Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-03@03:00:32 GMT

حزب کارگزاران سازندگی انسجام تشکیلاتی ندارد

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۰۱۴۷۹

حزب کارگزاران سازندگی انسجام تشکیلاتی ندارد

او به انتقاد از ساختار حزب کارگزاران پرداخت و ضمن تائید مواضع اصلاح طلبان مبنی برایتکه“حزب کارگزاران فاقد تشکیلات منسجم است”، می گوید: عدم انسجام در بین اعضاء این حزب دیده می شود.

این چهره اصلاح طلب همچنین پیرامون تلاش کارگزاران برای شهردار شدن محمد علی نجفی اعلام موضع کرد و گفت: نجفی حتما در شهرداری از نظرات«کرباسچی» استفاده خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید مرتضی سجادیان مدیرمسئول سابق روزنامه کارگزاران در خصوص عملکرد احزاب در عرصه سیاسی کشور،گفت: به طور کلی معتقدم گروه های سیاسی به معنی واقعی حزب گرایی را نمی دانند و از از انسجام کافی و ساختار درست، حسابی برخوردار نیستند به همین دلیل برخی از احزاب جه اصولگرا، چه اصلاح طلب و چه کارگزاران در مقطعی حفظ انسجام می کنند اما سپس انسجام تشکیلاتی خود را از دست خواهند داد.

وی درپاسخ به این سوال”اصلاح طلبان از عملکرد تشکیلاتی کارگزاران انتقاد می کنند و می گویند این حزب در دو مقطع حساس یعنی انتخابات ۸۸ و همچنین انتخاب شهردار تهران از انسجام تشکیلاتی برخوردار نبود را قبول دارید؟”؛ گفت: هیچ کدام از احزاب سیاسی را نمی توان یک حزب دائمی تلقی کرد به دلیل اینکه متاسفانه احزاب در ایران موصمی عمل می کنند یعنی در یک زمان حضور پیدا خواهند کرد و در زمان دیگر خبری از آنها نیست.

این فعال سیاسی تصریح کرد: حزب کارگزاران سازندگی نیز از این قاعده مثتثنی نیست.

*کارگزاران نمی تواند شاکله و ساختار خود را حفظ کند

سجادیان در پاسخ به این سوال” پس قبول دارید کارگزاران از انسجام تشکیلاتی برخوردار نیست؟”، اظهارداشت: موضوعی که بیان کردم نشان دهنده آن است که آن انسجام که باید باشد وجود ندارد یعنی انسجام در بین هیچ کدام از اعضاء دیده نمی شود.

وی تاکید کرد: حزب کارگزاران شاکله اصلی و ساختارمند بودن خود را نمی تواند حفظ کند و این نشان می دهد در ساختار تشکیلات مشکل دارند کما اینکه هم اکنون حزب کارگزاران  و شورای سیاستگذاری حزب را نمی توان با کارگزاران سابق یکسان دانست.

مدیرمسئول سابق روزنامه کارگزاران همچنین در خصوص شهردار شدن محمد علی نجفی و سهمی که تکنوکرات ها در آن ایفاء کردند، گفت: بالاخره شورای پنجم  با رای مردم انتخاب شدند و آنها برای شهرداری تهران طبیعتا گزینه هایی را انتخاب کرده بودند که کاملا همسو با جناح متبوعشان باشند و در نهایت به آقای نجفی رسیدند و او شهردار تهران شد.

سجادیان ابراز امیدواری کرد، «نجفی» در مدیریت شهری بتواند کار تخصصی انجام دهد.

*نجفی در شهرداری از نظرات«کرباسچی» استفاده خواهد کرد

وی درپاسخ به این سوال” شما امیدوار هستید «نجفی» در شهرداری فعالیت تخصصی انجام دهد اما برخی براین باورند کارگزاران و کرباسچی سهم به سزایی در شهردار شدن او ایفاء کردند، بنابراین آیا احتمال می دهید او در راستای حزب متبوعش و برنامه های کرباسچی در شهرداری عمل کند؟”، افزود: اینکه آیا آقای نجفی در شهرداری تهران از نظر کرباسچی استفاده خواهد کرد یا خبر باید بگویم به نظر بنده قطعا استفاده خواهد کرد اما این نکته را نیز باید در نظر گرفت که در حال حاضر شهرداری، معنی و کارآیی دیگر پیدا کرده و با دوره “کرباسچی” بسیار تفاوت دارد اما به نظرم نجفی از نظرات او استفاده می کند ولی نمی توان این را به منزله استمرار مدیریت شهردار اسبق تلقی کرد.

این فعال سیاسی که در برهه ای با حزب کارگزاران سازندگی در ارتباط بود درباره اینکه “این گفته شما یعنی تائید اینکه کارگزاران در شهردار شدن نجفی سهیم بود؟»، گفت: در روند انتخاب او اعضای شورای شهر تصمیم گرفتند و درروند انتخاب شهردار، اعضاء شورا همه از کارگزاران نبودند.

وی در عین حال تصریح کرد: البته این را قبول دارم که کارگزاران در شهردار شدن«نجفی» تاثیرگذار بود.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۰۱۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟

شهردار شاهرود از عدم واگذاری دو شهرک "فدک" و "کوثر" به مجموعه مدیریت شهری این شهر انتقاد کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شاهرود، دو شهرک کوثر و فدک که در حاشیه شهر شاهرود قرار دارند، محل زندگی مردم کمتر برخوردار هستند.

از 6 سال گذشته بحث الحاق این دو شهرک به محدوده شهری و تحویل آن به شهرداری شاهرود مطرح بوده و اکنون نزدیک به 6 سال است که فرایند تحویل این دو شهرک به شهرداری شاهرود از سوی مسکن و شهرسازی صورت نمی‌گیرد.

بنابراین و بر اساس قانون، شهرداری نیز نمی‌تواند به مردم ساکن در این دو منطقه خدمات ارائه کند و عملاً مردم این دو شهرک از خدمات شهرداری بی‌بهره‌ مانده‌اند.

شهردار شاهرود در این زمینه، اظهار داشت: علی‌رغم آمادگی شهرداری برای تحویل گرفتن شهرک‌های فدک و کوثر و بهره‌مندی ساکنان این دو منطقه از خدمات مجموعه مدیریت شهرداری، نمی‌دانم چرا این واگذاری صورت نمی‌گیرد.

محسن احمدی با انتقاد از تعلل دستگاه‌های متولی در واگذاری دو شهرک "فدک" و کوثر" به شهرداری شاهرود، بیان کرد: از سال 1397 اصرار داریم که این دو شهرک به شهرداری تحویل داده شود، ولی تا به امروز این مهم محقق نشده است.

وی با ابراز تأسف از اینکه اهالی این دو منطقه نمی‌توانند از خدمات مستمر و بیشتر شهرداری شاهرود برخوردار شوند، تصریح کرد: این امر گلایه مردم را در پی داشته است.

شهردار شاهرود با تأکید بر اینکه فرآیند واگذار شدن این دو شهرک چندان هم پیچیده نیست، گفت: مجموعه شهرداری شاهرود به خاطر رفاه حال مردم حاضر است هزینه‌های باقیمانده آماده‌سازی این دو شهرک که حدود 2 هزار و 200 میلیارد ریال برآورد شده است را به حدود یک‌سوم تقلیل داده و با مبلغ 800 میلیارد ریال این آماده‌سازی را برعهده‌گرفته و به سرانجام برساند، اما این واگذاری صورت نگرفته است.

احمدی با بیان اینکه این مبلغ هزینه آماده‌سازی مربوط به کارشناسی سال 1401 بوده و به‌طور حتم هزینه تمام‌شده برای شهرداری شاهرود بابت آماده‌سازی این شهرک‌ها در سال 1403 افزایش‌یافته است، عنوان کرد: در این زمینه باید گفت که کاش در همان سال این دو شهرک تحویل شهرداری شاهرود می‌شد.

وی با یادآوری اینکه شهرداری شاهرود برای تسهیل در امر واگذاری این دو شهرک، در آن زمان اصراری بر دریافت نقدی مبلغ آماده‌سازی نداشت، افزود: اعضای شورای شهر شاهرود نیز این موضوع را به خاطر مردم پذیرفتند که این مبلغ به یک‌سوم کاهش پیدا کند و در ازای آن از زمین‌هایی که متعلق به اداره مربوطه است به شهرداری اختصاص پیدا کند.

شهردار شاهرود با اشاره به اینکه اگر وجهی هم در حال اخذ شدن از مردم این دو شهرک است و ارتباطی به شهرداری و شورای شهر ندارد،  تصریح کرد: ما از ابتدا نیز موافق اخذ ریالی از مردم این دو شهرک نبوده و نیستیم، بلکه مطابق توافق صورت گرفته حاضر به دریافت زمین یا قیر رایگان بودیم، اما باز هم اتفاق مثبتی در این زمینه رخ نداد.

احمدی با بیان اینکه شاید اداره مربوطه هم شاید مشکلاتی در انجام این فرآیند داشته است، اهتمام هر چه بیشتر همه دستگاه‌های مرتبط برای واگذاری این دو شهرک به مجموعه شهرداری شاهرود را خواستار شد.

انتهای پیام/363/

دیگر خبرها

  • برگزاری اولین دوره تشکیلاتی «بشری» توسط جامعه اسلامی دانشجویان
  • آسفالت معابر کرمان شتاب می‌گیرد/ آغاز به کار طرح «جهاد آسفالت»
  • دولت و شهرداری قم در موضوع مونوریل اختلافی ندارند/ خط B مترو نیاز شهر قم است
  • حقوق و بیمه کارگران شهرداری بندرعباس به روز شد
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور»
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »
  • آغاز ساخت ایستگاه مترو بازارک رباط کریم
  • (تصاویر) تشییع پیکر آیت الله ضیاءالدین نجفی تهرانی
  • چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟
  • شبهات مطرح شده درباره بودجه شهرداری صحت ندارد