Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- معاون حقوقي و امور مجلس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي گفت: در حالي که افزايش قيمت سيگار به کاهش مصرف آن منجر مي شود، ايران پايين ترين رقم ماليات بر سيگار در جهان را داراست.

به گزارش روز پنجشنبه ايرنا، ابراهيم گلمکاني در بازديد از بيست و سومين نمايشگاه نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاري ها با حضور در غرفه خبرگزاري جمهوري اسلامي، افزود: از ابتداي کار مجلس دهم شوراي اسلامي حدود 330 طرح و لايحه در مجلس اعلام شده که 80 مورد از آنها در حوزه سلامت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون وزير بهداشت درخصوص لايحه ماليات بر کالاهاي آسيب رسان نيز گفت: اين نوع ماليات ها درآمد پايدار براي حوزه سلامت در کشورهاي توسعه يافته است.
گلمکاني خاطرنشا نکرد: کالاهاي آسيب رسان، بالقوه براي سلامت افراد ضرر دارد و در صدر آنها سيگار است.
وي با انتقاد از اينکه ايران پايين ترين ميزان ماليات بر سيگار را در ميان کشورهاي جهان دارد، گفت: ميزان ماليات بر سيگار در ايران تنها 15 درصد است درحاليکه در کشورهاي توسعه يافته اين رقم 84 درصد تعيين شده است.
گلمکاني با بيان که افزايش قيمت سيگار سبب کاهش مصرف مي شود، افزود: اصل موضوع در لايحه افزايش ماليات بر کالاهاي آسيب رسان، کاهش مصرف اينگونه کالاها از سوي مردم است نه هزينه اي که از آن طريق در اختيار حوزه سلامت قرار مي گيرد.
وي گفت: در لايحه اي که تقديم مجلس شده، درخواست افزايش ماليات بر انواع سيگارهاي داخلي، مشترک و وارداتي را ارائه کرده ايم.
معاون وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي با اشاره به نامه سازمان بهداشت جهاني به ايران گفت: در اين نامه ضمن تشکر از ايران در کنترل برخي بيماري ها، از کم بودن ماليات بر سيگار در ايران انتقاد شده است.
وي در ادامه اظهار اميدواري کرد که نمايندگان مجلس شوراي اسلامي به افزايش رقمي از ماليات که سبب کاهش مصرف شود، متقاعد شوند.
گلمکاني گفت: يکي ديگر از مهمترين لايحه هايي که هم اکنون در حوزه سلامت در کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي در حال بررسي است، لايحه ارزش افزوده است و با اينکه به نظر مي رسد اين لايحه، لايحه اقتصادي است ولي از منظر ما به حوزه سلامت مربوط است.
وي از ماليات ارزش افزوده به عنوان يکي از منابع پايدار در حوزه سلامت ياد کرد و گفت: انتظار داريم متناسب با افزايش ماليات بر ارزش افزوده، سهم حوزه سلامت نيز افزايش يابد.
بيست و سومين نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاري ها از جمعه، پنجم آبان با شعار «رسانه هاي آزاد، انسجام اجتماعي و پيشرفت ملي» با حضور بيش از 940 رسانه در مصلاي امام خميني (ره) تهران گشايش يافته است و فعاليت آن تا 12 آبان، همه روزه از ساعت 9:30 تا 20:30 ادامه دارد.
خبرگزاري جمهوري اسلامي در غرفه شماره 229 در ايام فعاليت نمايشگاه مطبوعات، پذيراي علاقه مندان است.
اجتمام**3377**1055
خبرنگار: سمانه زين العابدين**انتشار: زينب کارگر
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۹۸۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مواد شیمیایی ماریجوانا 5 برابر سیگار

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ مخدر ماریجوانا از برگ‌های خشک شده و جوانه های گیاه Cannabis sativa ساخته می شود. گل، گرس و علف از مهمترین مشتقات این گیاه مخدر به شمار می روند. در واقع گل همان تغییر یافته ماریجوانا است که توسط بخش های مختلف گیاه شاهدانه به دست می آید. 

این مخدر معمولاً در کاغذی پیچیده شده و به صورت سیگار مورد استفاده قرار می‌گیرد، از همین رو به آن سیگاری نیز گفته می شود. گل بوی تندی ایجاد می کند.
اغلب عموم تصور می کنند مواد مخدر گل از مواد گیاهی و طبیعی درست شده و هیچ ضرری برای بدن ندارد، در حالی که مخدر حاوی بیشتر از 400  نوع ماده شیمیایی و خطرناک است.

ماده اثر گذار در ماری جوانا تتراهیدروکانابینول یا THC است. این ماده به مقادیر مختلفی در قسمت های مختلف شاهدانه یافت می شود. THC  با ایجاد تغییراتی در مغز، فعالیت آن را دچار اختلال می نماید که در نتیجه مغز در پردازش اطلاعات و نیز هیجانات دچار اختلال می شود.
اگر شما دچار اختلالات روانی هستید، از مصرف این مخدر پرهیز کنید. زیرا مصرف آن ممکن است علائم جنون را در افرادی که اختلال دوقطبی دارند، تشدید کند.

مواد شیمیایی در این ماده مخدر ۵ برابر سیگار است که می‌تواند باعث ایجاد آسیب‌های جدی به سلامتی و ایجاد انواع سرطان‌های حلق و ریه شود. مصرف این ماده به دلیل وجود مقادیر زیادی از مواد شیمیایی در آن می‌تواند سلامت ریه و دستگاه تنفس را به شدت به خطر اندازد.

بر اساس مطالعات انجام شده مصرف ماری‌جوانا احتمال ابتلا به انواع بیماری‌های بدخیم سر و گردن را در افراد افزایش می دهد و می‌تواند تا سه برابر حالت عادی سلامتی افراد را در معرض خطر جدی بیماری‌هایی مانند سرطان قرار دهد.

در صورت استفاده مکرر این روان‌گردان، خطر ابتلا به افسردگی افزایش می‌یابد. مصرف ماریجوانا همچنین ممکن است علائم افسردگی را تشدید کند، تحقیقات نشان می دهد که مصرف این مخدر خطر ابتلا به روان پریشی را در افرادی که مبتلا به اسکیزوفرنی هستند، افزایش می دهد.

همچنین تاثیرات منفی بر حافظه و عملکرد شناختی، مشکلات تنفسی  و تاثیر منفی بر قلب و عروق مانند فشار خون بالا از عوارض مواد مخدر گل است.

این گیاه با تاثیر مستقیم بر سیستم عصبی مرکزی (CNS) می‌تواند تاثیر داروهای بیهوشی و سایر داروهای مورد استفاده در حین یا بعد از عمل را افزایش دهد. به همین جهت توصیه می شود، حداقل قبل از جراحی از مصرف آن پرهیز کنید.

علائم مصرف گل 

از مهمترین نشانه مصرف گل توهم زایی است که موجب شده، زمان برای فرد از آنچه که تصور می کند کندتر، بگذرد. 

سردرد و سرگیجه، احساس سبکی خواب آلودگی در حین مصرف، اختلالات خواب و خستگی، حالت تهوع، تحریک پذیری،  افزایش اشتها و از دست دادن وزن از دیگر علائم مصرف ماری جوانا یا همان گل است.

ترک مخدر ماریجوانا تحت نظر مشاور

از آنجایی که مصرف این ماده اعتیاد ذهنی ایجاد می کند، ترک آن نیز بر مبنای روش‌های ذهنی است. ترک این مخدر بیشتر از هرچیزی نیازمند اراده قوی است تا از مصرف مجدد پرهیز کنید. به علاوه مشغول کردن ذهن، عدم دسترسی به مواد و نیز پر کردن خلا عاطفی و روحی می تواند در درمان موثر باشد.

بهتر است روند ترک حتما تحت نظر متخصص و مشاور انجام گیرد. روان درمان با استفاده از برنامه‌ای مناسب و راهکار‌های صحیح می‌تواند به بهبود اضطراب و افسردگی بعد از ترک کمک نماید.

روند درمان هر فرد با فردی دیگر متفاوت است و روان درمان با توجه به شرایط فرد درمان مناسب را به او پیشنهاد می کند، البته نقش خانواده و دوستان را  نیز نباید در این روند نادیده گرفت.

تا به امروز هیچ دارویی برای ترک گل کشف نشده است زیرا ماده مخدر در ماریجوانا بیشتر از جسم بر روی ذهن اثر گذار است

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌های سلامت اجتماعی است
  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم
  • لایحه افزایش تعطیلات نهایی می‌شود یا فراموش؟
  • لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می شود یا فراموش؟
  • لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می‌شود یا فراموش؟
  • خبرهای جدید از افزایش تعطیلات آخر هفته از زبان یک نماینده مجلس
  • سلامت جامعه در گرو کاهش مصرف پلاستیک و سیگار
  • مواد شیمیایی ماریجوانا 5 برابر سیگار
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران