Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا-اگر وضعيت اقتصاد، اخلاق، سياست و تعامل ميان  دستگاه ها خوب باشد خروجي محيط زيست نيز خوب خواهد بود.
دکتر صدرالدين علي پور، رئيس مرکز مديريت محيط زيست و توسعه پايدار شهرداري تهران در بازديد از غرفه خبرگزاري آريا در بيست و سومين نمايشگاه مطبوعات در خصوص برنامه هاي جديد مديريت شهري تهران گفت:شروع برنامه هاي جديد مديريت شهري تهران ناشي از تبعاتي بود که در برخي پروژه ها شاهد آن بوديم که در گذشته افراد علي رغم اينکه  نيت کمک و توسعه خدمات را داشتند اما بعضا رعايت ملاحظات زيست محيطي و ديدن اثرات آن لحاظ نشده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه در دنيا اين اصلي ترين اقدام قبل اجراي هر پروژه است که  در قالب يک مطالعه اي همه مولفه ها را قبل و پس از اجرا بتوانيم ببينيم و بررسي کنيم تاکيدي که شهردار محترم تهران در شروع کار من داشتند و چون طبيعتا در حوزه شهري مجموعه خدمات و اتفاقات در همه حوزه ها رخ مي دهد، اين نگاه يک نگاه جامع و کاملي باشد که قبل از اجراي هر پروژه اي به يک بررسي جامعي به اثرات اجتماعي و محيط زيستي آن پروژه داشته باشيم.در جهت اجرايي شدن هدف اين است که پروزه هايي که اثرات آن گسترده است و مناطقي از سطح شهر تهران متاثر از آن پروژه بوده با همکاري نهاد اجرايي را به دنبال داشته باشد. اگر مقياس پروژه بزرگ باشد، در قالب پروژه هايي که مشمول ارزيابي زيست محيطي هستند پروتکل آن مشخص است و مي توانيم در قالب سازمان حفاظت محيط زيست هدايت و راهنمايي کنيم که مثال آن پروژه شوشتري است که در قبل مي توانست بررسي هاي جدي تر صورت بگيرد و نحوه اجراي پروژه با ملاحظات ديده شود.اما پروژه هايي که شامل آن رده نمي شود در خود مجموعه زيست مي توان ساختاري فراهم کرد که شبيه همان گزارش ها بعضا گزارشات مديريت محيط زيست و در همان قالب مولفات محيط زيستي ، اثرات آن را ببينيم و بتوانيم در سطح مناطق پيش ببريم.

وي در ادامه افزود:علي رغم تمام تلاش ها و خدمات ، مردم از محيط زيست شهر تهران راضي نيستند.در موضوعات مرتبط با حوزه شهري مانند تبعات پسماند و هزينه هايي که وارد مي شود شرايط خوبي نمي بينيم .اما تلاش براي اصلاح آن جز محورهاي اصلي برنامه شهردار تهران در دوره جديد و تاکيدات ايشان است.  همچنين بحث مشارکت مردمي مطرح است چون محيط زيست بدون مشارکت مردمي موضوعي نيست که يک دستگاهي به تنهايي  مانند شهرداري تهران لحظه اي تصميم بگيرد و شاخص ها را بهبود بخشد. محيط زيست خروجي تمام حوزه هاست به اين معنا که اگر وضعيت اقتصاد، اخلاق، سياست و تعامل ميان دستگاه ها خوب باشد خروجي محيط زيست نيز خوب خواهد بود و نمي توان آمارسازي کرد و نقش بازي کرد ،عملا اگر تمام اينها در جاي خود درست کار کند ما شاهد محيط زيست خوب خواهيم بود.


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۸۳۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری با آفریقای مرکزی در حوزه محیط زیست

به گزارش خبرگزاری مهر، علی سلاجقه، روز سه‌شنبه در دیدار با تیبولیته انگارته روبارد - وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی - با اشاره به پیشرفت‌های علمی کشورمان در حوزه‌های مختلف از جمله محیط زیست اظهارکرد: ایران آماده اعطای بورس به دانشجویان آفریقای مرکزی برای کسب علم در تمامی حوزه‌های فنی مهندسی، پزشکی و بالاخص حوزه محیط زیست است.

وی با اشاره به اینکه جمهوری آفریقای مرکزی از سال ۲۰۱۶ سعی کرده تا از زیر پرچم استعمار غرب خارج شود، افزود: جمهوری اسلامی ایران همواره از ندای آزادی‌خواهی در هرگوشه از جهان حمایت کرده است و در این راستا هر توانی که در حوزه محیط زیست داریم را در اختیار مردم و دولت شما قرار خواهیم داد.

معاون رییس جمهوری تصریح کرد: کشور ما در کلیه زمینه‌های فناوری علمی به‌ویژه انرژی‌های نو، مدیریت منابع آب و پساب، مدیریت پسماند، حفاظت از زیستگاه‌های طبیعی و توسعه رشته‌های دانشگاهی مختلف در حوزه محیط زیست می‌تواند نیازهای مردم آفریقای مرکزی را تامین کند و در این راستا حتماً پیگیری‌ها و هماهنگی‌های لازم برای دعوت از وزیر محیط زیست این کشور برای حضور در ایران انجام خواهد گرفت.

سلاجقه با تاکید بر اینکه در آموزه‌های دینی و فرهنگی کشور ما ارتباط با ملت‌های جهان مبتنی بر انسانیت و تقوا تعریف شده است و رنگ و نژاد هیچ جایگاهی در تعریف روابط و ارتقای سطح مراودات ندارد، افزود: امیدوارم با توجه به موج جدید استعمارستیزی که در کشورهای آفریقای مرکزی آغاز شده است، استثمار برای همیشه از منطقه قاره کهن آفریقا رخت ببندد و مردم شریف این کشورها در صلح و آرامش باشند.

در ادامه این جلسه تیبولیته انگارته روبارد - وزیر شرکت های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی - با اشاره به مشکلاتی که کشور فرانسه طی سال‌ها استعمار برای آفریقای مرکزی ایجاد کرده است، اظهارکرد: من امروز به عنوان نماینده کشور آفریقای مرکزی اعلان می‌دارم که متاسفانه فضای رسانه‌های کذب و دروغ ما را از این کشور و ظرفیت‌های عالی پیشرفت آن محروم کرده و رشد چشمگیر جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه‌ها و نگاه انسانی شما به ارتباطات سرآمد جهان است. ما به‌صورت جدی در جمع‌آوری و مدیریت پسماندها در شهرها و روستاهای کشورمان دچار مشکل هستیم.

وی با تاکید بر اینکه مشکلات اقتصادی باعث شده تا مردم و جوامع محلی دست به برداشت بی‌رویه از جنگل‌های آفریقای مرکزی بزنند، یادآور شد: این برداشت‌ها به همراه تغییرات اقلیمی باعث شده تا توازن فصل‌های ما که قبلاً شش ماه بارندگی و شش ماه خشکی بوده، تغییر یابد و ما اکنون برخی سال‌ها چهار ماه بارندگی یا چهار ماه خشکی داریم و این آسیب جدی به کشاورزی ما وارد کرده است.

وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی گفت: ما نیازمند واردات فنآوری‌های نوین و تربیت نیروی انسانی کارآمد هستیم و در این خصوص از جمهوری اسلامی ایران درخواست داریم تا در این زمینه به ما کمک کند.

کد خبر 6093483

دیگر خبرها

  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • شاهد آرای کیفی‌تر در دور دوم انتخابات خواهیم بود
  • برای نخبگان در حوزه‌های مختلف مسیر ویژه‌ای باز خواهیم کرد
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • موفقیت شورا و شهرداری در کاهش آسیب‌های شهری هنگام وقوع بارندگی
  • همه پروژه های عمرانی شورای ششم کرج پیوست زیست محیطی دارند
  • همکاری با آفریقای مرکزی در حوزه محیط زیست
  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