Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - ريزگردها روز سه‌شنبه علاوه بر مهران به سراغ خوزستان و کرمانشاه هم رفتند، روند صدور ويزا به گفته مسئولان سرعت گرفت و محورهاي عراق نيز متأسفانه شاهد تصادف زائران ايراني بود.
خبرگزاري مهر- گروه استان‌ها: در بسته خبري اربعين آخرين رويدادهاي مرتبط با پياده‌روي اربعين را مرور خواهيم کرد، مواردي از قبيل روند صدور ويزا، آخرين اخبار بازگشايي مرز خسروي، ارائه خدمات به زائران، وضعيت تداوم روزهاي غبارآلود ايلام و خوزستان و برخي از اخبار مرزهاي چهارگانه کشور براي تردد در ايام اربعين.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در رويدادهاي روز سه‌شنبه اوضاع مرز خسروي تغييري نکرد، وضعيت صدور رواديد به گفته مسئولان بهتر شد، گردوغبار همچنان شهرگردي خود در مناطق مرزي را ادامه داد و متأسفانه زائران شاهد تصادفات رانندگي بودند که تعداد مجروح برجاي گذاشت.
ادامه بلاتکليفي مرز خسروي
فراز و نشيب‌ها در رابطه با بازگشايي مرز خسروي بازهم ادامه پيدا کرد، در ساعات اوليه صبح سه شنبه معاون عمليات فرماندهي مرزباني ناجا اعلام کرد که هنوز اقدامي از سوي عراق براي بازگشايي مرز خسروي انجام‌نشده است.

به گفته سردار جلال ستاره با همه تلاش‌هاي و اقدامات انجام‌شده از طريق دستگاه‌هاي دولتي و همچنين مرزباني ناجا، متأسفانه هيچ‌گونه اقدامي از سوي کشور عراق براي بازگشايي مرز خسروي براي تردد زائران نشده است.
متأسفانه هيچ‌گونه اقدامي از سوي کشور عراق براي بازگشايي مرز خسروي براي تردد زائران نشده استوي از زائران 5 استاني که بايد از مرز خسروي تردد کنند تقاضا کرد به مرز مهران مراجعه کنند چراکه در مرز مهران زيرساخت‌ها فراهم و ترددها کاملاً روان و امنيت نيز برقرار است.
ذوالفقاري معاون وزير کشور هم اعلام کرده بود که «عراق و مقامات اين کشور دستور انسداد مرز را داده‌اند و به‌محض اطلاع از دليل اين اقدام مردم را در جريان قرار خواهيم داد.»
سخنگوي ستاد اربعين هم گفت مرز خسروي همچنان به دليل نبود آمادگي از سوي طرف عراقي به روي زائران اربعين بسته است.
وي در خصوص دلايل طرف عراقي براي ممانعت از بازگشايي مرز خسروي هم تأکيد کرد: به‌طور طبيعي هيچ دليلي براي خودداري از بازگشايي مرز وجود ندارد و طرف عراقي هم علت آن را اعلام نکرده است.
سخنگوي ستاد اربعين کشور ادامه داد: تا زماني که وضعيت بلاتکليف مرز اربعين مشخص نشود نمي‌توانيم پذيراي زائران باشيم و زائران مي‌توانند از مرزهاي ديگر ازجمله مرز مهران براي ورود به خاک عراق استفاده کنند.
علي‌رغم همه اين اخبار ساعاتي بعد يک منبع آگاه خبري از بازگشايي مرز خسروي از صبح فردا چهارشنبه 10 آبان براي تردد ظرفيت کنترل‌شده زوار خبر داد.
استاندار کرمانشاه هم با اشاره به آمادگي کامل کرمانشاه براي ميزباني از زائران حسيني گفت: زيرساخت‌هاي استان کرمانشاه تا مرز خسروي به‌صورت کامل آماده و تجهيز شده است، شرايط براي پارک تا 70 هزار خودرو در قصر شيرين فراهم‌شده است، مسير قصر شيرين تا مرز خسروي هم حدود 16 کيلومتر است که در اين مسير 270 دستگاه اتوبوس براي جابه‌جايي زوار تا مرز خسروي در نظر گرفته‌شده است.
مرورگر شما از ويدئو پشتيباني نمي‌کند.
فايل آن‌را از اينجا دانلود کنيد: audio/mp3

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۷۱۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علی اکبر حسینی محراب در نشست ستاد اربعین حسینی خوزستان که امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل سرسرای استانداری برگزار شد، گفت: مدیران استان باید چندبرابر برنامه‌ها و طرح‌های خود برای موضوع اربعین و آماده‌سازی خوزستان به منظور استقبال از زائران اربعین حسینی وقت و انرژی بگذارند.   وی بر پیش‌بینی و استفاده از امکانات برای ارائه خدمات به زائران در استان به بهترین شکل تاکید کرد و افزود: مسئولان کمیته‌های اربعین حسینی باید طرح‌های هر بخش مربوط به خود را حل کنند.   حسینی محراب با تاکید بر دستگاه‌های استان خوزستان برای استفاده از همه امکانات و تجهیزات خود برای فراهم‌سازی شرایط استقبال از زائران حسینی، ادامه داد: در حال حاضر اولویت استان بحث آماده‌سازی مسیر اربعین حسینی و طرف دیگر آماده‌سازی مرز‌ها برای برگزاری مراسم با شکوه اربعین حسینی کشور عراق است.   استاندار خوزستان اضافه کرد: علاوه بر آماده سازی مکان‌های اسکان زائران حسینی در ورودی‌های استان، باید از فضای مدارس، مساجد و یا مواکب در این ایام استفاده شود.   وی موکب‌داران را گرداننده اصلی اربعین حسینی دانست و گفت: مسئولان وظیفه ایجاد زیرساخت برای مواکب را دارند.   ولی الله حیاتی، معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان در ادامه این نشست گفت: در مراسم اربعین حسینی پارسال به همه صنایع و دستگاه‌های استان ابلاغ شد که ناوگان حمل و نقل خود را برای جابه جایی زائران استفاده کنند و برای امسال نیز باید این دستور صادر شود.   وی افزود: روسای کمیته‌های اربعین حسینی برنامه‌ها و طرح‌های مربوط به حوزه کاری خود را زمان‌بندی کنند تا بر اساس زمان باقی مانده اقدامات لازم انجام شود.   حیاتی ادامه داد: همه طرح‌های مربوط به آیین پیاده‌روی اربعین حسینی باید تا یکم مرداد امسال به پایان برسد.   خوزستان از جمله استان‌های کشور است که در ۱۳ سال اخیر میزبان و مسیر تردد زائران حسینی در ایام اربعین بوده است.

دیگر خبرها

  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین
  • ۴۰هکتاربه پارکینگ شلمچه افزوده شد/پیشرفت۸۰درصدی مخزن آب شرب چذابه
  • تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی
  • تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین از چذابه خواهد بود
  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه
  • مواکب کوچک اربعین ساماندهی می‌شود
  • ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی/ روان سازی امور گمرکی زائران اربعین حسینی
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین
  • مخالفت اسرائیل با صدور ویزا برای کمیسر کل آنروا
  • توسعه پارکینگ اربعین در شلمچه