Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش امتداد نیوز از اراک، سیدعلی آقازاده ظهر امروز در بازدید از شرکت واگن پارس اراک اظهار داشت: تصمیم داریم به هفتگی از صنایع داشته باشیم و مشاهده واحد صنعتی مانند واگن پارس که فعال و پویاست سبب خوشحالی است.

وی افزود: واگن پارس ظرفیت تولید سالانه هزار دستگاه انواع واگن را دارد و در این شرکت اقدامات مثبتی انجام می‌شود که می‌توان تولید واگن های خودکششی که می‌تواند با سرعت ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت بدون نیاز به لوکوموتیو حرکت کند را نام برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار مرکزی تصریح کرد: این شرکت که یک بخش خصوصی است  توسط کارکنان بازنشسته و شاغلین واگن پارس اداره می شود.

آقازاده بیان کرد: تولید واگن‌های مترو برای نخستین بار در واگن پارس انجام می‌شود و شرایط خوب و مطلوب امروز شرکت نشان دهنده  عزم جدی مدیریت و تلاش آنها در راستای رونق تولید دارد.

وی ادامه داد: واگن پارس هم درگیر مشکلات ویژه خود است و به طور قطع این مشکلات با تدبیر مدیران و حمایت استان پیگیری و برطرف می‌شود.

استاندار مرکزی عنوان کرد: هدف و تلاش مجموعه استان و سازمان صنعت، معدن و تجارت حمایت از صنایع و ممانعت از بروز مشکلاتی همچون مشکلات سایر صنایع استان است.

آقازاده خاطرنشان کرد: شرکت واگن پارس هم در آستانه واگذاری به بخش خصوصی است‌و این شرکت زیرمجموعه بنیاد تعاون وزارت دفاع بوده و اگر مجموعه اقتصادی قوی متقاضی واگن پارس باشد و این شرکت را بهتر از شرایط حاضر اداره کند مورد حمایت استانداری و صاحبان سهام قرار می‌گیرد و امیدواریم همواره شاهد پویایی بیشتر این شرکت باشیم.

وی اضافه کرد: این شرکت افزایش توان ظرفیت تولید را داردو همچنین تولیدات شرکت متقاضیان بیشتری دارد و می‌تواند شبکه راه آهن کشور، مترو و نیاز به بوژی را بواسطه استقرار تمامی خطوط تولید در کارخانه تغذیه کند.

استاندار مرکزی تصریح کرد: افزایش ظرفیت تولید و توسعه عملکرد شرکت وابسته به مجموعه‌ای از تدابیر مدیریتی است و با توجه به ظرفیت شرکت می‌توان در عرصه صادرات هم حضور چشمگیری داشت.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۸۸۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی

مدیرعامل شرکت ملی مس تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای با هدف افزایش ظرفیت تولید در صنعت مس را یک ضرورت و راهبرد اساسی برشمرد و گفت: ایجاد سامانه استعلام قیمت کالا‌های مورد نیاز شرکت مس به شفاف سازی خرید‌ها و جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی کمک می‌کند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حسین مدرس خیابانی مدیرعامل شرکت ملی مس در نشستی با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه اظهار کرد: شرکت‌های زیرمجموعه بنگاه‌های اقتصادی یک ظرفیت ارزشمند به حساب می‌آید که استفاده درست و هدفمند از این ظرفیت برای انجام امور و اجرای پروژه‌ها، باعث ایجاد ارزش افزوده و نتایج مطلوب‌تر می‌شود.

* چالش تامین مالی پروژه‌ها 
* ⁠
وی یکی از مهمترین چالش‌های موجود بر سر راه پروژه‌ها را تامین مالی دانست و ادامه داد: در راستای تسریع در تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای، باید از همه ظرفیت‌ها مانند اخذ تسهیلات، گواهی سپرده، برات و... برای تامین منابع مالی مورد نیاز بهره گرفت و مانع از تعطیلی پروژه‌ها شد.

او همچنین با تاکید بر اینکه ایجاد سامانه استعلام قیمت کالا‌های مورد نیاز شرکت مس به شفاف سازی و جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی کمک می‌کند، طراحی و اجرای این مدل را به عنوان یک مطالبه از شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه مطرح کرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین در نشست دیگری با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت کانی مس، بر ضرورت تلاش برای تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای با هدف افزایش ظرفیت تولید در صنعت مس و همچنین تولید مستمر طرح لیپ لیچینگ سونگون از خردادماه تاکید کرد و گفت: در سال مزین به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، پایداری وضع موجود و تلاش برای افزایش تولید محصول در مجتمع‌های تولیدی شرکت مس و سرعت بخشیدن به روند تکمیل پروژه‌ها از جمله طرح تولید کاتد و کنسانتره مس به عنوان یک راهبرد اساسی مدنظر قرار دارد.

همچنین ایجاد یک پلنت بالانس ملی از طریق واگذاری یک معدن کوچک، استحصال نیکل و سایر عناصر گرانبها، مشارکت در افزایش راندمان خطوط تولید مجتمع‌ها، پیگیری موضوع واگذاری مالکیت و همچنین توانمندسازی صندوق cvc ویرامس، پنج مطالبه مدرس خیابانی از شرکت کانی مس بود که در این جلسه مطرح و مقرر شد اقدامات لازم در این راستا دنبال شود.

دیگر خبرها

  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد
  • انتقاد محسن هاشمی از شهردار تهران؛ فخر فروشی می‌کند
  • انتقاد محسن هاشمی از زاکانی
  • افزایش ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس
  • مذاکرات شهرداری قم با چینی‌ها برای خرید ۳ رام واگن مترو