Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اصرار بر سياست تهاجمي و راهبردهاي تحريمي ترامپ در قبال ايران و مقاومت منطقه‌اي، آغاز اخراج نهايي آمريکا از غرب آسيا خواهد بود. و دومينوي فروپاشي صهيونيست‌ها و شبکه ديکتاتوري عربي را بدنبال خواهد داشت.
سرويس جهان مشرق - منطقه غرب آسيا و روندهاي امنيتي-نظامي و سياسي آن، شرايط دشواري براي آمريکا و رژيم صهيونيستي و بقيه شرکاي آنها بوجود آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاصل جنگ نيابتي آمريکا با بکارگيري تروريسم تکفيري با همه شرارت و جناياتي که در 7 سال گذشته در عراق و سوريه و فلسطين و لبنان و يمن به اجرا گذاشتند، فقط شکست پروژه ضد انساني آنها نيست بلکه اين جنگ افروزي و فتنه تکفيري موجب شد تا موازنه قدرت نيروهاي مردمي-مقاومت در محور ايران، با خيزشي غير قابل انکار و به زيان محور آمريکايي-اسرائيلي، شمارش معکوس پايان داعش و بقيه جريانهاي القاعده‌اي را آغاز نمايد.
اين کاملا روشن است که محور آمريکايي-اسرائيلي در اين موازنه قدرت، سرمايه بزرگي را از دست داده‌اند و هياهوي روزهاي اول ائتلاف سازي را از دست داده و در واگرايي کامل بسر مي‌برند. بقول مک کين، سناتور جمهوريخواه آمريکايي که با سران داعش و بسياري از تروريست‌هاي تکفيري عراق و سوريه، ديدار و هماهنگي متعددي داشته، اگر اوضاع به همين منوال به پيش برود، آمريکا بايد منتظر اخراج از منطقه باشد.
اين حقيقت تلخ براي آمريکايي‌ها و صهيونيست‌هاست که با اعترافات نخست وزير سابق قطر که پرده از بسياري از حقايق 7 سال گذشته منطقه در مصاحبه تلويزيوني خود برداشت، دو راه در پيش خواهند داشت. يا بايد کابوس مک کين را بپذيرند و موازنه قدرت جديد در منطقه را قبول کنند که چنين گزينه‌اي را قبول ندارند و يا بايد براي جبران شکستها و خسارتهاي راهبردي، چاره جويي کنند.

ساماندهي داعش جديد با کار کرد ضد امنيتي، که با جمع آوري داعشي‌هاي شکست خورده و فراري و يا تسليم شده به آمريکايي‌ها در سوريه و يا به بارزاني‌ها در عراق، نيازمند يک تنفس زماني است و کارکرد فوري براي آمريکايي‌ها ندارد. پروژه و آرزوي تجزيه منطقه هم که قرار بود از کردستان عراق آغاز شود، در نطفه اوليه خود مرده به دنيا آمد. عراق در لحظات پاياني پاکسازي داعش است و در سوريه نيز زمان کوتاهي تا جشن پيروزي بر داعش باقي مانده است.
حزب الله لبنان به قدرتي با تمام شاخص‌هاي منطقه‌اي تبديل شده و کابوس صيهونيستها براي پيروزي بر حزب الله ابدي شده و غيرممکن. شبکه مقاومت منطقه‌اي سامان جديدي پيدا کرده و حماس به آغوش محور مقاومت بازگشته و اين در حالي است که آمريکا از باقيمانده جبهه النصره فقط براي ايجاد عمليات انحرافي و سرگرم کردن نيروهاي سوري و هم پيمانان آن در ادلب و شرق حماه و جنوب حلب مي‌تواند استفاده کند.
شيب راهبردي جنگ در يمن و در بسياري مناطق، شيک تاکتيکي آن نيز شکست و فرسايش شديد عربستان را ثبت کرده و باتلاق واقعي سعوديها در سطحي معادل کابوس صهيونيستها در قبال حزب الله قرار گرفته است. به همين دليل است که وزير خارجه سعودي از اينکه حزب الله جديدي در مرزهاي جنوبي‌اش شکل گيرد، در دلهره بسر مي‌برد و اين همان چيزيست که صهيونيستها در مرزهاي شمالي خود با آن مواجه هستند.
اين تصوير براي آمريکايي‌ها و ترامپ که راهبردي جز غارت کشورهاي عربي را در اوليت ندارد، ناقوس پايان است. لذا سياست اضطراري حکومت ترامپ، براي مديريت روندهاي شکست، بر مديرت و حفظ ظرفيت‌هاي احتمالي و ارعاب و تهديد جنگ افروزي و تکيه بر تحريم بر عليه ايران و حزب الله لبنان قرار گرفته است.

در عراق، حفظ بارزاني و متوقف کردن رويکردهاي دولت مرکزي عراق براي بسط حاکميت بر تمامي عراق با عنوان ضرورت مذاکره براي حل و فصل مشکلات در دستور کار است و بيانيه شوراي امنيت سازمان ملل را هم در اين زمينه به کمک گرفته است. حذف حشد الشعبي و يا ايران هم آرزويي دست نيافتني است که ناتواني مقامات آمريکايي را به رخ آنها مي‌کشد، چرا که هم در عراق و هم در سوريه و هم در فلسطين و لبنان و هم در يمن، شيشه عمر آمريکا در دست مقاومت است.
در سوريه، براي اينکه پس از داعش و النصره، نوبت آمريکايي‌ها در شمال فرات آغاز نشود، از اکنون دست به مواضع تهاجمي و مطالبه‌گر زده و بشار اسد را در حاکميت نمي‌پذيرد و فقط مباني مذاکرات در ژنو را در مقابل آستانه قرار داده ولي ميداند که قواعد بازي نظامي و سياسي در سوريه در اختيار آمريکا نيست و بزودي، دوازده پايگاه نظامي و فرودگاه‌هاي تازه تأسيس شده آنها در شمال فرات هدفهاي مشروع براي اخراج آمريکا خواهند بود و کارشکني در مسير آستانه نيز، تروريست‌هاي تغيير نام داده آمريکايي را براي تمرکز بر ژنو، دست خالي‌تر از گذشته خواهد کرد.
چنگ و دندان نشان دادن صهيونيستها و يا خبر پراکني براي برخورد با حزب الله در لبنان و سوريه نيز، قبل از اينکه کار آمدي در بر داشته باشد، بازي با آتش است که اولين شعله‌هاي آن کيان صهيونيستي را خواهد سوزاند. اساساً ماجراجويي از نوع ترامپ هم که بيشتر طبل تو خالي است، تمامي حسابگران پنتاگون و دستگاههاي اطلاعاتي آمريکا را به فکر فرو مي‌برد تا بر روي پايگاههاي فراوان منطقه‌اي خود قمار ناشيانه نکنند.
امروز بر کسي پوشيده نيست که اين پايگاههاي آمريکايي عامل بي‌ثباتي و جنگ افروزي و بحران سازي در منطقه هستند که بايد بساط خود را قبل از خسارتهاي غيرقابل جبران جمع کنند. در درياي سرخ، تلويحات مندرج در قانون تحريم کاتسا و ديگر مواضع اخير آنها در قبال نيروي دريايي ايران، نمي‌تواند فراتر از يک هياهو تلقي شود، چرا که بخوبي مي‌دانند که هر تعرض و تهديد آنها به مثابه تعرض و تهديد به خاک ايران و ابزارهاي دفاعي آن است و پاسخ مستند به قوانين بين المللي و مشروع ايران براي آمريکا،‌ يک خسارت راهبردي جديد ثبت خواهد کرد و دامنه اخراج آنها را از منطقه به درياي سرخ نيز خواهد کشاند.

مقامات آمريکايي چاره‌اي جز مواضع تهاجمي ولي بي اثر و پر ريسک که شيشه عمر خود و صهيونيستها را به خطر مي‌اندازد، در پيش ندارند. اصرار بر اين سياست و راهبردهاي تحريمي ترامپ در قبال ايران و حزب الله و مقاومت منطقه‌اي، آغاز اخراج نهايي آمريکا از غرب آسيا خواهد بود و دومينوي فروپاشي صهيونيستها و شبکه ديکتاتوريهاي عربي وابسته آمريکا را بدنبال خواهد داشت.
پاسخ تحريمهاي جديد ترامپ و کنگره نيز بر عليه سپاه و حزب الله، متکي بر روش آتش به اختيار خواهد بود.
*هادي محمدي

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۲۸۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات «فتح موعود» و تحقیر نیروی دریایی آمریکا

یمن در حمایت از غزه با آغاز حملات خود در ۳۱ اکتبر و انجام ده‌ها عملیات پس از آن، تلاش‌های آمریکا و انگلیس را برای شکستن محاصره تحمیل شده بر رژیم صهیونیستی در سراسر دریای سرخ ناکام گذاشت و این عملیات حتی از ناکام گذاشتن این تلاش‌ها فراتر رفته و صنعا در پی حماقت ائتلاف آمریکایی با انجام حملات به مناطق مختلف یمن، کشتی‌های آمریکایی و انگلیسی را نیز به دایره اهداف خود افزود تا به نوعی این غول‌های نظامی را تحقیر و بازدارندگی را به آنها تحمیل کند.

به گزارش ایسنا، سایت انصارالله یمن در یادداشتی در این باره نوشته است: عملیات نظامی ارتش یمن تحت عنوان «فتح موعود» با هدف قرار دادن ناوگان دریایی رژیم صهیونیستی و کشتی‌های در حال حرکت به سمت بنادر فلسطین اشغالی تشدید شد و طی برهه اخیر شاهد مجموعه‌ای از حملات منحصر به فرد در مناطق مختلف دریای سرخ و دریای عرب و همچنین در اقیانوس هند بودیم و اخیرا نیز نیروی هوایی یمن به واسطه یک موشک زمین به هوا پهپاد آمریکایی MQ۹ را رهگیری و سرنگون کرد و علاوه بر این موارد حملات موشکی نیز به مواضع رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی فلسطین انجام شده است.

نیروهای مسلح یمن با حملات مستمر خود تأکید می‌کنند که در دفاع از یمن و در تأیید موضع خود در قبال حمایت از ملت مظلوم فلسطین به اقدامات نظامی بیشتر علیه تمام اهداف متخاصم ادامه می‌دهند و در همین راستا تلاش مستمری برای گسترش و تقویت عملیات در اقیانوس هند وجود دارد و این عملیات‌ها به شکلی است که طبق گفته «عبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر انصارالله یمن هرگز در ذهن و محاسبات آمریکایی‌ها، انگلیسی‌ها و صهیونیست‌ها و شاید هیچ یک از کشورهای جهان جای نداشت.

پهپاد ساقط شده ام‌کیو-۹

بر اساس محاسبات صورت گرفته، میزان عملیات هدف قرار دادن کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی معادل هر دو روز یک کشتی است و همین مسئله منجر به کاهش حضور نیروی دریایی آمریکا شده و بسیاری از ناوهای آن عقب‌نشینی کرده و در حومه دریای سرخ مستقر شده‌اند.

این وقایع به وضوح نشان دهنده قدرت جبهه دریایی یمن و ضعف نیروهای آمریکایی در حفاظت از ناوبری رژیم صهیونیستی در صحنه عملیات است. آمریکا حتی مجبور شد بخشی از نیروهای دریایی خود را خارج کند و طبق گزارش‌های رسانه‌ای، این حملات منجر به افزایش فشار بر رژیم اشغالگر، خسارات قابل توجه به اقتصاد آن، افزایش ۳۰۰ درصدی هزینه‌های حمل و نقل کانتینری در انگلیس و همچنین تأخیر بیش‌ از حد در تحویل کالا و اثرات و پیامدهای منفی دیگر شده است.

 موارد فوق به وضوح نشان دهنده موفقیت یمن در تحمیل معادله بازدارندگی موثر و حمایت موثر از فلسطین در زمینه مقابله با رژیم صهیونیستی است.

سرهنگ «مجیب شمسان» کارشناس نظامی یمنی در سخنانی در این باره با تایید اینکه این تشدید در عملیات یمن نشان دهنده توسعه توانمندی‌ها و وضعیت هوشیاری کامل نیروهای مسلح این کشور در رصد آب‌های سرزمینی است، خاطرنشان کرد: آمریکا در مقابله با چالش‌ها در دریای سرخ و دریای عرب با شکست بزرگی مواجه شد.

توقیف کشتی اسرائیلی توسط ارتش یمن

وی در گفت‌وگو با پایگاه خبری العهد، افزود: آمریکا به‌طور محسوسی در درک خطرات و پیامدهای احتمالی تشدید تنش در منطقه ناکام ماند و بخشی از این شکست ناشی از نفوذ لابی صهیونیست بر تصمیم‌گیری آمریکاست. این ناکامی باعث شد آمریکا گزینه‌ها و اعتبار خود را در منطقه از دست بدهد و در مقابل موقعیت یمن به عنوان یک نیروی تأثیرگذار در منطقه تقویت شود.

وی گفت: آمریکا و متحدانش هر روز در دریای سرخ با یک رسوایی مواجه می‌شوند و آنها در تمام سطوح به معنای واقعی کلمه شکست خورده‌اند و خروج ناوهای آمریکایی از دریای سرخ نشان دهنده رسوایی بزرگ آنها در برابر جهان است.

شمسان اضافه کرد: آمریکا علی‌رغم آگاهی از خطرات و پیامدهای تبدیل منطقه به منطقه تقابل و درگیری نظامی، دریای سرخ را به منطقه درگیری نظامی در نتیجه نفوذ لابی صهیونیسم به  تصمیم‌گیری غرب تبدیل کرد و این اتفاق به  از بین رفتن «حیثیت» باقی مانده آمریکا منجر خواهد شد.

این کارشناس نظامی یمن خاطرنشان کرد: تأثیر عملیات نظامی مستمر یمن، آمریکا را به بن‌بست واقعی و از دست دادن گزینه‌ها در بالاترین سطوح رسانده است و به این ترتیب آمریکایی‌ها به یک بن‌بست رسیدند و با توجه به اینکه همه ظرفیت‌ها و توانمندی‌هایی که در این منطقه به کار گرفته بود، اما نه در سطح بازدارندگی، نه در سطح شکستن تصمیم قاطع یمن و نه در سطح محدود کردن اثربخشی و تأثیر عملیات نظامی، یا محدود کردن توانایی‌های یمن موفق به دستیابی به هیچ یک از اهدافش نشد.

تجمع مردم یمن در حمایت از فلسطین

وی ادامه داد: نزدیک‌ترین راه برای حفظ آنچه از «آبروی» آمریکا آن باقی مانده بود، توقف تجاوز و محاصره غزه بود، اما از سوی لابی صهیونیستی برای ادامه این رویارویی که نتایج آن از دست دادن «حیثیت» باقی مانده بود، تحت فشار قرار گرفت.

شمسان در پایان گفت: امروز رویارویی با آمریکایی‌ها به سطح بسیار پیشرفته‌ای رسیده است و آمریکا و غرب علی‌رغم بسیج کامل اما نتوانستند موشک‌های یمنی را رهگیری کنند و موفق به متوقف کردن عملیات‌هایی که به طور دقیق به اهداف خود چه در دریای سرخ و دریای عرب و چه در اقیانوس رسیدند، نشدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فرمانده حشد الشعبی: تهدیدهای آمریکا ما را نمی‌ترساند
  • حکومت‌های منطقه با جبهه مقاومت همراهی کنند
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • دیپلماسی و میدان، پای کار «آبیِ ایرانی»/ نگاهی به مواضع مقامات کشوری و لشکری در روز خلیج فارس
  • استرداد بیش از ۱۹۰ خانواده عراقی از اردوگاه الهول سوریه به عراق
  • عملیات «فتح موعود» و تحقیر نیروی دریایی آمریکا
  • واکنش ایلان ماسک به توافق بلندمدت آمریکا با اوکراین
  • تحرکات آمریکا در سوریه از بیم تشدید عملیات‌های مقاومت
  • هشدار اسرائیل به نمایندگان دیپلماتیک خود در سراسر جهان/ آغاز سفر منطقه‌ای وزیر خارجه آمریکا از عربستان/ دیدار وزیر امور خارجه بحرین با بشار اسد