Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-01@10:30:46 GMT

افشای رازهای پنهان در «هزار داستان»

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۲۲۰۳۱

افشای رازهای پنهان در «هزار داستان»

کارگردان برنامه «هزار داستان» گفت: ما ایرانیان با داستان زندگی می‌کنیم اما شیوه روایت داستان در کشور ما مغفول مانده است.

به گزارش مشرق، فواد صفاریان پور کارگردان برنامه تلویزیونی هزار داستان درباره روند تولید و محتوای این برنامه تلویزیونی گفت: در «هزار داستان» از زندگی حقیقی افراد و آنچه در سال‌های قبل بر آن‌ها گذشته است، حرف می‌زنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ممکن است گاهی تراژدی و اتفاقاتی که بر انسان می‌گذرد سرنوشت آدم‌ها را تغییر دهد، تغییراتی که گاهی می‌توان با آن مقابله کرد و گاهی نه.

وی ادامه داد: یک اصل همیشه در زندگی وجود دارد و آن هم این است که ما چه در این جهان باشیم و چه نباشیم، جهان بر مدار خودش می‌چرخد، عمر زمین و جهان مشخص است و با این رخدادها نمی توان مقابله کرد.

کارگردان مجموعه عروسکی «شکرستان» بیان کرد: یک جمله خیلی قطعی در کتاب آسمانی ما وجود دارد که می‌فرماید: «بعد از هر سختی آسانی است» و این جمله را همه انسان‌ها بارها تجربه کردند، ولی نمی دانم چرا آدم‌ها این امر مهم را فراموش می‌کنند. در برنامه «هزار داستان» شاید بتوان گفت؛ خط اصلی این است که با اطمینان می‌شود بیان کنیم پایان هر سختی آسانی است.

صفاریان پور افزود: «هزار داستان» این را یادآوری می‌کند که ما ایرانیان با داستان زندگی می‌کنیم و آنچه در کشور ما مغفول مانده است، شیوه روایت داستانی است که اگر در مدارسمان درسی به عنوان فن بیان بگذارند، به ما یاد داده می‌شود که چگونه صحبت هایمان را ارائه بدهیم.

کارگردان برنامه تلویزیونی «چرخ» یادآور شد: پیش از این، در سال ۱۳۸۷ برنامه تلویزیونی «تیک تاک» را به اتفاق برادرم سیاوش در یکی از کافه‌های شهر با حضور سلبریتی ها، هنرمندان و ورزشکاران روی آنتن بردیم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه حضور چهره‌های مطرح و اجرای آن‌ها به عنوان مجری یعنی بیان احساسات و عواطف، درباره شکل گیری ایده برنامه تلویزیونی «هزارداستان» اظهار کرد: در این برنامه بحث اجرای تلویزیونی برای انتخاب میزبان هایمان مطرح نیست، بلکه قرار است خودشان باشند و هر شب با مهمان برنامه گفتگو کنند و روایتگر موضوع باشند.

صفاریان پور افزود: بعد از «تیک تاک» این دومین تجربه‌ای بود که به پیشنهاد مریم نوابی نژاد قرار شد با حضور چهره‌های مطرح سینما، تلویزیون و دنیای ورزش روایتگر زندگی آدم‌ها باشیم و با مهمان هر شب که خودشان میزبان هستند و با جهان بینی خاص خودشان گفتگویی متفاوت را تجربه کنیم.

کارگردان برنامه تلویزیونی «آسمان شب» با اشاره به قواعد اجرای تلویزیونی در رسانه ملی تصریح کرد: یک مجری در تلویزیون حقی برای ارائه احساسات ندارد و نمی‌تواند قضاوت کند، اما در «هزار داستان» این حق را ما به مهمانان خود که در اصل میزبان هستند، می‌دهیم که هم قضاوت کنند و هم احساساتی شوند.

وی در خصوص تداوم تولید برنامه تلویزیونی «هزار داستان» عنوان کرد: اینکه «هزار داستان» ادامه داشته باشد یا نه، همه به تصمیم مدیران تلویزیون بستگی دارد، چراکه تا امروز این برنامه با تصمیم گیری درست پیش رفته است.

کارگردان هنری برنامه تلویزیونی «خندوانه» ادامه داد: آنچه که نسبت به تداوم تولید «هزار داستان» با آقای دکتر احسانی صحبت کردیم، بازخورد خوبی از مجموعه معاونت سیما گرفتیم و مدیران راضی بودند.

صفاریان پور در پایان خاطرنشان کرد: هر جایی که یک برنامه موفق می‌بینید، بدانید مدیران درستی بر سر آن برنامه هستند و اعتماد و اعتبار درست برای برنامه سازان قائل می‌شوند. مدیری که بر اساس نیاز مخاطب و شبکه تلویزیونی از من کار می‌خواهد، این مدیر درستی است و من برمبنای سفارش این مدیر گروه خود را کوک می‌کنم و کار درست تحویل می‌دهم.

منبع: باشگاه خبرنگاران ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۲۲۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقد و بررسی برنامه تلویزیونی محفل در قم

در نشست تخصصی نقد و بررسی  برنامه محفل  که به میزبانی دانشکده صدا و سیمای قم در محل سالن شهید آوینی و با حضور برخی عوامل برنامه، کارشناسان، منتقدان و برنامه سازان برگزار شد، محمدحسین هاشمی گلپایگانی،تهیه کننده برنامه محفل، ساده و صمیمی بودن این مجموعه را از جمله اهداف پیش بینی شده برای تولید آن بیان کرد.

وی افزود: نیت گروه سازنده از همان ابتدا ایجاد حال خوب برای مردم بود نه آموزش مفاهیم سنگین قرآن.

هاشمی گلپایگانی با اشاره به فرایند سخت و زمان گیر انتخاب ۱۰۰ سوژه از میان ۳ هزار سوژه برای تولید برنامه افزود: برنامه محفل حاصل تلاش ۲۵۰ نفر از متولدین دهه هفتاد است که تقدیم مردم عزیز کشورمان شد.

حجت الاسلام غلامرضا قاسمیان از کارشناسان برنامه محفل هم، عملی و کاربردی نشان دادن قرآن کریم و مفاهیم آنرا از نقاط قوت این مجموعه تلویزیونی عنوان کرد.

در این نشست ضمن پاسخ عوامل برنامه محفل به سوالات مطرح شده از سوی حاضران، از آقایان محمد حسین هاشمی تهیه کننده، مهدی زاد حسینی سردبیر و حجت الاسلام غلامرضا قاسمیان کارشناس برنامه محفل تجلیل شد.

برنامه تلویزیونی محفل در ایام ماه مبارک رمضان امسال از شبکه ۳ سیما به روی آنتن رفت و مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • ببینید| رازهای نگفته فرشته از زبان پردیس؛ چرا از گرفتن سیمرغ شاد نبود؟ رازگشایی از ملاقات شرعی تا آش و شکلات!
  • آغاز «ماه پنهان» با لیندا کیانی و آرمین رحیمیان
  • «ماه پنهان» در تهران کلید خورد
  • معرفی بهترین مستندهای جهان
  • مستندی درباره مادری که دو بازیگر نقش دو دختر گمشده اش را بازی می کنند
  • امیر جدیدی در نقش منصور بهرامی ایفای نقش می‌کند
  • یک میلیون مهاجر افغان از ترس اخراج پنهان شده اند
  • امیر جدیدی بازیگر فیلم فرانسوی شد
  • امیر جدیدی نقش تنیسور مشهور ایرانی را بازی می‌کند
  • نقد و بررسی برنامه تلویزیونی محفل در قم