Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،   گاهی یک چیزبرگر آبدار و سیب زمینی سرخ کرده تنها چیزیست که برای سفارش به ذهنتان می آید. با اینکه ایرادی ندارد هر چند وقت یک بار، به هوس های غذایی خود جواب بدهید اما خوب است بدانید انتخاب هایتان چقدر مغذی هستند. این غذاهای بسیار چرب مستقیما روی سلامتتان تاثیر می گذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا غذاهای خیلی چرب باعث بروز آکنه می شوند؟ چرا بعد از خوردنشان در معده احساس عجیبی دارید؟ اصلا چرا غذاهای خیلی چرب برایمان خوب نیستند؟ در ادامه می خواهیم برایتان توضیح دهیم که خوردن یک غذای بسیار چرب چه کارهایی می تواند با بدنتان کند.

روی سیستم گوارشی فشار می آورد

وقتی غذایی چرب مانند غذاهای سرخ کرده می خورید، حجم بالای چربی روی سیستم گوارشی بدن فشار وارد می کند. از بین چربی، کربوهیدرات و پروتئین، چربی از همه آهسته تر هضم می شود و به آنزیم و مایع گوارشی مانند صفرا و اسید معده احتیاج دارند تا تجزیه شوند. همه چیز از استرس گرفته تا برخی داروها می توانند روی مقدار این مایع گوارشی تاثیر بگذارند، اما متاسفانه بسیاری با کمبود آن مواجه هستند. چربی بالا را اضافه کنید تا موجب بیش از حد کار کردن سیستم بدن شوید که معمولا منجر به نفخ، حالت تهوع و ناراحتی می شود.

باعث می شود دستشویی لازم شوید!

شایع ترین نشانه فشار به سیستم گوارشی، ناخوشایندترین آن هم هست. نه تنها غذا تنها در معده می نشیند، بلکه ممکن است به صورت هضم نشده وارد روده ها شود. در چنین مواقعی ممکن است با مدفوعی چرب مواجه شوید. بسیاری از افراد نیز بعد از خوردن غذای چرب ممکن است دچار اسهال یا درد معده شوند.

باعث می شود باکتری های روده دچار عدم تعادل شوند

تحقیقات بسیاری نشان داده اند که آنچه می خورید روی باکتری های روده تاثیر می گذارند، باکتری هایی که با نام میکروبیوم نیز شناخته می شوند. خوردن یک چیزبرگر و سیب زمینی سرخ کرده، هیچ لطفی در حق میکروبیوم نمی کند. غذاهای بسیار چرب
(فست فودها)، مواد مغذی که داخل چربی های سالم مانند ماهی، روغن زیتون اکسترا ویرجین و یا حتی کره وجود دارد را در خود ندارند. بیشتر خوردن روغن تصفیه شده سبزیجات به جای چربی های مغذی، باعث ایجاد تغییر در تعادل اسید چرب های بدن می شود که در نتیجه باعث بهم ریختن همه چیز از سطح هورمون گرفته تا سیستم ایمنی می شود.

غذاهای بسیار چرب ممکن است باعث آکنه شوند

ممکن است بعد از خوردن یک وعده غذای بسیار چرب مستقیما جوش نزنید، اما غذاهایی که حاوی چربی های ناسالم هستند می توانند در این زمینه نقش ایفا کنند. این تاثیر غیر مستقیم است و به مرور زمان اتفاق می افتد و نتیجه الگوی غذایی است. آکنه تا حدود زیادی به خاطر عدم تعادل هورمونی و عدم تعادل باکتریایی اتفاق می افتد، بنابراین غذای چرب با آسیب وارد کردن به سلامت روده موجب آکنه می شود.

باعث افزایش احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت می شود

اگر برنامه غذایی تان پیوسته حاوی غذاهای بسیار چرب بود، ممکن است خطر ابتلایتان به بیماری های مزمنی مانند ناراحتی قلبی و دیابت افزایش پیدا کند. تحقیقات نشان داده افرادی که چهار تا شش مرتبه در هفته، غذاهای سرخ کردنی می خورند احتمال ابتلایشان به دیابت نوع 2 تا 39 درصد و احتمال ابتلایشان به بیماری های قلبی تا 23 درصد افزایش می یابد. و واضح است افرادی که هر روز از این غذاها می خورند، درصد احتمال ابتلایشان بالاتر است.

منبع: سایت دکتر کرمانی

انتهای پیام/

 تاثیر غذای چرب بر سلامتی

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۰۳۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف زیاد غذا‌های ناسالم باعث آسیب دائمی مغز می‌شود!

