Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - نتايج يک نظرسنجي حاکي است که اکثر مردم بريتانيا، مذاکرات برگزيت را شکست خورده مي دانند.
نتايج نظرسنجي موسسه تحقيقاتي بي ام جي(BMG) نشان مي دهد سه چهارم مردم بريتانيا بر اين باور هستند که استراتژي «ترزا مي»، نخست وزير اين کشور براي خروج از اتحاديه اروپا با شکست مواجه شده است. اظهارات ترزا مي، مبني بر اين که توافق نکردن بهتر از توافق بد است، افکار عمومي بريتانيا را به شدت نگران کرده است اما نيمي از مردم بريتانيا بر اين باورند که سناريوي خروج بدون توافق، براي آينده بريتانيا بسيار بد است؛
«ترزا مي»، نخست وزير بريتانيا
ضمن اين که آنها طرح خروج سخت کشورشان از اتحاديه اروپا را نيز رد مي کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين نظرسنجي در حالي منتشر شد که فشارها بر ترزا مي در کابينه و ميان هواداران برگزيت براي ترک ميز مذاکره با اتحاديه اروپا افزايش يافته است. مخالفان مذاکرات معتقدند، اگر اروپا در ماه دسامبر با مباحثه بر سر آينده روابط تجاري موافقت نکند، بريتانيا بايد ميز مذاکرات را ترک کند. بريتانيا در سال 1973 به عضويت جامعه اقتصادي اروپا در آمد که بعدها به اتحاديه اروپا تبديل شد.
در سال هاي بعد، توافق نامه ها و معاهدات متعددي در زمينه هاي مختلف سياسي، اجتماعي و حقوقي به ويژه تجاري و مالي، ميان دو طرف امضا شد. برخي کارشناسان، انبوه معاهدات و توافق نامه هاي موجود ميان بريتانيا و اتحاديه اروپا را از عوامل پيچيدگي و دشواري مذاکرات برگزيت مي دانند. به اعتقاد ناظران سياسي، با وجود اين که اتحاديه اروپا روز جمعه از آمادگي براي آغاز دور جديد مذاکرات از ابتداي کريسمس خبر داد، اما همچنان مسائل کليدي و پيچيده که مانع هرگونه پيشرفتي در مذاکرات مي شود، به قوت خود باقي است.
اتحاديه اروپا
در اين راستا مي توان به اظهارات «آنگلا مرکل»، صدر اعظم آلمان و «امانوئل ماکرون»، رئيس جمهوري فرانسه اشاره کرد که از مقامات بريتانيا خواستند پاي بندي محکم تري براي اجراي تعهدات مالي اش نشان دهد. يکي ديگر از دغدغه هاي اتحاديه اروپا، آينده شهروندان اروپايي ساکن در بريتانيا است. حدود سه ميليون شهروند کشورهاي عضو اتحاديه اروپا در بريتانيا زندگي مي کنند و طرفداران برگزيت خواهان اخراج اين افراد هستند. واقعيت اين است که اخبار و گزارش هاي مربوط به مذاکرات برگزيت به قدري ضد و نقيض است که مردم اين کشور احساس مي کنند عملا دولت براي خروج هيچ راهبردي ندارد. همين مساله باعث شده است که در سپهر سياسي، اقتصادي و اجتماعي بريتانيا نوعي سردرگمي و نبودن قطعيت به وجود آيد. اظهارات برخي کارشناسان و مقامات بريتانيا اين وضع را تقويت مي کند. به طور مثال در اين باره مي توان به اظهارات فيليپ هاموند وزير دارايي اين کشور اشاره کرد که گفته است: در صورتي که درهاي بازار اتحاديه اروپا به روي بريتانيا بسته شود اين کشور به بهشت مالياتي اروپا تبديل خواهد شد. در نهايت اين نگراني ها بر افکار عمومي تاثير گذاشته و در نظرسنجي هاي مختلف انعکاس يافته است. نظرسنجي «بي‌ام‌جي» نيز در همين راستا قابل تامل است.113/112
نويسنده: غلامرضا کشاورز

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۵۴۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی

اتحادیه‌ اروپا از امضای توافقنامه کمک ۱۷ میلیون یورویی با سازمان بین‌الملی مهاجرت خبر داد و گفت این پول در قسمت از حمایت مهاجران تازه بازگشته از ایران و پاکستان و جوامع میزبان آنها هزینه خواهد شد.

اتحادیه اروپا تاکید کرد زنان و کودکان در اولویت کمک‌هایش به افغانستان قرار دارند.

این اتحادیه در بیانیه‌ای نوشت که حدود یک‌ونیم میلیون مهاجر افغانستانی از پاکستان و ایران از جنوری پارسال تاکنون بازگشته‌اند.

 اتحادیه اروپا گفته است بازگشت مهاجران افغانستانی که در اوایل آغازگر یک وضعیت اضطراری در مرزهای افغانستان بود اکنون به یک بحران در جوامع میزبان بدل شده است.

به گفته اتحادیه اروپا، کمک جدید این سازمان برای مهاجران تازه بازگشته خدمات اقتصادی، بهداشتی و آموزشی فراهم خواهد کرد.

رافائلا یودیچه، سرپرست اتحادیه اروپا در افغانستان از میزبانی و همسبتگی افغان‌ها با مهاجران تازه‌برگشته ستایش کرد و گفت باید اطمینان حاصل کرد که این جوامع حمایت می‌شوند.

پاکستان در دور نخست روند اخراج مهاجران فاقد مدرک، حدود نیم میلیون افغانستانی‌ را اخراج کرده و حالا مرحله دوم این روند را آغاز کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم
  • تصاویر| شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود / ورود چری به بازار خودروی اروپا
  • کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی
  • صف‌آرایی شکست‌خوردگان، علیه ایران | آمریکا و اروپا دوباره دست به تحریم شدند
  • ادامه کمک های اتحادیه اروپا به افغانستان
  • مقررات جدید اروپا برای مبارزه با پولشویی
  • گفت و شنود/ به سه دلیل!
  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی