Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@02:20:46 GMT

راه اندازی ۱۰ مرکز یادگیری محلی در لرستان

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۸۲۳۱۱

راه اندازی ۱۰ مرکز یادگیری محلی در لرستان

خرم آباد - معاون سوادآموزی آموزش و پرورش لرستان از راه اندازی ۱۰ مرکز یادگیری محلی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، هاشم دالوند در جلسه شورای پشتیبانی سواد آموزی شهرستان کوهدشت، راه اندازی مراکز یادگیری محلی را از نقاط مثبت برنامه های سوادآموزی برشمرد و گفت: در این مراکز سواد آموزان در کنار یادگیری خواندن و نوشتن مهارت های مورد نیاز زندگی را فرا می گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به راه اندازی ۱۰ مرکز یادگیری محلی در استان اشاره کرد و افزود: کاربردی کردن محتوای کتب سواد آموزی و آموزش مهارت های مورد نیاز زندگی از  جمله عواملی است که می تواند در ترغیب سواد آموزان موثر باشد.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش لرستان حجم ابلاغی سوادآموزان را در سال جاری ۱۷ هزار و ۵۰۰ نفر اعلام کرد و ادامه داد: در صورتی که استان بتواند بیشتر از این آمار را جذب کند، سازمان نهضت سواد آموزی کشور در تامین اعتبار آن همکاری خواهد کرد.

دالوند رویکرد فعالیت سازمان نهضت سواد آموزی را آموزش فرد به فرد عنوان کرد و گفت: در این طرح هر کس که بتواند نسبت به باسواد کردن فردی اقدام کند از مزایا و پاداش تعیین شده برخوردار خواهد شد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۸۲۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا

به گزارش خبرگزاری مهر، طرح جدید اداره امور مسجد الحرام و مسجد النبی (ص) با عنوان «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید، اتمام حفظ و یادآوری حفظیات قرآنی به ۶ زبان عربی، انگلیسی، اردو، اندونزیایی، مالایی و هوسایی است و پس از یادگیری کامل، گواهینامه و اجازه قرائت با سند متصل از سوی معلمان دارای مجوز در علم قرائت به قرآن‌آموزان اعطا می‌شود. این خدمت با هدف اینکه مرجع نخست در آموزش قرآن کریم باشد، راه‌اندازی شده است.

مقرأة الحرمین با هدف سهولت در آموزش کتاب خدا و یادگیری ترتیل قرآن برای کسانی که تمایل دارند در هر زمان و مکانی با استفاده از فناوری جدید و اجرای بهترین روش در آموزش قرآن کلام وحی را فرا بگیرند، اجرا می‌شود و به حجاج و عمره‌گزاران نیز فرصت آموزش قرائت صحیح قرآن کریم را می‌دهد و به آنان گواهینامه و اجازه قرائت اعطا می‌کند.

این پروژه دارای برنامه‌های متعدد آموزشی از جمله تصحیح قرائت، حفظ، یادآوری محفوظات، یادگیری تجوید، اصول قرائات، جلسات تلاوت قرآن، پیگیری آموزشی و جلسات پخش زنده است.

کد خبر 6088407 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • پاداش قبولی سوادآموزان سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۴۰۱ کردستان واریز شد
  • آموزش سواد مالی به کودکان
  • «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای