Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی تیم ملی تکواندو گفت: نتیجه خیلی خوبی در مسابقات جهانی نگرفتیم اما متأسفانه دچار بدشانسی‌هایی نیز شدیم.

پیام خانلرخانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در خصوص عملکرد تیم ملی پاراتکواندو در مسابقات جهانی لندن اظهار داشت: مسابقات جهانی بسیار سنگین بود و این دوره با حضور کشورهای شرکت‌کننده بیشتری نیز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضور پاراتکواندو در مسابقات پارالمپیک باعث شده است کشورهای زیادی در این رشته سرمایه‌گذاری کرده بودند و پیشرفت زیادی نیز داشتند.

وی در خصوص عملکرد تیم ملی پاراتکواندو گفت: نتیجه خیلی خوبی در مسابقات جهانی نگرفتیم اما متأسفانه دچار بدشانسی‌هایی نیز شدیم. در این مسابقات یکی از بازیکنانمان به‌دلیل زدن ضربه ممنوعه و برخورد پا با صورت بازیکن کره‌ای محروم شد. بازیکن کره‌ای نیز حاشیه‌سازی کرد و از زمین بلند نشد که موجب بازنده شدن هر دو بازیکن شد. بازیکن کره فکر می‌کرد می‌تواند در دور بعد به میدان برود که جلوی حضور اورا در شیاپچانگ گرفتند و با این کار هم خودش را حذف کرد و هم باعث حذف شدن بازیکن ما شد.

سرمربی تیم ملی پاراتکواندو عنوان کرد: به هر حال این اتفاقات جزو قانون بود و کاری نیز نمی‌شد کرد اما به هر حال یک مدال صد در صد ما نیز از دست رفت. جعفرزاده، کاپیتان تیم ما نیز در شب مسابقات با تغییر کلاس بازی روبه‌رو شد که شرایط او را نیز سخت ‌کرد. جعفرزاده بازیکنی است که یک دست دارد و طبیعتاً باید با بازیکنان یک‌دست بازی کند اما با تغییر کلاس او با بازیکنانی روبه‌رو شد که دو دست دارند و فقط شاید از مچ دست قطع باشند. در این کلاس نیز ما مهدی‌پور رهنما را داشتیم و عملاً با چهار بازیکن در مسابقات جهانی حاضر شدیم.

خانلرخانی تصریح کرد: مسابقات جهانی در 5 کلاس برگزار می‌شد و هر کلاس نیز از 3 وزن تشکیل شده بود که ما شرکت‌کنندگان کمی نسبت به سایر تیم‌ها داشتیم و یکی از دلایل عقب افتادن ما از دیگر کشورها و کسب عنوان چهارمی همین بود. بضاعت ما نیز در حال حاضر همین است اما در حال شناسایی بازیکن هستیم و قصد برگزاری مسابقات قهرمانی کشور را نیز داریم. تیم‌های ترکیه و روسیه در دو وزن بدون مسابقه دو طلا گرفتند و تنها با یک شرکت‌کننده در آن وزن به مدال طلا رسیدند. از مجموع 5 طلای روسیه 2 طلای آن این‌گونه بود و بازیکنانشان بدون رقیب قهرمان شدند.

وی ادامه داد: خیلی سخت است با 4 بازیکن به سکوی جهانی رسید. ما دور گذشته نیز سوم شدیم که با حدود 100 شرکت‌کننده برگزار شد اما این دوره 260 شرکت‌کننده داشتیم و قطعاً در دور آینده نیز به‌دلیل نزدیک شدن به مسابقات پارالمپیک باز هم با شرکت‌کنندگان بیشتری برگزار خواهد شد.

سرمربی تیم ملی پاراتکواندو در خصوص عدم تغییر ترکیب تیم ملی تصریح کرد: دلیل این موضوع بضاعت کم ما در زمینه بازیکن است و حتی نسبت به مسابقات قهرمانی آسیا در فیلیپین یک بازیکن سبک‌وزن و یک سنگین‌وزن خود را نیز از دست دادیم که مدال‌آور بودند. این نفرات دیگر کار نمی‌کنند و ما نیز فعلاً همین بازیکنان را در اختیار داریم. نمی‌دانم ایراد از گذشته بوده است که سرمایه‌گذاری نشده است و به همین بازیکنان اکتفا شده است، دست ما خالی است اما با این حال ناامید نیستیم و سعی می‌کنیم بهترین عملکرد را داشته باشیم و بهترین سهمیه را بگیریم. هنوز سهمیه پارالمپیک اعلام نشده است ولی امیدواریم سهمیه کامل پارالمپیک را کسب کنیم.

