Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانى استاندارى کردستان؛ بهمن مرادنیا ضمن قدردانى از پیگیرى‌ها و توجه ویژه وزیر کشور و رییس جمهورى، نسبت به ایجاد جهش در توسعه کردستان، ابراز امیدوارى نمود مصوبات این شورا نتایج شفاف و روشنى به دنبال داشته باشد.

وى در این جلسه که با حضور نمایندگان وزارتخانه هاى مرتبط و مدیران دستگاه هاى اجرایى استان برگزار شد، با گله مندى از عملکرد وزارت نیرو در خصوص اجراى مصوبات حوزه آب این شورا، خاطرنشان کرد: عدم تخصیص کافی آب به منظور آبى کردن زمین هاى دیم کشاورزى استان تا حد رسیدن به میانگین کشور در این شاخص، توجیه علمی و منطقی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مرادنیا در بخش دیگرى از این جلسه عملکرد حوزه راه را رضایت بخش عنوان کرد و افزود: اقدامات حوزه راه در حدى است که مى توانیم به تحقق مصوبات شورا در این حوزه امیدوار باشیم.

استاندار کردستان در خصوص حوزه کشاورزى نیز اظهار داشت: آب و کشاورزى، ظرفیت هاى مهم استان هستند و باید از آن‌ها ایجاد ثروت و درآمد شود.

وى در ادامه این جلسه به حوزه صنعت اشاره و اذعان داشت: براى جذب سرمایه گذاران باید امتیازات ویژه اى قائل شد و براى تحقق این امر باید وزارت صنعت این درخواست را در قالب بسته پیشنهادى به هیات دولت ارائه کند.

استاندار کردستان در پایان تاکید: مدیران استانى باید بیشتر از وزارتخانه‌ها پیگیر تحقق مصوبات (سند توسعه میان مدت کردستان) باشند.

معاون هماهنگى امور اقتصادى و توسعه منابع استاندار کردستان نیز در ادامه این جلسه گفت: علیرغم وجود ظرفیت هاى بالاى توسعه اى در کردستان، در بسیارى از شاخص هاى توسعه جزو استان هاى آخر هستیم و این مساله مدیران ارشد کشور را به این نتیجه رساند که توسعه کردستان نیازمند اقدامات ویژه است.

حسین فیروزى یادآور شد: این شورا با نظر و دستور وزیر محترم کشور از سال ٩٢ موجودیت پیدا کرد و جلسات آن به ریاست دکتر رحمانى فضلى و با عضویت استاندار، نماینده محترم ولى فقیه در استان، نمایندگان محترم مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی، چند نفر از صاحبنظران استان، مدیران و کارشناسان دستگاه هاى اجرایى و وزارتخانه هاى مرتبط در راستاى توسعه استان برگزار شده است.

وى در ادامه خاطرنشان کرد: کردستان از عقب ماندگى هاى تاریخى رنج مى برد و علیرغم پتانسیل هاى فراوان، در اغلب شاخص هاى توسعه در رتبه هاى آخر قرار دارد.

فیروزى افزود: رتبه توسعه کردستان با ظرفیت هاى استان متناسب نیست و این موضوع مدیران ارشد کشور را به این نتیجه رساند که با اقدامات معمول مشکل کردستان حل نمى شود بلکه باید اقدامات ویژه اى براى کردستان انجام شود تا این عقب ماندگى‌ها جبران شود.

معاون استاندار کردستان اظهار داشت: در جلسات پیشین، با نظر کارشناسى دستگاه هاى اجرایى استان و وزارتخانه هاى مرتبط اولویت هاى استان تعریف و در نتیجه، در پنجمین جلسه شوراى توسعه استان (سند توسعه میان مدت کردستان) تدوین شد.

معاون هماهنگى امور اقتصادى و توسعه منابع استاندار کردستان در خاتمه از مدیران استان خواست با هماهنگى وزارتخانه هاى مربوطه، تلاش کنند تا به منظور تحقق اهداف سند توسعه استان، اعتبارات ویژه در بودجه ٩٧ منظور شود.

انتهای پیام/7727

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۸۲۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدیدهای سرزده و شهرستانی ادامه دارد؛مدیران آماده و به گوش باشند

ابوطالب شفقت در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با تأکید بر لزوم اجرای پروژه‌های آبخیزداری، هدایت آب‌های سطحی و همچنین اجرا و تکمیل پروژه‌های سدسازی در لرستان، اظهار داشت: یکی از پروژه‌های مهم سدسازی در استان، سد «معشوره» بوده که مطالبه مردم لرستان به شمار می‌آید.

