Web Analytics Made Easy - Statcounter


بیست و سومین دوره نمایشگاه مطبوعات در حالی کار خود را از پنجم آبان ماه آغاز کرده و 12 آبان به کار خود خاتمه می دهد که نزدیک به هزار رسانه در قالب 600 غرفه در آن حضور پیدا کرده اند و از جزئیات کار خود مخاطبان را مطلع خواهند کرد؛ این در حالی است که غیبت چند رسانه اصلاح طلب و اصولگرا در نمایشگاه امسال چندین تحلیل را در خصوص چرایی غیبت آنها ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش تابناک، در نمایشگاه امسال رسانه های اصلاح طلبی نظیر روزنامه های شرق، اعتماد، آفتاب یزد، آرمان و ... ترجیح داده اند که حضور نداشته باشند و از طرفی هم رسانه های اصولگرایی نظیر خبرگزاری های فارس، تسنیم، میزان و روزنامه حمایت از حضور در نمایشگاه امسال خودداری کرده اند. عدم حضور همزمان برخی رسانه های اصلاح طلب و اصولگرا در نمایشگاه مطبوعات سئوالاتی را در اذهان مخاطبان و حتی رسانه ها ایجاد کرده است.
این در حالی است که روزنامه های اقتصادی نظیر دنیای اقتصاد، جهان صنعت، و ... هم به نمایشگاه مطبوعات نیامده اند. بسیاری از مخاطبان و بازدیدگممدکان نمایشگاه مطبوعات و حتی برخی خبرنگاران و روزنامه نگاران به دنبال دلایل عدم حضور برخی رسانه های اصلاح طلب و اصولگرا در نمایشگاه مطبوعات هستند و در این باره سئوال می کنند.
اختلاف نظر بین مسئولان معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با برخی رسانه ها  مدیران آنها یکی از دلایل عدم حضور این رسانه ها عنوان شده است که این موضوع نمی تواند خیلی محل اعتنا باشد؛ چراکه مسئولان قریب به اتفاق رسانه هایی که از حضور در نمایشگاه سرباز زده اند، در سال های قبل هم که همین مسئولان فعلی معاونت مطبوعاتی برگزار کننده نمایشگاه بودند، ترجیح دادند که در نمایشگاه مطبوعات حضور داشته باشند.
اتفاقا طی چند سال اخیر همزمان با برگزاری نمایشگاه مطبوعات، خبرهایی در خصوص عدم حضور احتمالی برخی از این رسانه ها در نمایشگاه مطرح می شد، اما در هر دوره شاهد حضور این رسانه ها بودی، حضوری که اتفاقا پررنگ و پر سر و صدا بود؛ پس باید موضوعات دیگری را به عنوان دلیل این عدم حضور جست و جو و دنبال کرد.
بین برخی خبرنگاران شایعه شده است که عدم حضور این رسانه ها در نمایشگاه به ویژه در خصوص خبرگزاری های فارس و تسنیم، مشکلات مالی بوده است که این موضوع هم خیلی نمی تواند محل اعتنا باشد؛ چون این دو رسانه پشتوانه مالی خوبی در قیاس با بسیاری از رسانه های شرکت کننده در نمایشگاه دارند.
در مورد رسانه های اصلاح طلب هم عنوان می شود که آنها قصد دارند از نمایشگاه مطبوعات برای اعلام جدایی خود از دولت  بهره بگیرند و بگویند با رویکردی که دولت «حسن روحانی» در پیش گرفته است، آنها راه خود را از دولت تدبیر و امید جدا خواهند کرد و پیرو تصمیمات اخیر شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان؛ اینگونه پایان ائتلاف خود را با اعتدالگرایان و اصولگرایان معتدل در صورتی که دولت مسیر خود را با روند فعلی پیش بگیرد، اعلام می کنند.
علاوه بر اختلافات مالی که درباره عدم حضور برخی رسانه ها در نمایشگاه مطبوعات به گوش می رسد، به نظر می آید، بحث جدی هم برای القاء پایان ائتلاف دولت و اصلاح طلبان مطرح است. شاید اصولگرایان هم برای خراب کردن این بازی اصلاح طلبان و دولت برخی رسانه های شان را از حضور در نمایشگاه مطبوعات منع کرده و برخی چهره های این جریان هم حضور در نمایشگاه را تحریم کرده اند.
از طرفی حضور «محمد قوچانی» در تیم رسانه ای «حسن روحانی» گواه این است که اختلافات درون تیم رسانه ای دولت بیش از گذشته افزایش یافته است و همین رویکرد باعث شده است که نمایشگاه مطبوعات امسال محل و عرصه بازی و تقابل دو جریان فعال در تیم رسانه ای دولت باشد.
اینگونه می توان برداشت کرد که یک طرف تیم رسانه ای دولت متشکل از اصلاح طلبان شده و تولیت این بخش را «محمد قوچانی» عهده دار شده است و طرف دیگر که متشکل از اصولگرایان درون تیم رسانه ای دولت است نیز با رهبری «حسین انتظامی و پرویز اسماعیلی» کار خود را دنبال می کنند.
هرچه هست، نمایشگاه مطبوعات محل تسویه حساب سیاسی رسانه ها و افراد این جناح و آن جناح نیست، بلکه محلی است برای آشنایی بیشتر مردم با رسانه ها و فعالیت هایشان و همچنین عید نوروز رسانه هاست تا در این محل با همکاران خود بازدیدی تازه کنند و طی آن به آگاه سازی بیشتر جامعه کمک کنند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۱۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجویان فرانسوی ورودی دانشگاه علوم سیاسی (سیانس پو) پاریس را مسدود کردند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، خبرگزاری رویترز نوشت: دانشجویان فرانسوی در حالی که شعار حمایت از فلسطینی‌ها را سر داده بودند، پرچم‌های فلسطین را در پنجره‌ها و ورودی ساختمان این دانشگاه به اهتزاز درآوردند.

تعدادی از دانشجویان چفیه‌هایی به رنگ سیاه و سفید که به نماد ابراز همبستگی با غزه تبدیل شده است، بر سر داشتند.

رویترز به نقل از یک دانشجوی ۲۲ ساله در مقطع کارشناسی ارشد مطالعات حقوق بشر و انسانی دانشگاه سیانس پو نوشت: وقتی که ما اتفاقاتی را که در آمریکا و اکنون در استرالیا رخ می دهند، مشاهده می کنیم واقعا امیدواریم که این اتفاقات در فرانسه نیز رخ دهند. جهان آکادمیک باید نقش خود را در این زمینه ایفا کند.

دانشجویان فرانسوی از دانشگاه علوم سیاسی پاریس خواستند جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کنند.

یک دانشجوی ۲۰ ساله دیگر نیز که در مقطع کارشناسی رشته مدیریت دولتی در این دانشگاه تحصیل می کند، گفت: بسیار خرسند هستیم که دانشجویان در دانشگاه های بیشتری بسیج می شوند.

این معترض فرانسوی گفت: امیدواریم این اعتراضات به همه دانشگاه ها و خارج از آن گسترش یابد... ما تا وقتی که نسل‌کشی غزه پایان نیافته تسلیم نمی شویم.

رویترز نوشت دانشگاه سیانس پو به درخواست این رسانه برای اظهارنظر پاسخی نداده است.

برخی از رسانه های فرانسوی گزارش دادند: چهارشنبه شب، پلیس فرانسه گروهی از دانشجویان را که مقابل این دانشگاه را مسدود کرده بودند، متفرق کرد. سیاستمداران چپ‌گرا، این اقدام دانشجویان را محکوم کردند.

دور تازه درگیری بین پلیس و دانشجویان بر سر جنگ غزه روز پنجشبه در دانشگاه های آمریکا در گرفت و ابهاماتی را درباره شیوه برخورد با دانشجویان با توسل به قوه قهریه به منظور سرکوب دانشجویان برانگیخت.

اعتراضات دانشجویی در آمریکا از زمان بازداشت های گسترده در دانشگاه کلمبیا در هفته گذشته شدت گرفته است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سریال «حشاشین» در ایران ممنوع اعلام شد
  • پخش سریال «حشاشین» در ایران ممنوع شد
  • رضا اسدی تقابل با پرسپولیس را از دست داد
  • چرا ‌حساب‌های شهرداری مشهد بسته شد؟
  • دیدار بلینکن با رئیس‌جمهور چین و تاکید بر حل اختلافات
  • عهد کردیم خودسانسوری نکنیم
  • بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی پیرامون حضور وزیر علوم در این دانشگاه: آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید! شما اخراج اساتید ضد انقلاب و اسلام و دین از دانشگاه‌ را، تبدیل به ابزاری برای تسویه‌حساب‌های شخصی کردید
  • دانشجویان فرانسوی ورودی دانشگاه علوم سیاسی (سیانس پو) پاریس را مسدود کردند
  • جبهه ارزشی مطبوعات و رسانه در جنگ با رسانه های ملحد پیروز است
  • «گزیده نفایس مطبوعات ایران»، پیش روی مخاطبان در کتابخانه مرکزی رضوی