Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی بانک قرض الحسنه مهرایران؛ محسن پدرام گفت: در بانکــداری اســلامی توانمند ســازي اقشــار ضعيــف از اهميــت زيــادي برخــوردار مي باشد و بانــک قرض الحســنه مهــر ايــران در راســتاي مســئوليت اجتماعــي خــود تاکنــون تســهيلات زيــادي را بــه اقشــار ضعيــف و كــم درآمــد جامعــه اعطــا نمــوده اســت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: ایــن بانــک بــا انعقــاد تفاهنامه هــای حمایتــي بــا نهادهايــي ماننــد وزارت بهداشــت، ســازمان بهزيســتي، ســازمان زندانهــا، کميتــه امــداد خمينــي (ره) و نيــروي انتظامي نقــش بســزايي را در تقويــت و توانمند ســازي اقشــار آســيب پذيــر جامعــه ايفــا نمــوده اســت.

رییس هیات مدیره بانک تصريح کرد: تسهيلات پرداخت شده در راستاي درمــان، اشــتغال زندانيــان آزاده شــده، حمايــت از دانــش آمــوزان بــي بضاعــت و تاميــن مايحتــاج ضــروري خانــوار ايرانــي، تنهــا بخشــي از اقدامــات ايــن بانــک در زمينــه توانمندســازي اقشــار جامعــه مي باشــد.

وی با اشاره به نقــش بانکــداری قرض الحســنه در پیاده ســازی اقتصــاد مقاومتــي اظهارداشت: بــا توجــه بــه ســهم عمــده نظــام بانکــي در تاميــن مالــي کشــور ، بانک هــا مي تواننــد نقــش بســزايي در رونــق كســب و كارهــا ايفــا نماينــد. در بانكــداري قرض الحســنه بــا حــذف ســود و بهــره از ســوي بانــك، هــدف آن اســت كــه بــا ارائــه منابــع مالــي و تســهيلات ارزان قيمــت، تاثيــر گــذاري ايــن منابــع در فعاليت هــاي اقتصــادي نوپــا ومولــد افزايــش يابــد.

پدرام ادامه داد: از طــرف دیگــر فرآینــد سریع و ســاده تــر دریافــت تســهيلات قرض الحســنه و پاييــن بــودن مبلــغ اقســاط مربوطــه، باعــث تقويــت اشــتغال و رونــق توليــد و خريــد کالاهــاي ايرانــي مي گــردد.

وی خاطرنشان ساخت: به طــور کلــی و بــا توجــه بــه اولیــن بنــد از سیاســت هاي کلــي اقتصــاد مقاومتــي مبنــي بــر تاميــن شــرايط و فعال ســازي مشــارکت آحــاد جامعــه در پروژه هــاي اقتصــادي بــا تســهيل و تشــويق همکاري هــاي جمعــي و تاكيــد بــر ارتقــاء درآمــد و نقــش طبقــات كــم درآمــد و متوســط، بانكــداري قرض الحســنه نقــش كامــلا موثــر و مهمــي را در پياده ســازي اقتصــاد مقاومتــي ايفــا مي كند.

رییس هیات مدیره بانک در خصوص راهکارها و ابزارهاي نهادينه نمودن ســنت پســنديده قرض الحســنه بيان داشت: قرض الحســنه بــه عنــوان رفتــاري برخاســته از تعاليــم دينــي، رفتــاري ارزشــي اســت کــه بــا توجــه بــه فلســفه هايي کــه بــراي آن برشــمرده شــده، كاركردهــاي موثــر و متعــددي بــراي ايــن ســنت بــه فــرد و جامعــه دارد.

محسن پدرام ادامه داد: این کارکردهــا و آثــار توصیــه شــده بــا توجــه بــه شــکوفا نمــودن فضیلت هــا و نیکي هــا، نقشــي تربيتــي داشته و بخــش عمــده اي از جريــان ترويــج قرض الحســنه، ريشــه در مســائل انســاني دارد.

وی اضافه کرد: از نظــر مالــی، در شــرایطی کــه اقتصــاد کشــور بــا تــورم مواجــه و از طــرف ديگــر نــرخ بهــر در نظــام بانکــي بــالا باشــد بســياري از ســپرده گــذاران از جنبــه خيرخواهانــه و عــام المنفعــه بــودن ســپرده ي قرض الحســنه به آن روي خواهنــد آورد، همچنيــن در دســترس بــودن شــعب و يــا خدمــات بانك هــاي قرض الحســنه، ســهولت اســتفاده از اين نوع خدمات و تسهيلات و رفــع بروكراســي هاي زايــد از ديگــر عوامــل نهادينــه شــدن ســنت قرض الحســنه در ســطح جامعــه مي باشــد.  

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۶۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق

علی عاشوری در نشستی خبری با بیان اینکه سال ۱۳۹۵ با تصویب بانک مرکزی فعالیت صندوق امداد ولایت آغاز شد، گفت: از سال ۱۳۹۶ کار صندوق آغاز شد و درحال حاضر ۳۴ شعبه فعال در ۳۱ استان به صورت مستقل خدمات ارائه می‌دهند و در دفاتر کمیته امداد نیز یکی از همکاران به عنوان عامل صندوق خدمات تسهیلات پرداخت و سایر خدمات را به سپرده‌گذاران ارائه می‌کند.

وی ادامه داد: قرض الحسنه در جامعه ما مظلوم واقع شده و اگر فعالیت قرض الحسنه که سفارش دین ماست، پیاده سازی شود بسیاری از مشکلاتی که اکنون در سیستم بانکی کشور مردم با آن دست به گریبان هستند از طریق همین موضوع رفع خواهد شد. ما سعی کردیم در کنار اینکه به عنوان مجموعه خدمات مالی و بانکی فعالیت می‌کنیم، مروج قرض الحسنه باشیم و در بسط و گسترش فرهنگ‌سازی آن نقش داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: در مجموعه ما باتوجه به اینکه خدمت ما صد درصد خدمت قرض‌الحسنه است و جامعه هدف، جامعه هدف خاصی است سعی شده تسهیلات بیشتر ارائه کنیم و نگاه بیشتر حمایتی است، بر همین مبنا کمیته امداد حمایت‌هایی انجام می‌دهد.

عدم دریافت جریمه کارمزد و تاخیر دیرکرد اقساط در صندوق امداد ولایت

مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت با اشاره به اینکه تسهیلات صندوق مطابق روال سنوات قبل تا ۱۰ میلیون تومان هیچ‌گونه کارمزدی اخذ نمی‌شود، گفت: برای تسهیلات بالای ۱۰ میلیون تومان ۳ درصد، یکبار به عنوان کارمزد دریافت می‌کنیم. اگر حمایت‌های کمیته امداد نبود شاید ارائه این خدمت به راحتی امکان پذیر نبود. همچنین عدم دریافت جریمه کارمزد و تاخیر دیرکرد اقساط همچنان در سیستم ما جاری است و ما هیچگونه جریمه‌ای از بابت دیرکرد اقساط دریافت نمی‌کنیم.

عاشوری در بخش دیگری از سخنان خود به سیستم شبکه شتاب صندوق اشاره کرد و افزود: باتوجه به اینکه طبق ضابطه بانک مرکزی صندوق‌ها نمی‌توانند سوییچ مستقل داشته باشند، ما همچنان از یکی از سوییچ‌های بانک‌های رسمی کشور استفاده و تلاش می‌کنیم بتوانیم به عنوان مجموعه بزرگ قرض الحسنه در کشور، در صورت مساعدت بانک مرکزی سوییچ مستقل داشته باشیم.

سپرده‌گذاری ۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت 

وی در ادامه باتوجه به توسعه خدمات امداد و تغییر و تحول جامعه هدف امداد، توضیح داد: در سیاست‌های امداد، نگهداشت مددجو را نداریم و مددجو باید در چرخه حمایتی قرار گیرد و یا از تسهیلات قرض الحسنه استفاده و خودکفا شود و از چرخه حمایت خارج شود.

وی اعلام کرد که در سال ۱۴۰۲، در میزان سپرده‌گذاران افزایش داشتیم و در حال حاضر در مجموع حدود ۱۰ میلیون نفر به عنوان سپرده‌گذار در صندوق حساب دارند و از خدمات صندوق استفاده می‌کنند.

مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت یادآور شد: باتوجه به اینکه بزرگترین صندوق قرض‌الحسنه را در کشور داریم و علاوه بر اینکه شعبات در کل کشور خدمات را ارائه می‌دهند همچنان این استقبال در موضوع خدمات صندوق وجود دارد، علاوه بر اینکه خدمات را به صورت حضوری به جامعه هدف ارائه می‌دهیم، یکی از سیاست‌های ما این است که بتوانیم خدمات الکترونیکی را توسعه دهیم. امید است در سال جاری بتوانیم خدمات جدیدی اضافه کنیم.

عاشوری، یکی از کار‌هایی که در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت انجام می‌شود را ارسال پیامک برای مشتریان عنوان کرد و گفت: پیامک‌هایی که برای مشتریان ارسال می‌شود از طریق سرشماره شماره تلفن مجموعه صورت می‌گیرد و این عاملی شده بود که گاهی از اعتماد مردم سواستفاده می‌کردند که راهکاری دارد، باتوجه به طیف بزرگ مشتریان و باتوجه به تلاش همکاران این کار انجام شد و اکنون همه پیامک‌ها از طریق سرشماری sqev ارسال می‌شود. همچنین در راستای ترویج فرهنگ قرض الحسنه علاوه بر برپایی همایش‌ها، در نمایشگاه‌های بانکداری هم شرکت خواهیم کرد.

مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت به ارائه عملکرد سال ۱۴۰۲ پرداخت و گفت: در حوزه دریافت تضامین، تسهیلگری صورت گرفت و خوشبختانه سال گذشته درصد معوقات به زیر یک درصد کاهش پیدا کرد، به‌گونه‌ای که در پایان سال گذشته میزان معوقات به ۰/۰۸ درصد کاهش یافت.

پرداخت تسهیلات به ۲۷۰ هزار تن در سال گذشته

عاشوری ادامه داد: طبق بودجه سال ۱۴۰۲ باید ۴۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت می‌کردیم که با تلاش صورت گرفته، با افزایش منابع حدود هزار میلیارد تومانی مواجه بودیم و همین عامل باعث شد بتوانیم بیشتر از سقف تعهد در سال گذشته تهسلات پرداخت کنیم.

وی میزان کل تسهیلات پرداخت شده در سال گذشته را حدود ۵۳۰۰ میلیارد تومان به تعداد ۲۷۰ هزار فقره اعلام کرد و افزود: بیشترین میزان پرداخت تسهیلات در حوزه تسهیلات کارگشایی بوده است که حوزه‌های درمانی و جهیزیه و سایر امورات کارگشایی در این طبقه بندی قرار می‌گیرد. بیشترین میزان پرداخت تسهیلات ۳۷۵۶ میلیارد تومان به تعداد ۲۱۵ هزار و ۸۰۶ فقره در سرفصل تسهیلات کارگشایی پرداخت شد و رتبه دوم تسهیلات مربوط به تسهیلات اشتغال است.

عاشوری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: از ابتدای فعالیت صندوق تا سال گذشته کل تسهیلات پرداخت شده بالغ بر ۲۰ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان به تعداد دو میلیون و ۲۵۰ هزار فقره است. همچنان بیشترین میزان تسهیلات پرداخت شده در حوزه کارگشایی با ۱۳ هزار و ۳۳۸ میلیارد تومان به تعداد یک میلیون و ۸۰۶ هزار فقره است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق
  • جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط
  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • (ویدئو) این ربات سرطان ریه را تشخیص می‌دهد