Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر نقش دانشگاه را در اقتصاد دانش‌بنیان تشریح کرد و تحقق اقتصاد پویا را در پرتو وجود دانشگاه هایی که با صنعت و تجارت ارتباط قوی و همکاری همه جانبه دارند امکان پذیر دانست .

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر مسعود کثیری در جمع محققان و استادان، دانشگاه‌ها را به سه نسل تقسیم‌بندی کرد و گفت: «بستری که علم در آن گسترش پیدا می‌کند دانشگاه است و پویایی علم درگرو پژوهش و منفعت علم در نوآوری و رفع نیاز جامعه است و اکنون رسالت دانشگاه‌ها در نوآوری و کارآفرینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

کثیری با بیان شاخص‌هایی از علم و فناوری در دانشگاه، پنتت، شرکت دانش‌بنیان، تعداد مقالات ISI و خلق ثروت را از مهمترین مؤلفه های دانشگاه کارآفرین و پژوهش محور بر شمرد و افزود: «دانشگاه آزاداسلامی خمینی شهر با توسعه زیر ساخت‌های آموزشی و پژوهشی شرایط مناسبی را برای گسترش تحقیق و تولید علوم جدید فراهم کرده و اکنون با راه اندازی مرکز رشد با 11 هسته و شرکت دانش‌بنیان، برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی و فوق تخصصی برای استادان و تکلیف اعضای هیأت علمی به پذیرش و چاپ مقاله به سمت پاسخگویی به نیازها و شناخت واقعیت ها و تولید علم و ثروت در حرکت است.»

رئیس دانشگاه آزاد خمینی شهر ادامه داد: «در راستای تاکید رئیس امنای دانشگاه آزاد اسلامی بر محوریت دانشگاه آزاد اسلامی در پژوهش و تحقیقات کاربردی در سراسر کشور چند قرار داد برگزاری دوره های آموزشی با سازمان فنی و حرفه ای، نظام مهندسین، صنایع خودرو منعقد شده و 5 مرکز تحقیقات در آینده نزدیک در دانشگاه راه اندازی و شهرک فناوری آزاد شفا در زمینه سنگ با مشارکت صنعت سنگ کشور تأسیس و به بهره برداری می‌رسد. »

عضو هیأت علمی دانشگاه ارتقاء کیفی آموزش و پژوهش و تبدیل دانش به ثروت و ارتقای جایگاه و خدمات فرهنگی دانشگاه را از مهمترین مأموریت‌های دانشگاه بر شمرد و خاطرنشان کرد: «با نفس قدسی امام (ره) امروز دانشگاه آزاد اسلامی به جایگاه واقعی خود نائل شده و به عنوان دستاورد علمی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین المللی مطرح و همچون یاقوتی می درخشد و صیانت از افتخارات علمی دانشگاه وظیفه همگان تا تحقق کامل اهداف متعالی دانشگاه است .»

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۹۹۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیقات و پژوهش نخبگان باید به سمت تولید ثروت برای جامعه برود

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده دیروز (یازدهم اردیبهشت ماه)، در جشنواره اختراعات دانشجویان دانشگاه پیام نور استان هرمزگان که در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی بندرعباس برگزار شد، اظهار داشت: شرکت‌های دانش‌بنیان را باید به صورت هدفمند و متناسب با نیاز و ظرفیت‌های منطقه توسعه داد و دولت باید در این مسیر حمایت ویژه را در دستور کار قرار دهد.
 
وی ضمن طرح ایده راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی دانش‌بنیان در دل شهرک‌های صنعتی هرمزگان، خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم باید به صورت جدی برای رشد و توسعه شهرک‌های صنعتی دانش‌بنیان اهتمام داشته باشد.
 
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، با اشاره به لزوم برگزاری نمایشگاه‌ها و جشنواره‌های موضوعی اختراعات در سال‌های آینده، تصریح کرد: جشنواره‌های تجاری‌سازی پژوهش و فناوری به صورت سالیانه و مستمر در استان هرمزگان برگزار شود تا صاحبان ثروت و ایده در کنار یکدیگر اتفاقات بزرگی را رقم بزنند.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، با اشاره به پایین بودن قدرت رقابت محصولات صادراتی استان هرمزگان، خاطرنشان کرد: نخبگان جوان برای افزایش قدرت رقابت محصولات تولیدی استان هرمزگان وارد میدان شوند و سعی کنند چالش‌های موجود در بخش‌های بسته‌بندی، ارائه، بازاریابی و ... در حوزه صادرات برطرف کنند تا محصولات استان هرمزگان رقیب جدی محصولات کشورهای خارجی باشد.
 
وی، نخبگان و سرمایه‌گذاران را ۲ بال پیشرفت کشور دانست و عنوان کرد: اگر دولت سیزدهم به واسطه اهمیت علم و دانش در کنار مجوزهای که برای سرمایه‌گذاران صادر می‌شود، حضور نخبگان و پژوهشگران را به عنوان شرط تحقق مجوزها قرار دهند؛ تا صاحبان صنایع و معادن از حضور نخگبان در مجموعه خودشان به صورت جدی و نه به صورت نمادین استفاده کنند.
 
وی عنوان کرد: مقام معظم رهبری که فردی علم دوست هستند بارها بیان کرده اند که: «تا نفش دارم از جامعه نخبگانی حمایت خواهم کرد.» امروز هم اگر می‌بینید کشور ما در عرصه‌های علمی دارای جایگاه خوبی است به خاطر حمایت‌ها و تاکیدات مقام معظم رهبری در مناسبت‌های مختلف خطاب به مسئولین مختلف کشور است.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • حرمت‌گزاری به مقام والای استاد، باید بیش و پیش از هر آیینی مدنظر باشد
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • تحقیقات و پژوهش نخبگان باید به سمت تولید ثروت برای جامعه برود
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • رویداد صدرا با حضور ۶۰ شرکت در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا آغاز شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست