Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیسیون سیاست گذاری و پایش اتاق بازرگانی اصفهان گفت: ایجاد پنجره واحد برای ارایه خدمات سازمان های دولتی به فعالان اقتصادی می تواند رتبه کسب و کار کشور را ارتقا بخشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مصطفی رناسی  در هشتمین جلسه کمیسیون سیاست گذاری و پایش اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به تجربه موفق پلیس+ ۱۰ نیروی انتظامی در ارایه خدمات به شهروندان و خصوصی سازی این خدمات، اظهار داشت: وجود دفاتر متعدد در سطح شهر و ارایه خدمات مناسب باعث شد این دفاتر نقش موثری در تسهیل خدمات رسانی به شهروندان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: صدور پاسپورت در ۴۸ ساعت و انجام امور در دفاتر پلیس+ ۱۰ نمونه موفق از ارایه خدمات به مردم است که سازمان های دولتی می توانند این نوع خدمات رسانی را در دستور کار قرار دهند.

مدیر دفتر مدیریت راهبردی بهبود کسب و کار اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه گفت: فعالیت این دفتر در سه حوزه معیارسنجی و ارتقای  شاخص های محیط کسب کار، دیده بانی محیط کسب و کار و آمار و اطلاعات دنبال می شود.

امیرحسین زمانی با اشاره به نخستین پایش محیط کسب و کار این دفتر گفت: در این پایش جامعه آماری ۳۰۰ صادرکنندگان نمونه استان و مدیران عامل شرکت ها و اصحاب صنعت در نظر گرفته شد. براساس اطلاعات جمع آوری شده توزیع نامناسب تسهیلات بانکی به فعالان اقتصادی و عدم تعلق جوایز تشویق صادراتی به صادرکنندگان، مشکلات موجود سیستم بانکی و صرافی ها در نقل و انتقالات مالی و ادامه مشکلات سوئیفت و مسایل مربوط به مالیات بر ارزش افزوده به عنوان سه چالش اصلی پیش روی فعالان اقتصادی شناخته شده است.

وی افزود: سازمان غذا و دارو، صنعت، معدن و تجارت، سازمان بورس کالا، صنایع پتروشیمی، اداره برق شهرستان و اتاق بازرگانی از جمله سازمان‌های مورد توجه فعالان اقتصادی در ارایه مشکلات و مسایل پیرامون کسب و کار بودند.

زمانی تاکید کرد: پیشنهاداتی از سوی فعالان اقتصادی که فرم های نظرسنجی را تکمیل کردند، ارایه شده که در قالب پیشنهاد به سازمان های دولتی مرتبط ارایه می شود.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۶۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد

جام جم آنلاین اصفهان؛ مهندس آرش عباسی،با اشاره به اینکه مراحل ساخت این طرح بزرگ ملی طبق برنامه ریز های انجام شده و بر اساس هدفگذاری های هلدینگ پتروپالایش اصفهان در حال انجام است افزود:  در این واحد و واحد های پایین دستی آن از جمله HPU، LPG Merox ، Prime G  و PRU با وجود گذشت زمانی کوتاه، شاهد پیشرفت های قابل توجهی بوده ایم، بطوری که در بخش مهندسی بیش از ۵۰ درصد، در بخش تامین بیش از ۲۰ درصد و در بخش اجرا نیز بیش از ۳ درصد پیشرفت حاصل شده است.

مدیر پروژه واحد های پالایشی شرکت پتروپالایش سهروردی صفاهان گفت: این پروژه با توجه ویژه به تولید محصولات مطابق با  استانداردهای زیست محیطی تعریف شده است و منافع اقتصادی فراوانی برای کشور به همراه خواهد داشت.

عباسی، میزان ظرفیت خوراک واحد  RFCC را ۹۱/۳۰۰  بشکه در روز عنوان کرد و گفت: این واحد در زمان بهره برداری، روزانه بیش از ۵۰ هزار بشکه بنزین با استاندارد یورو ۵، بوتان، پروپان، پروپیلن و LCO  (گازوئیل) تولید و روانه بازار مصرف خواهد کرد.

مدیر پروژه واحد های پالایشی پتروپالایش سهروردی از تکمیل و بهره برداری این طرح، طبق برنامه ریزی ها، تا پایان سال ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: تمام تلاش ما این است که با استفاده از توان کارکنان متخصص شرکت پترو پالایش سهروردی صفاهان، پیگیری های مدیریت محترم پتروپالایش سهروردی و حمایت های مدیریت محترم هلدینگ پتروپالایش اصفهان،  واحد RFCC زودتر از موعد به بهره برداری برسد.

گفتنی است فرایند RFCC یکی از مهمترین فرایندهای پالایشگاهی بوده که هدف آن، تبدیل برش های سنگین و کم ارزش نفتی همچون ضایعات و ته ماندهای نفتی برجهای تقطیر پالایشگاهی به فرآورده های با ارزش، سبک و اهمیت اقتصادی فراوان است. بدین منظور ته ماند برج تقطیر، ابتدا به واحد RHU جهت کاهش ترکیبات سولفوردار، نیتروژن دار و همچنین فلزات ارسال می گردد. سپس خروجی RHU به واحد RFCC جهت شکست کاتالیستی و تبدیل به محصولات با ارزش وارد می¬گردد.

افزایش ضریب پیچیدگی پالایشگاه، سوددهی بالا، کاهش آلایندگی زیست محیطی، ارزش افزوده بالا، اشتغال زایی و بهبود اقتصاد استان از مزایای ساخت واحد RFCC است. سرمایه این واحد عظیم صنعتی بالغ بر یک میلیارد یورو برآورد گردیده که با اعمال ارزش زمانی پول، ۴ سال پس از بهره برداری در سال ۱۴۰۹، سرمایه آن بازگشت خواهد شد.

شرکت پتروپالایش سهروردی صفاهان از شرکت های تابعه هلدینگ پتروپالایش اصفهان یک شرکت سبز زیست محیطی است که برای افتخار ایران و ایرانی تلاش می کند تا روزهایی آباد را رقم بزند.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد
  • تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی
  • برپایی میز خدمت اخذ شناسه یکتا برای صاحبان کسب‌وکار در شمیرانات
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • معرفی ۱۲۴ بسته سرمایه‌گذاری منطقه آزادچابهار به فعالان اقتصادی؛ چابهار بهشت سرمایه گذاری
  • وزیر امور اقتصادی و دارایی: پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای نحوه تامین مالی تایید شد
  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز
  • پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای نحوه تامین مالی تایید شد
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارایه می دهند
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد