Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان ، مصطفی کریمی زاده سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در پنجمین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی که به منظور هماهنگی ویژه برنامه های هفته کتاب و کتابخوانی برگزار شد گفت : توسعه و گسترش فرهنگ مطالعه و کتابخوانی نیازمند مشارکت و هم افزایی همگانی است .

وی با بیان اهمیت و جایگاه تاثیر گذار کتاب در جامعه و ارتقای سطح فکری و فرهنگی مردم عنوان کرد :کتاب حافظه بشریت است چرا که مجموعه دانش و معارف و تاریخ مدوّن چند هزار ساله را می شود در آن پیدا کرد لذا ترویج کتاب و کتابخوانی رسالت جامعه فرهنگی هر زمانی می باشد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریمی زاده بیان کرد : یکی از اهدا ف جشنواره منطقه ای داستان کوتاه مکران ،  گسترش و ارتقا ء فرهنگ مطالعه و کتابخوانی و فرهنگ عمومی است که در آذرماه سال جاری با حضور نویسندگانی از استان های هرمزگان ، کرمان ، سیستان و بلوچستان ، فارس ، بوشهر و خوزستان در سیریک برگزار می گردد .

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین احمدخلیلی امام جمعه موقت شهرستان سیریک گفت : کتاب، محصول تجربه‌های بشری و خلاقیت‌های ذهنی و آموخته‌های دراز مدت انسان است که سهم کتاب در انتقال دانش‌ها گاهی به مراتب بیشتر و فراتر از دیگر ابزار آموزشی است .

 خلیلی بر اشاعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی در شهرستان تاکید کرد و افزود: به‌طور حتم کتاب غذای روح بشر و وسیله رشد فکری انسان است که از این‌ رو باید فرهنگ مطالعه کتاب ترویج یابد.

خلیلی  با اشاره و تاکیدات مقام معظم رهبری در اهمیت جایگاه گسترش و ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی گفت : ، فرهنگ کتابخوانی از جایگاه بالایی  در جوامع مختلف برخودار است و به عبارتی یکی از شاخصه های ارزیابی توسعه و پیشرفت فرهنگی در هر کشوری به  میزان مطالعه و کتاب خوانی مردم  بستگی دارد.

عباسی معاون فرماندار شهرستان سیریک درادامه جلسه گفت : کتابخوانى چیزى است که براى یک ملت، فریضه و واجب و لازم است.

وی افزود : مردمى که اهل کتاب خواندن باشند، از لحاظ معلومات و ذکاوت و هوشیارى، تفاوت مى‌کنند با مردمى که با کتاب و مطبوعات انس نداشته باشند.

 وی با بیان اینکه کتاب و کتابخوانی تاثیر زیادی در ارتقای فرهنگ عمومی جامعه دارد، افزود: افزایش مطالعه در خانواده ها از بروز ناهنجاری ها و آسیب های فردی و اجتماعی در جامعه جلوگیری می کند.

عباسی گفت : یکی از راه‌های موثر در جهت رسیدن به توسعه فرهنگی در جوامع، توجه ویژه به مسئله کتاب، کتابخوانی و ترویچ مطالعه در میان شهروندان به خصوص قشر جوان جامعه است.

عباسی درجهت گسترش فرهنگ مطالعه و کتابخوانی درشهرستان تاکید وگفت : همه نهادهای فرهنگی و اجرایی جهت برگزاری برنامه های ویژه هفته کتاب و کتابخوانی و دومین جشنواره داستان کوتاه مکران نهایت همکاری و تعامل داشته باشند .

یادآور می شود درپایان این جلسه بعد از ارائه نقطه نظرات اعضا ، ویژه برنامه های هفته کتاب و کتابخوانی توسط دبیرانجمن به شرح ذیل اعلام شد : دیدارمولفان ، کتابداران و نویسندگان با امام جمعه و فرماندار شهرستان - برگزاری نمایشگاه بزرگ کتاب - اهدا کتاب به مناطق محروم و نهاد و مراکز فرهنگی - برگزاری نشست های کتابخوان - برگزاری مسابقات نقاشی با موضوع کتاب و کتابخوانی درمدارس -برگزاری همایش تجلیل ازمولفین و فعالان کتابخوانی

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۹۵۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد

رئیس­ جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است، را برای اجرا ابلاغ کرد.   به گزارش ایسنا،  سیدابراهیم رئیسی، ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است را به این شرح برای اجرا به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شورای فرهنگ عمومی ابلاغ کرد:   «ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی براساس مصوبه جلسه ۴۶۳ مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۲۴ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی (به پیشنهاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی) به تصویب رسیده است به شرح ذیل برای اجراء ابلاغ می­گردد:   «ماده واحده- با استناد به ماده ۲ آیین­‌نامه شورای فرهنگ عمومی (مصوب جلسه ۳۹۸ مورخ ۱۳۷۶/۰۳/۲۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی و اصلاحات بعدی آن)، خانم عاطفه خادمی به عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی انتخاب می‌­شود».   عاطفه خادمی   عاطفه خادمی کیست عاطفه خادمی پیش از این به‌عنوان مشاور اجتماعی وزیر و دبیر ستاد جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این وزارتخانه مشغول به فعالیت بود.   گفتنی است، خادمی متولد سال  ۱۳۶۳ شهرستان بروجرد و دانش آموخته دکترای سیاستگذاری فرهنگی و به عنوان اولین زن فارغ التحصیل این رشته در کشور است.   وی عضو هیأت علمی پژوهشگاه  مطالعات فرهنگی اجتماعی و تمدنی و دارای تألیفات پژوهشی با رویکرد سیاستگذاری در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی به‌ویژه  با محوریت زنان و خانواده نیز هست.   در سوابق علمی و اجرایی وی می‌توان به تجربه همکاری با نهادهای مختلف مانند سازمان صدا و سیما، پژوهشگاه های مرتبط در حوزه علوم انسانی حول بررسی مسائل مختلف حوزه فرهنگ‌ و اجتماع، متمرکز بر حوزه های تحولی، مسئول دبیرخانه تحول مجتمع های قضایی خانواده در قوه قضاییه و دبیر دبیرخانه کمیته اجتماعی و فرهنگی سند تحول دولت سیزدهم اشاره کرد.   یادآور می‌شود، پیش از این سیدمجید امامی به‌عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در این مسئولیت خدمت می‌کرد.   کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تأمین اعتبارات کتابخانه‌های عمومی استان بوشهر
  • حضور مرکز گسترش با ۲۲ کتاب در نمایشگاه کتاب تهران
  • شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود
  • محمدعلی علومی، نویسنده و پژوهشگر درگذشت
  • تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند
  • یاسوج میزبان هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین
  • کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد