Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-29@17:35:39 GMT

رهاورد 30 میلیارددلاری سفر پوتین به ایران

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۰۹۱۶۴

رهاورد 30 میلیارددلاری سفر پوتین به ایران

مدیر شرکت دولتی روسنفت با اشاره به امضای ۳۰ میلیارد دلار قرارداد در زمینه انرژی بین ایران و روسیه گفت: همکاری ها با ایران شامل «انجام عملیات سواپ، عرضه نفت و فرآورده های نفتی، آموزش کارکنان و نوسازی پالایشگاه های نفتی خواهد بود.» به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ایران و روسیه موافقتنامه هایی برای همکاری در قراردادهای «استراتژیک» انرژی به ارزش ۳۰ میلیارد دلار به امضا رساندند که شرکت هایی نظیر روسنفت و گازپروم در آن‌ها حضور خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



امیرحسین زمانی نیا، معاون امور بین الملل وزیر نفت ایران گفت، در جریان سفر رئیس جمهوری روسیه به تهران، ۶ قرارداد موقت با شرکت‌های نفتی روسی به امضا رسیده است.

دولت ایران بعد از لغو تحریم‌های غرب به دنبال جذب شرکت‌های خارجی برای سرمایه گذاری در توسعه بخش انرژی این کشور است. قراردادهای جدید در حالی امضا شده که روسیه در حال افزایش سرمایه گذاری در منابع انرژی در خاورمیانه است.

زمانی نیا افزود، دو کشور توافق کردند که «در بخش انرژی همکاری‌های استراتژیکی داشته باشند» که شامل حوزه‌های مختلف از توسعه میادین نفتی و گازی ایران تا همکاری در زمینه تحقیقات خواهد بود.

ایگور سچین، مدیر شرکت دولتی روسنفت روسیه هم گفته، قرارداد این شرکت با شرکت ملی نفت ایران اولین گام قبل از انعقاد یک قرارداد «لازم الاجرا» جهت مشارکت در پروژه‌های نفت و گاز ایران در طی چند سال آینده است.

سچین در جمع خبرنگاران گفت: «بر اساس برآوردهای اولیه، مقدار کل سرمایه گذاری‌ها در این پروژه‌ها مجموعا ۳۰ میلیارد دلار خواهد بود. این پروژه‌ها پس از تکمیل شدن ظرفیت تولید انرژی را به ۵۵ میلیون تن نفت در سال خواهند رساند.»

ایران به طور ویژه علاقمند به انعقاد قراردادهایی با شرکت‌های بزرگ غربی نظیر رویال داچ شل است تا ثابت کند که سیاست‌های خصمانه آمریکا شرکت‌های خارجی را از سرمایه گذاری در این کشور باز نداشته است. اما کارشناسان نفتی معتقدند، در صورت وضع مجدد تحریم‌های آمریکا علیه ایران تا پایان امسال، شرکت‌های روسی و چینی ممکن است از عدم حضور رقبای غربی در بخش انرژی ایران منتفع شوند.

ایران تا سال ۲۰۲۱ میلادی به ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری در بخش بالادستی و پایین دستی خود نیازمند است.

سچین که یکی از دستیاران نزدیک به پوتین محسوب می‌شود گفته، همکاری‌ها با ایران شامل «انجام عملیات سواپ، عرضه نفت و فرآورده‌های نفتی، آموزش کارکنان و نوسازی پالایشگاه‌های نفتی خواهد بود.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۰۹۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، همکاری بین المللی، رشد و توسعه و انرژی سه محوری است که در نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد در داووس که امروز در ریاض، پایتخت عربستان سعودی و برای اولین بار در خارج از شهر داووس سوئیس افتتاح شد، مورد توجه قرار خواهد گرفت.

این مجمع با شعار «همکاری بین المللی، رشد و انرژی برای توسعه» و با حضور بیش از هزار نفر از جمله سران کشورها، مقامات ارشد و کارشناسان بین المللی از بخش‌های دولتی و خصوصی به مدت دو روز ادامه دارد. برای بحث در مورد مسائل و تحولات مختلف اقتصادی جهانی.

این نشست فرصتی برای تصمیم گیرندگان از سراسر جهان است تا زمینه‌های مشترکی برای ایجاد تأثیرات مثبت جهانی پیدا کنند.

گفتنی است، با وجود اینکه داووس سالی یک بار برگزار می‌شود اما تأثیر آن بر اقتصاد جهانی قابل توجه است، زیرا مهم‌ترین مسائل جهان را برجسته می‌کند، هدف آن یافتن راه حل برای مسائل مطرح شده و دستیابی به ثبات سیاسی و اقتصادی در جهان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان