Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدتقی رستم‌وندی (معاون اجتماعی و فرهنگی وزیر کشور) در نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا، مبنی بر اینکه آیا وزارت کشور تاکنون در بحث فروش نوزاد پیش از آنکه به دنیا بیاید و یا مادران معتادی که اقدام به فروش نوزاد خود می‌کنند، بررسی‌هایی داشته است یا خیر و آیا گزارشی در این خصوص به وزارتخانه ارسال شده است؟ گفت: بهتر است فروش نوزاد را جرم نام ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما در این خصوص گزارشی نداشتیم ولی فروش نوزاد قابل انکار هم نیست. ممکن است در جایی فقر، محرومیت‌هایی و نیاز مادر معتاد منجر به این شود که اقدام به فروش نوزاد خود کند که البته این موضوع عمومیت و تسری در کشور نداشته است. طی یک سال گذشته در پی ادعاهایی که مطرح شد طرح‌هایی از سوی نیروی انتظامی و مراکز بهداشتی دنبال شد به طوری که اخیراً نخستین مرکز مادر و کودک در تهران افتتاح شد که چنین طرح‌هایی می‌تواند از بروز چنین حوادث جلوگیری کند.

وی ادامه داد: البته اگر فروش نوزاد به صورت سازماندهی شده و یا شبکه‌ای باشد و افرادی با متامع و اهداف سودجویانه به دنبال اجرای این موضوع باشند، دستگاه‌های قانونی حتماً باید در این زمینه ورود و برخورد کنند.

رضا محبوبی (معاون اجتماعی مرکز امور اجتماعی و فرهنگی وزارت کشور) در ادامه سخنان رستم‌وندی گفت: در همین زمینه و برای جلوگیری از این موارد ستاد آسیب‌های اجتماعی در وزارت بهداشت ایجاد شده و در تمامی بیمارستان‌های دولتی مددکاران استقرار یافته‌اند و هر موردی که تشخیص داده شود که مادری به دلیل نیازهای مالی با مشکل روبرو است توسط مددکاران اطلاع داده می‌شود و همچنین حمایت‌های اجتماعی پس از ترخیص مادر با همکاری بهزیستی صورت می‌گیرد.

معاون اجتماعی و فرهنگی وزیر کشور در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار ایلنا درباره انتقادها نسبت به نوع جمع‌آوری کودکان کار و خیابان و معتادان متجاهر و اینکه گفته می‌شود کودکان کار همراه با معتادان به صورت یکجا جمع‌آوری می‌شوند گفت: اصل این قضیه اصلاً صحت ندارد و کودکان کار و خیابان با معتادان جمع‌آوری نمی‌شوند. دوستان نسبت به اجرای طرح انتقاداتی دارند و نواقصی را در کار می‌بینند اما موضوع این است که جمع‌آوری کودکان کار با حضور مددکاران اجتماعی صورت می‌گیرد و در نهایت این کودکان غربالگری می‌شوند.

وی ادامه داد: بیش از 70 درصد کودکان کار و خیابان اتباع بیگانه و 20 درصد کسانی هستند که از شهرستان‌ها به استان می‌آیند و 10 درصد فقط مربوط به تهران است. این 70 درصد از طریق اداره کل اتباع شناسایی می‌شوند و اگر غیرمجاز باشند عودت داده خواهند شد. بیشتر این کودکان کار و خیابان دچار سوءتغذیه هستند و آزارهایی دیده‌اند که مددکاران به آنها در این زمینه کمک خواهند کرد. اصل طرح جمع‌آوری را کسی نمی‌تواند زیر سوال ببرد.

معاون اجتماعی مرکز امور اجتماعی و فرهنگی وزارت کشور در همین زمینه توضیح داد و گفت: براساس طرح تقسیم کار ملی که دو سال پیش در شورای اجتماعی مصوب شد؛ ستاد ساماندهی کودکان کار و خیابان فعال شد و باید توجه داشت که کودک کار و کودک خیابانی دو مقوله جدا است. کل تعداد کودکان خیابانی ساماندهی شدند به طوری که در مرداد ماه 500 نفر از اینها جمع‌آوری شدند که فقط کودکان خیابانی بودند نه کودک کار. از وزارت کار خواسته‌ایم که در ارتباط با کودکان کار فعال‌تر عمل کنند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۸۷۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این استان رکورد دار آمار حیوان گزیدگی در کشور

حمد جعفرزاده از استقرار و خدمات رایگان ۱۷ مرکز شبانه روزی در سطح استان برای حیوان گزیدگی خبر داد و تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۵ هزار و ۸۵۸ نفر حیوان گزیدگی گزارش شده بود که در سال ۱۴۰۲ این آمار به ۶ هزار و ۷۳۷ نفر افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد موارد حیوان گزیدگی مربوط به گروه سنی زیر ۱۵ سال است، اظهار کرد: ۷۷ درصد حیوان گزیدگی توسط سگها، ۱۷ درصد مربوط به گربه ها، ۲ درصد توسط گاو و گوسفندان و ۴ درصد نیز توسط سایر حیوانات انجام می‌شود.

معاون بهداشت علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: ۴۹ درصد حیوان گزیدگی توسط سگ‌های ولگرد و ۵۱ درصد نیز توسط سگ‌های دارای مالک صورت می‌گیرد، اما با توجه به اینکه سگ‌های ولگرد شهری و روستایی واکسیناسیون ندارند، گزیدگی این سگ‌ها بیش از اندازه خطرناک هستند.

جعفرزاده با بیان اینکه تاکنون مرگ انسانی ناشی از هاری در استان اردبیل گزارش نشده است و انتقال بیماری هاری بسیار نادر است، افزود: این بیماری در صورتی از طریق انسان به انسان انتقال می‌یابد که با عدم اطلاع پیوند اعضاء انجام شود.

این مقام درمانی و بهداشتی اردبیل با اذعان بر اینکه استان اردبیل جزو استان‌هایی با بروز بالای حیوان گزیدگی است، خاطرنشان کرد: بیماری هاری درمان ندارد. هم استانی‌ها در مواجه با حیوان گزیدگی از پانسمان و بخیه اجتناب نمایند و حتما محل حیوان گزیدگی را به مدت ۲۰ دقیقه با صابون و آب پرفشار شستشو دهند و سپس با محلول بتادین ضدعفونی کنند.

دیگر خبرها

  • مرکز نگهداری معتادان متجاهر از نیازهای اساسی استان ایلام است
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • تسریع در جمع‌آوری و بازگشت اتباع خارجی غیرمجاز به کشور مبدأ
  • این استان رکورد دار آمار حیوان گزیدگی در کشور
  • پلیس فتا: ۹۱ درصد حجم «آلودگی جرایم غیر اخلاقی» مربوط به اینستاگرام است
  • دستگیری ۲۸ عضو شرکت‌های هرمی در شهریار
  • زوج سارق دلار از اتباع بیگانه در چالوس دستگیر شدند
  • ۶۳ معتاد متجاهر و خرده فروش مواد مخدر در اردستان دستگیر شدند
  • تسریع در جمع آوری اتباع غیرمجاز در خراسان جنوبی
  • کارگران در تحقق شعار سال نقش غیر قابل انکار دارند