لزوم کنترل و مهار منابع آبی

وی با اشاره به رایزنی حضوری با وزیر نیرو در راستای عملیاتی‌شدن این سد در لرستان، عنوان کرد: وزیر نیرو هم در راستای عملیاتی‌شدن این سد قول مساعد دادند، ماده ۲۳ «معشوره» هم اخذ شده و این سد یکی از ظرفیت‌ها در استان در صورت تکمیل به شمار می‌آید.

استاندار لرستان با اشاره به بارش‌های خوب و مطلوب در لرستان، گفت: لرستان بعد از استان‌های اردبیل، گیلان و مازندران، چهارمین استان پربارش در کشور به‌حساب می‌آید.

شفقت با تأکید بر اینکه این منابع آبی باید در راستای بهره‌برداری و همچنین جلوگیری از وقوع سیلاب در استان کنترل و مهار شود، افزود: یکی از برتری‌ها و ظرفیت‌های لرستان همین بارش‌ها است که باید آنها را مدیریت کنیم تا بهره‌برداری دراین‌رابطه بالا برود.

اجرای مصوبات سفر دولت نباید معطل بماند

شفقت در ادامه سخنان خود با اشاره به مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان لرستان، تصریح کرد: پیگیری و اجرای این مصوبات جز تأکیدات شخص رئیس‌جمهور است.

وی با بیان اینکه رئیس‌جمهور تأکید دارند وقتی که استاندار با دولت و همچنین وزرا و اعضای دولت با هم به تفاهم می‌رسند که یک اتفاق مبارکی باید در استان رخ دهد، نباید آن اتفاق معطل نگه داشته شود، افزود: در این راستا باید اجرای مصوبات این سفر در استان دنبال شود.

استاندار لرستان با بیان اینکه در این راستا همه افرادی که مسئول پیگیری و اجرای مصوبات سفر رئیس‌جمهور به لرستان بودند را فراخواندم و تا الان هم‌ده‌ها نامه پیگیری را به وزارت‌خانه‌ها زده‌ام، گفت: مدیران مربوطه را در حوزه‌های مختلف موظف کرده‌ام که نامه‌های ارسال شده به وزیران را دنبال و پیگیری کنند.

دعوت از معاون اجرایی رئیس‌جمهور برای پیگیری مصوبات سفر

شفقت با اشاره به پیگیری برای اجرای مصوبات سفر دولت به لرستان از طریق معاونت اجرایی رئیس‌جمهور و دعوت از ایشان برای حضور در لرستان برای پیگیری مباحث، بیان داشت: به دنبال این هستم که مسئولان ملی را به استان دعوت کنم تا بتوانم مشکلات را به نحوی با آنها مطرح و در میان بگذارم.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به جلسه با دستگاه‌های حمایتی در راستای محرومیت‌زدایی در استان، بیان داشت: از این دستگاه‌ها خواسته‌ام که گزارش اقدامات و شرایط خود را ارائه دهند و در همان جلسه با رئیس کمیته امداد، بهزیستی و… کشور تلفنی صحبت کردم و ایشان قول مساعد دادند که حد نهایت تلاش و حمایت خود را در لرستان داشته باشند.

پیگیری وضعیت پروژه‌های شهری خرم‌آباد

استاندار لرستان در ادامه با اشاره به بازدیدهای سرزده از دستگاه‌های اجرایی استان از جمله جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و همچنین بیمارستان‌ها، گفت: پیگیری مسائل و مشکلات پرستاران در بازدید از بیمارستان‌ها از طریق معاون وزیر بهداشت از جمله دستاوردها و مزیت‌های این بازدیدهای سرزده بود.

شفقت با اشاره به بازدید از پروژه‌های شهری، اقتصادی و همچنین زیرساختی، تصریح کرد: در شهر خرم‌آباد چندین پروژه داریم که سال‌های سال بوده متوقف مانده‌اند و باعث نگرانی مردم شده‌اند را مورد بازدید قرار دادیم.

وی یکی از پروژه‌ها را هتل «صخره‌ای» عنوان کرد و گفت: سرمایه‌گذار این پروژه گلایه داشت، من تا حدودی گلایه سرمایه‌گذار را قبول کردم، از نماینده سرمایه‌گذار در هنگام بازدید گفتم که تا زمانی اقدامات اولیه صورت می‌گیرد، کارگاه را فعال کند که شهردار باید دراین‌رابطه بازدید کنند و نتیجه را به ما گزارش بدهند.

استاندار لرستان یکی دیگر از پروژه‌های مورد بازدید را «برج‌های دوقلو» عنوان کرد و گفت: این پروژه نیز ظاهراً از پروژه‌های خیلی قدیمی شهر بوده و جز نگرانی‌ها و مطالبات مردم به شمار می‌آید.

شفقت، ادامه داد: بخشی از مشکلات این پروژه مربوط به نهادهای دولتی از جمله بنیاد مستضعفان است که در حال پیگیری هستیم تعامل بین شهرداری و این بنیاد برقرار تا این پروژه هر چه زودتر شروع شود.

مردم منتظر اجرای راه‌آهن هستند

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به بازدید از پروژه‌های زیرساختی مانند راه‌آهن، بیان داشت: با وزیر راه دراین‌رابطه رایزنی کردم و اعلام کردم که مردم منتظر اجرای پروژه راه‌آهن هستند.

استاندار لرستان، تصریح کرد: باتوجه‌به اینکه احداث این پروژه هزینه بالایی دارد و لرستان استانی کوهستانی بوده و پروژه نزدیک به ۳۳ کیلومتر تونل دارد، اما پیگیر عملیاتی‌شدن این پروژه هستیم.

شفقت همچنین به بازدید از ساختمان استانداری لرستان اشاره کرد و گفت: در این راستا ضرب الا اجلی را تعیین کرده‌ایم، چهار ماه را تعیین کرده‌ایم که معاونت عمرانی در این ساختمان مستقر شود.

وی همچنین به بازدید خود از پروژه‌های اقتصادی از جمله ماشین‌سازی و پارسیلون اشاره کرد و گفت: در محل بازدید از پارسیلون با آقای مخبر تلفنی صحبت کردم که سهام‌داران پارسیلون را دعوت کنیم و با ایشان جلسه‌ای برگزار کنیم تا وضعیت آن تعیین تکلیف شود.

استاندار لرستان تأکید کرد: به مردم قول می‌دهم که با مشارکت معاون اول رئیس‌جمهور این مجموعه را به فعال کنیم.

شفقت با بیان اینکه ماشین‌سازی نیاز به توسعه و همچنین دریافت تسهیلات دارد، گفت: در حضور خود سرمایه‌گذاران مجموعه با دو مورد از بانک‌های عامل کشور تماس تلفنی گرفتم و هماهنگ کردم که ایشان برای دریافت تسهیلات به این بانک‌ها مراجعه و پیگیری کند.

بازدیدهای سرزده و شهرستانی ادامه دارد؛ مدیران آماده و به گوش باشند

وی با تأکید بر اینکه این بازدیدهای سرزده در استان ادامه دارد، گفت: سفرهای شهرستان را شروع خواهم کرد و شبیه همین بازدیدها و جلساتی که در شهر خرم‌آباد داشته‌ام در بقیه شهرستان‌ها هم خواهم داشت.

استاندار لرستان، ادامه داد: به مدیران کل اعلام کرده‌ام آقایان مدیرکل معلوم نیست من کی به شما زنگ می‌زنم، اما باید به گوش باشید، معلوم نیست کی دفتر شما می‌آیم؛ اما باید آماده باشید، اصرار ندارم حتماً در اتاقتان باشید، شاید بازدید باشید، اما محیط کار شما و کارکنان شما باید پاسخگوی مراجعات مردم باشند، من هم یک مراجعه‌کننده هستم، حالا من سوال می‌کنم که چه کاری کرده‌اید و چه کاری دارید می‌کنید، مردم می‌گویند ما این کار را می‌خواهیم، به ما کمک کنید و کارمان را انجام دهید.

کد خبر 6096717

دیگر خبرها

  • بوشهر همه ظرفیت‌های آمایشی توسعه و پیشرفت دانش نوپایه را دارد
  • ماموریت ویژه دادگستری البرز برای شناسایی مدیران شهری متخلف
  • تاکید استاندار بر کمک دولت به تسریع در تکمیل طرح‌های راهبردی گلستان
  • اداره کل نوسازی مدارس استان هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • خبر مهم از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان یک نماینده مجلس
  • اداره کل نوسازی مدارس هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در انتظار تایید برنامه هفتم
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • بازدیدهای سرزده و شهرستانی ادامه دارد؛مدیران آماده و به گوش باشند
  • کارگران در تحقق شعار سال نقش غیر قابل انکار دارند