نتایج تحقیقات تازه نشان داده است که خوردن دراز مدت وعده‌های غذایی پرچرب و شیرین می‌تواند منجر به بروز اختلالات پایدار در حافظه شود.

به گزارش یورونیوز، در سال‌های اخیر تحقیقات زیادی داشتن رژیم غذایی ناسالم و مصرف غذا‌های فرآوری‌شده را با خطر ابتلا به بیماری آلزایمر در افراد در سنین بالاتر مرتبط دانسته‌اند. یکی از یافته‌های دیگر چنین مطالعاتی این بود که این نوع غذا‌ها اغلب بر حافظه تأثیر می‌گذارند، حتی اگر تنها گهگاهی مصرف شوند.

پژوهشگران در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی در آمریکا از خود پرسیدند که با توجه به نتایج تحقیقات پیشین، اگر افراد از سنین جوانی رژیم غذایی ناسالم داشته باشند این شیوه زندگی چه نتایجی را می‌تواند برای آن‌ها در بر داشته باشد؟

برای یافتن پاسخ، یک تیم تحقیقاتی شماری از موش‌ها را از سن ۲۶ تا ۵۶ روزگی تحت رژیم غذایی حاوی غذا‌های پرچرب و شیرین قرار داد.

این بازه سنی برای موش‌ها مشابه دوران نوجوانی در انسان‌ها است؛ زمانی که مغز به طور قابل توجهی در مرحله رشد قرار دارد. گروه دیگری از موش‌های صحرایی در همین سن به جای آن غذای سالم خوردند تا دانشمندان بتوانند تفاوت آن‌ها را بهتر دریابند.

بعد از این بازه زمانی در آزمایش‌های حافظه مشخص شد موش‌هایی که رژیم غذایی ناسالم داشتند، نمی‌توانستند اشیاء جدید را در صحنه‌ای که چند روز قبل کاوش کرده بودند شناسایی کنند. حتی اگر یک شیء آشنا کمی از جای خود تکان خورده بود.

این در حالی بود که گروه دیگر موش‌ها، که از غذای سالم تغذیه کرده بودند، در شناسایی محیط جدید خود مشکلی نداشتند.

اسکات کانوسکی، عصب‌شناس در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، در این باره می‌گوید: «آنچه که ما در تحقیقاتمان می‌بینیم این است که اگر موش‌ها با رژیم غذایی ناسالم بزرگ شوند، حافظه شان اختلالات پایدار پیدا می‌کند.»

مشکلات حافظه برای موش‌های گروه اول حتی زمانی که به مدت ۳۰ روز به غذای سالم روی آوردند (یعنی مدت معادل دوره بزرگسالی در انسان‌ها)، ادامه داشت.

آنا هیز، نویسنده ارشد و محقق تغذیه در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، با اشاره به تخریب نقش یک انتقال‌دهنده عصبی کلیدی در مغز حیوانات به نام «استیل کولین» گفت: «سیگنال موسوم به استیل کولین سازوکاری است که به موش‌ها کمک می‌کند تا رویداد‌ها را رمزگذاری کرده و به خاطر بسپارند. این روند مشابه حافظه اپیزودیک در انسان‌ها است که به ما امکان می‌دهد تا رویداد‌های گذشته خود را به خاطر بسپاریم. به نظر می‌رسد که این سیگنال در حیواناتی که با رژیم غذایی چرب و شیرین رشد کرده‌اند، اتفاق نمی‌افتد.»

محققان می‌گویند تطابق دادن کامل نتایج این آزمایش با انسان‌ها دشوار است و باید هنوز تحقیقات بیشتری در این خصوص انجام شود.

دیگر خبرها

  • گواردیولا: اتفاقی که برای لیورپول افتاد ممکن است برای ما هم بیفتد، آنها را ستایش می کنم / زیرنویس فارسی
  • مصرف زیاد غذا‌های ناسالم باعث آسیب دائمی مغز می‌شود!
  • آیا خوردن جوش شیرین خطرناک است؟
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • تصویری ترسناک از خورشید در آسمان چین؛ چه اتفاقی افتاده؟
  • این غذاها را با هم نخورید!
  • «کرایی مرغ» یک غذای مجلسی که باید امتحانش کنی
  • قیمت غذای محبوب ایرانی‌ها نجومی شد (اینفوگرافی)
  • کلوپ: کی گفته ممکن نیست قهرمان شویم!
  • کشف غذای سگ و گربه قاچاق در خوی