Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین خالقی‎مجد در گفت‌وگو با خبرنگار امتداد در همدان اظهار داشت: در بحث ستاد خدمت گذاران مردمی اربعین همدان مرکز بهداشت مدیر کمیته بهداشت و درمان است.

وی افزود: مهم‌ترین وظیفه‌ای که به عهده ما گذاشته شده هماهنگی با سایر دستگاه‌ها به منظور اعمال نظارت‌ها و مراقبت‌های بهداشتی در ایستگاه‌های پذیرایی از زائران و اماکن خدماتی و رفاهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خالقی مجد گفت: در راستای نظارت بر ایستگاه‌های پذیرایی از زائران و مراکز خدماتی و رفاهی دو جلسه درون بخشی به جهت اتخاذ تمهیدات لازم برای ارائه خدمات بهداشتی به زائران در ایان اربعین با مشارکت تمام واحدهای فنی و اجرایی مرکز بهداشت برگزار شد.

مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت شهرستان همدان تصریح کرد: ارائه خدمات دارویی، پیشگیری، مراقبت و جلوگیری از بیمارهای عفونی نظیر آنفولانزا و بیماری‌های روده‌ای از اقدامات مرکز بهداشت است.

خالقی مجد با بیان اینکه در کنار اتخاذ تمهیدات لازم جلسه هماهنگی برون بخشی با دعوت از دستگاه‌های مرتبط با مسئول ستاد اربعین برگزار شد، عنوان کرد: در این جلسه نهادهایی نظیر هلال‌احمر، بیمارستان 557 ارتش، مجموعه خیران سلامت، اداره میراث فرهنگی، فرمانداری، مرکز بهداشت و شهرداری حضور داشتند.

وی با تأکید بر اینکه جلسه برون بخشی حول دو محور بود، ابراز کرد: این جلسه به جهت جلب مشارکت‌های مردمی برای تهیه دارو و برنامه‌ریزی برای تأمین پزشک برای ویزیت زائران برگزار شد.

مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت شهرستان همدان با اشاره به اینکه ویزیت زائران در دو ایستگاه مریانج و جورقان انجام می‌شود، تأکید کرد: این اقدام در مسیر برگشت و در روزهای 17 الی 19 آبان ماه صورت می‌گیرد.

خالقی مجد با بیان اینکه با رایزنی‌های انجام شده به کمک خیران و همکاری مرکز بهداشت 57 هزار لیوان گیاهی یک‌بارمصرف تهیه شده است، گفت: این لیوان‌ها در اختیار ستاد اربعین قرارگرفته تا در میان ایستگاه‌های توزیع شود.

وی با تأکید بر اینکه ۱۸ تخته بنر آموزشی تهیه و در ایستگاه‌های پذیرایی در حال ارائه خدمات نصب شده است، ابراز کرد: نکات بهداشتی در این بنرها نوشته شده است که خادمان فعال در ایستگاه باید نسبت به رعایت این نکات اقدام کنند.

مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت شهرستان همدان با اشاره به اینکه بازرسی‌ها از مراکز خدماتی رفاه، جایگاه‌های سوخت و رستوران‌های بین‌راهی انجام می‌شود، تأکید کرد: بازدید مستمری نیز بر شرایط سرویس‌های بهداشتی انجام شده و کنترل می‌شود.

خالقی مجد با بیان اینکه جلسه آموزشی برای مدیران و کارشناسان بهداشت حرفه‌ای برگزار شده است، اظهار داشت: جلسه‌ای نیز برای خادمان ایستگاه‌های پذیرائی در خصوص چگونگی سرو مواد غذایی برگزار شده است.

وی با تأکید بر اینکه ۳۵ نفر آشپز ایستگاه‌های پذیرائی از زائران تحت آزمایشات پزشکی رایگان قرار گرفته‌اند، افزود: برای این افراد کارت‌های معاینه پزشکی صادر شده است.

مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت شهرستان همدان با اشاره به اینکه نظارت کادر بهداشت محیط بر عملکرد ایستگاه‌های پذیرایی از زائران به صورت سیار است، بیان کرد: در ایام تعطیل و خارج از ساعات اداری نیز بازرسی‌ها انجام می‌شود.

خالقی مجد با بیان اینکه ۱۸ کارشناس مرکز بهداشت در این ایام فعال هستند، عنوان کرد: از این تعداد ۱۲ کارشناس در حوزه بازرسی، ۴ کارشناس در ستاد و ۲ کارشناس نیز در آزمایشگاه آب و مواد غذایی فعال هستند.

وی تأکید کرد: در صورت نیاز در ساعات اداری نیز ۴۵ کارشناس حاضر به کار گرفته می‌شوند.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۰۳۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، کاظم وطن خواه، با بیان اینکه تشکیل شبکه های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان از برنامه های اولویت دار وزارت بهداشت است، اظهار داشت: طبق اسناد بالادستی تا سال ۱۴۰۴ باید ۸۵ درصد آزمایشگاه های بیمارستان های دولتی تحت پوشش شبکه آزمایشگاهی قرار گیرند.

وی افزود: در حال حاضر شبکه آزمایشگاهی در ارتباط با بخش خصوصی طبق آیین نامه ها موجود است و در صورت داوطلب بودن می توانند در شبکه آزمایشگاهی قرار گیرند.

وطن خواه گفت: بیش از ۸ هزار و ۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور در حال فعالیت هستند که از این تعداد حدود ۳ هزار و ۵۰۰ آزمایشگاه بهداشتی هستند.

کد خبر 6092779 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • کشف ۹۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد در آبادان
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • کشف و ضبط بیش از ۴ تن لبنیات سنتی غیربهداشتی در کرمانشاه
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان پلمب شد
  • تشدید گشت کنترل و نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی استان همدان
  • ایستگاه راه‌ آهن همدان کجاست؟
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا