Web Analytics Made Easy - Statcounter

جوان بجنوردی پرورش دهنده قارچ گفت: اگر دولت از تولیدکنندگان حمایتی مانند تسهیلات با سود اندک داشته باشد، تولید کنندگان نیز کار خود را گسترش می دهند و با اشتغالزایی باری از دوش دولت بر می دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه خبری بجنا؛ مهم‌ترین معضل فعلی کشور در بخش اشتغال و بازار کار، فارغ التحصیلانی هستند که پس از فراغت از تحصیل و آماده شدن برای ورود به عرصه کار و تولید، تفکر پشت میز نشینی را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز نگاه جامعه به مقوله اشتغال این است که تنها پشت میز نشینی را شغل می‌دانند، این در حالی است که کارشناسان تأکید دارند که برای تغییر این دیدگاه باید تفکر کارآفرینی میان نوجوانان گسترش یابد.

از آنجایی که توجه به تولید داخلی در بیانات مقام معظم رهبری بارها مورد تأکید قرار گرفته است، به این منظور سراغ یکی از جوانان بجنوردی که با همت و پشتکار خود قدم در عرصه تولید گذاشته است و به‌جای دست روی دست گذاشتن و منتظر پارتی و پیدا شدن شغل بودن، خود در زمینه پرورش قارچ کارآفرینی کرده است.

در ادامه گفتگوی خبرنگار بجنا با این کارآفرین بجنوردی را می خوانیم :

لطفا خودتان را معرفی کنید.

محمد رضا شرفی، ساکن بجنورد و نزدیک به 3 سال است که در کاشت و تولید انواع قارچ های خوراکی و صدفی در شهرستان بجنورد فعالیت می کنم.

 

چه شد که به فکر تولید قارچ افتادید؟

شغل قبلی بنده برقکاری بود و به دلیل نبود کار به فکر پرورش قارچ افتادم ، یکی از دوستانم که در این کار بود تجهیزات دست دوم از او گرفتم و کار را در اتاق کوچک شروع کردم.

در این کار هرچه بیشتر هزینه شود بیشتر سود دارد و چون بنده در اتاق کوچک راه اندازی کرده بودم سودم کمتر بود و بعد از اینکه متوجه شدم این کار سود دارد کارم را گسترش دادم.

 

برای راه اندازی تولیدی قارچ خود چه مقدار هزینه کردید؟

بنده با سرمایه اولیه 2 میلیون شروع کردم.

 بازار هدف محصولات شما کجاست و آیا محصولاتتان را به خارج استان صادر می کنید؟

بجنورد تقاضا زیاد است و قارچ های تولید ما در همین بجنورد به فروش می رسد.

 

آیا شغل دیگری هم دارید؟

خیر.

 

در هر دوره برداشت چه مبلغی سود می کنید؟

از هر اتاق 30 متری ماهی 2 میلیون تومان سود برای من باقی می ماند و همیشه سعی کردم کارام را گسترش دهم.

 

آیا ارگان یا اداراه خاصی از شما حمایت کردند؟

خیر بنده از هیچ جا وام نگرفتم و فقط با سرمایه اندک خودم کار را شروع کردم و با همون سود، کار خودم را کسترش دادم، چندبار به جهاد کشاورزی برای وام مراجعه کردم که متاسفانه همکاری نکردند.

صحبت با جوانان جویای کار:

جوانان به فکر کار دولتی نباشند و خودشان همت کنند و به عنوان تولید کننده کار خودشان را با سرمایه اندک شروع کنند، فقط بایستی نیاز بازار را بدانند، الان بازار بجنورد و کل استان به قارچ نیاز دارد و جوانان می توانند با 5 میلیون تومان این کار را شروع کنند.

صحبت با مسئولان :

از مسئولین تقاضا دارم از جوانان حمایت کنند تا اشتغال زایی شود ، قارچی که در بازار بجنورد توزیع می شود اکثر وارداتی است و اگر مسئولین از جوانان حمایت کنند می شود قارچ یا هرچیز دیگری که مورد نیاز باشد، توسط جوانان بجنورد تولید شود.

 

در پایان اگر سخنی هست، بفرمائید:

به همه جوانان جویای کار پیشنهاد می کنم این کار را شروع کنند چون با سرمایه اندک می توانند برای خود شغل ایجاد کنند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۵۳۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر راه‌اندازی شد/مهیای نذر جمعه اول

در آسمان اینجا و از اواسط ماه شوال، بوی محرم را زودتر از هر جای شهر می‌توان استشمام کرد، در شبستان جنوبی باب‌الهادی حرم‌ مطهر از حالا، سرهم کردن پارچه‌ها برای دوخت لباس‌های مراسم شیرخوارگان حسینی آغاز شده است. 


برکتی از پای چرخ خیاطی به داخل خانه
در حالی که بیش از ۲ ماه به اولین جمعه ماه محرم مانده است، کارگاه دوخت لباس‌ شیرخوارگان حسینی، با حضور مقامات آستان قدس رضوی، مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) و بانوان خادم در این حوزه افتتاح شد. حالا این بانوان داوطلب بیش از ۶۰ روز در چند شیفت کاری، پشت ۲۰ چرخ خیاطی شبستان می‌نشینند تا در اولین جمعه محرم، نوزادانی که راهی مراسم شیرخوارگان حسینی می‌شوند، لباس زیبای یکدست بپوشند.
برای نشستن پشت چرخ‌های خیاطی و کوک‌زدن تکه‌های پارچه به یکدیگر، بانوان شهرمان از یکدیگر پیشی می‌گیرند. به حدی استقبال برای این امر زیاد است که مسئولان کارگاه بانوان را شیفت‌بندی و هرچند روز یک بار پذیرش می‌کنند تا به همه داوطلبان فرصت خدمت برسد. بانوانی که دوست دارند در این کار معنوی سهیم شوند و برکت آن را به زندگی خود ببرند. برای انجام این مهم، روزانه بیش از ۵۰ بانو در شبستان حاضر خواهند شد تا از برش‌کاری تا خیاطی و بسته‌بندی لباس‌ها را انجام دهند.

دوخت و دوز سبز و سفید در ۷۲ نقطه جهان
کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در حرم مطهر، یکی از ۷۲ کارگاهی است که قرار است، لباس این مراسم بزرگ معنوی را تهیه کند. سال قبل این کارگاه در مسجد صدیقی‌ها برپا شده بود که امسال به شبستان حرم منتقل شده است. مسئول امور استان‌های مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) در مراسم راه‌اندازی این کارگاه خبر از تهیه ۸۰ هزار دست لباس در این مکان می‌دهد و توضیح می‌دهد: امسال ۷۲ کارگاه در ایران و ۴۵ کشور جهان ایجاد شده است که در مجموع بیش از ۵۰۰ هزار دست لباس ویژه مراسم شیرخوارگان حسینی تهیه خواهند کرد.
نوید آقاسی‌زاده اضافه می‌کند: در مشهد دو کارگاه تهیه لباس محفل شیرخوارگان حسینی ایجاد شده است که علاوه بر شبستان باب‌الهادی حرم مطهر در بولوار پیروزی هم کارگاهی فعال شده است.


از حرم به آفریقای جنوبی
از تهیه پارچه گرفته تا برش و دوخت و بسته‌بندی همه اموراتی هستند که در مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) توسط مردم انجام می‌گیرد و از این جهت، این‌ مجمع کاملا مردمی اداره می‌شود. این‌ موضوعی است که آقاسی‌زاده در حاشیه راه‌اندازی کارگاه شبستان به آن اشاره می‌کند و می‌گوید: بیش از ۲۰ تن پارچه برای تهیه لباس شیرخوارگان حسینی در ۷۲ کارگاه مهیا شده است که در این بین بین ۴تا۵ تن پارچه به این مکان منتقل شده است و کار دوخت لباس‌ها تا روز اول ماه محرم ادامه خواهد داشت.
حرم مطهر همواره مرکز یکی از بزرگ‌ترین محفل‌های شیرخوارگان حسینی بوده است و تا پیش از شیوع کرونا، بزرگ‌ترین مراسم مادر و فرزندی به یاد طفل شش ماهه حضرت علی اصغر(ع) سطح کشور در صحن پیامبر اعظم(ص) حرم مطهر برگزار شده بود. آقاسی‌زاده می‌گوید: بخشی از لباس‌های تولیدی در این شبستان، در مراسم حرم مطهر در اولین جمعه ماه محرم مورد استفاده قرار می‌گیرد و بقیه لباس‌ها به شهرهای محروم کشورمان و همچنین کشورهایی که کارگاه تولید لباس ندارند، منتقل می‌شود. این کشورها، عمدتا شامل کشورهای آفریقای جنوبی است.

فرزندم، نذر راه ظهور
در شروع کار تعدادی از بانوان مشغول برش زدن می‌شوند و گروهی دیگر هم مشغول دوخت و دوز. در روزهای بعد و با انتشار خبر آغاز به کار کارگاه، به مانند سال‌های قبل بر حضور بانوان خیاط در این مجموعه اضافه خواهد شد. بانوانی که از خیاط حرفه‌ای تا چرخ‌کار در میان آن‌ها دیده می‌شود و سعی می‌کنند تا در بساط محرم پیش از همه خدمت خود را آغاز کنند. بسته لباس تهیه شده برای نوزادان و کودکان حاضر در مراسم شیرخوارگان حسینی، شامل لباس، سربند، روسری، و کارت نذرنامه است. بسته‌ای که به شکلی زیبا بسته‌بندی می‌شود و در اولین جمعه محرم به دست مادران می‌رسد تا بر تن کودک خود کنند.
برگه‌ای به نام نذرنامه، ترجمه شده به ۱۲ زبان دنیا از جمله عربی، روسی، انگلیسی و...مکتوبی معنوی است که متنی زیبا در آن قید شده است:" یا صاحب‌الزمان(عج) فرزندم را نذر یاری قیام تو می‌کنم، او را برای ظهور نزدیک برگزین و حفظ کن."

زهرا زنگنه

دیگر خبرها

  • نامه دانشجویان دیار حافظ و سعدی به دانشجویان آمریکایی و اروپایی
  • سه هزار و ۳۵۴ پروانه راه‌اندازی گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان صادر شد
  • راه‌اندازی ۱۹۷۵ گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان
  • شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!
  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • مثبت شدن تراز درآمد و هزینه تأمین اجتماعی
  • هزینه 5 میلیونی برای هر ایرانی/ ماجرا چیست؟!
  • کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر راه‌اندازی شد/مهیای نذر جمعه اول
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • فعال کارگری: دولت با احیای کارخانه‌های تعطیل یا نیمه‌تعطیل، تولید داخل را زنده کرد