نیشابور، مشهد و تربت جام خواهد بود. در این چند شهرستان مرکزی را ایجاد خواهیم کرد که فرصت‌های جدید کسب و کار خانگی شناسایی شود.

مدیر مرکز کارآفرینی و اشتغال جهاد دانشگاهی خراسان رضوی عنوان کرد: مؤلفه دیگری که در این طرح مدنظر ما قرار گرفته، توسعه توانمندی عاملین یعنی کسانی که می‌خواهند از این فرصت استفاده کنند، است و از طریق توسعه سرمایه انسانی، دانش و مشاوره‌ای که به آن‌ها اختصاص خواهیم داد، این شرایط را برای آن‌ها در این طرح فراهم خواهیم ساخت.

سخدری با بیان اینکه همچنین سومین مؤلفه تسهیل محیط کسب و کار در جهت آسان‌سازی و بهره‌بردای از این فرصت‌ها توسط عاملین خواهد بود، تصریح کرد: توسعه بازار فرصتی است که تلاش خواهیم کرد که حداقل برای دو برند بنام در استان خراسان رضوی در حوزه کسب و کارهای خانگی مزیت ایجاد کنیم.

وی افزود: در واقع شناسنامه‌دار کردن این تولیدات کسب و کار خانگی یکی از مسایلی است که در برندسازی امری مهم است.

مدیر مرکز کارآفرینی و اشتغال جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، خاطرنشان کرد: همچنین یک شورای راهبردی در استان تشکیل خواهیم داد که سازمان‌های متولی در آن حضور پیدا خواهند کرد و دبیرخانه اجرایی آن نیز در جهاد دانشگاهی استان است که ساماندهی این فرآیند را بر عهده خواهد گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۶۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید

مدیرکل امور سرمایه‌گذاری استانداری کهگیلویه و بویراحمد از ایجاد اشتغال برای ۲۰۰ نفر با بازگشت ۵۰ واحد راکد صنعتی به چرخه تولید در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محسن ضامن‌فر امروز_ پنجشنبه ششم اردیبهشت _ در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: ستاد تسهیل جایگاه تبیین مشکلات واحدهای تولیدی است تا در خصوص آنها تصمیم‌گیری و در جهت رفع آنها و پایداری اشتغال و تولید گام‌های اساسی برداشته شود.

وی با اشاره به اینکه بنا داریم در سال جدید جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید را بیش از پیش برگزار و بیشتر میدانی عمل کنیم، افزود: برگزاری مستمر و منظم این جلسات و همراهی و همکاری دستگاه‌های اداری و سیستم بانکی استان موجب شد طی دو سال گذشته ۵۰ واحد راکد تولیدی، صنعتی و گردشگری به چرخه تولید بازگردند که مهمترین آن کارخانه قند یاسوج است.

مدیرکل سرمایه‌گذاری استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: بازگشت این تعداد واحد به چرخه تولید زمینه‌ساز اشتغال خوبی در سطح استان بوده است و تنها بازگشت کارخانه قند به چرخه تولید موجب اشتغال ۲۰۰ نفر شد.

وی عمده مشکلات سرمایه‌گذاران را مسائل بانکی و تمدید مهلت پرداخت تسهیلات بانکی بیان و تصریح کرد: در برخی مواقع دستگاه‌ها و بانک‌ها برای همکاری با سرمایه‌گذاران نیازمند مصوبات ستاد تسهیل هستند که در این زمینه سرعت تصمیم‌گیری افزایش می‌یابد.

ضامن‌فر خاطرنشان کرد: نگاه ستاد تسهیل این است که بدون بروکراسی اداری و اینکه واحدها درگیر زمان شوند در سریع‌ترین زمان ممکن مسائل را در ستاد تسهیل مطرح و رفع شود.

وی افزود: ستاد تسهیل در سال جدید بنا دارد جلساتی را در محل اجرای طرح‌ها و همچنین شهرستان‌ها داشته باشد و از حیث کمیت و کیفت جلسات پرباری داشته باشیم.

مدیرکل امور سرمایه‌گذاری استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: عوائد و نتایج جلسات منجر به بازگشت واحدهای راکد به چرخه تولید و کامل شدن همه ظرفیت واحدها می‌شود تا شاهد سرمایه‌گذاری و وارد شدن طرح‌های بیشتری به چرخه تولید باشیم.

وی تصریح کرد: در استان بسیاری از دستور کارهایی که در جلسه مطرح می‌شود حاشیه امنی ایجاد می‌کند که مدیران با فراغ بیشتری به واحدهای سرمایه‌گذاری کمک کنند و در رفع مشکلات و حل مسائل این واحدها همکاری دارند.

ضامن‌فر خاطرنشان کرد: در چهارمین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مشکلات شش طرح اقتصادی مطرح و تصمیمات لازم در جهت رفع مشکلات آنها گرفته شد.

کد خبر 747960

دیگر خبرها

  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • پاسداران باید قدر فرصت حضور و خدمت در سپاه را بدانند
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید
  • فرمانداریهای استان تهران برای همکاری با دبیرخانه ۱۰روز فرصت دارند
  • معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توانمندی‌های اقتصادی استان یزد در نمایشگاه ایران اکسپو
  • اجرای طرح ایجاد باغچه‌های خانگی کاشت سبزیجات سالم در شهرستان کرمان
  • رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان در سمت خود ابقا شد