خانلرخانی در خصوص قهرمانی پوررهنما گفت: پوررهنما در مسابقات جهانی لندن سه بازیکن روسیه را برد و از سد یک بازیکن اسپانیا گذشت و بازی‌های سختی داشت. پوررهنما در این مسابقات متوجه شد چه کار سختی دارد و به صحبت‌های من که کار سختی را برای او پیش‌بینی می‌کردم رسید. شاید بازیکنان ما در این مسابقات غرور خاصی نیز داشتند و فکر می‌کردند همه را شکست خواهند داد اما پوررهنما فشار بازی‌ها را که احساس کرد به حرف من رسید. او فشار زیادی را تحمل کرد و به‌راحتی طلا نگرفت. روی پوررهنما به‌قدری فشار زیاد بود که بعد از کسب مدال طلا چند دقیقه گریه کرد. او باید حرفه‌ای باشد و حواسش جمع باشد و بداند به‌راحتی نمی‌تواند به مدال پارالمپیک برسد.

انتهای پیام/

R1434/P1435/S3,30/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۱۰۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو اثر مهم عرضه در بورس کالا برای طلای سرخ

مهدی بیات‌منش اظهار داشت: با عرضه زعفران در بورس کالا به سبب قاعده‌های پذیرش این محصول به شکل مستقیم به افزایش کیفیت این محصول کمک می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، وی افزود: عرضه زعفران در بورس کالا دارای مزیت‌های مختلفی است که این مزیت‌ها از چندین جهت به سود مصرف کننده نهایی و تولید کننده خواهد بود.

این کارشناس حوزه بورس کالا گفت: اولین مزیت عرضه زعفران در بورس کالا بحث شفافیت است به سبب ساختار داده‌محوری بورس کالا تمام اطلاعات در یک بستر شفاف وجود دارد مورد بعدی حذف واسطه هاست همواره بسیاری از کشاورزان از وجود دلالان بر سر زمین ناراضی بودند، اما بستری هم برای عرضه وجود نداشت با فراهم شدن امکان عرضه در بورس کالا حالا کشاورزان می‌توانند بدون هیچ واسطه‌ای به شکل مستقیم محصول خود را به تمام دنیا بدون هیچ گونه محدودیت جغرافیایی به دست مصرف‌کننده و متقاضیان برسانند.

او همچنین می‌گوید: موضوع دیگر بحث کشف نرخ در بورس کالا است بر اساس عرضه و تقاضا این کشف نرخ شکل می‌گیرد که این هم به شکل شفاف و بدون هیچگونه رقابت ناسالم است و همین روند هم اطمینان خاطر مناسبی را برای کشاورزان فراهم می‌کند. همچنین با عرضه زعفران دیگر امنیت فیزیکی هم تامین خواهد شد و کشاورزان مجبور به نگهداری محصول خود در خانه یا سردخانه‌های غیر استاندارد نخواهند بود.

بیات‌منش در ادامه اظهار کرد: اما بورس کالا چگونه به افزایش کیفیت کمک خواهد کرد؟ انبار‌های بورس کالا هر نوع کیفیت زعفرانی را پذیرش نمی‌کنند و تمام محصولات قبل از پذیرش کیفیت سنجی می‌شوند حالا کشاورزان برای این که محصول خود در بورس کالا پذیرش شود مجبور است کیفیت محصول خود ارتقاء و با کیفیت بورس کالا تطبیق دهد که این در مجموع کمک به افزایش کیفیت نهایی خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • نتایج کمانداران ایران در دور حذفی کاپ جهانی شانگهای
  • میکس ریکرو ایران به نیمه نهایی کاپ جهانی نرسید
  • کاپ جهانی تیراندازی با کمان| تیم میکس ریکرو کشورمان از صعود به نیمه نهایی بازماند‌
  • میکس ریکرو ایران به نیمه نهایی کاپ جهان نرسید
  • رنگرز: نباید برای مدال المپیک فشاری روی کشتی باشد/ کسب یک طلا نتیجه خوبی است
  • دانشگر بدون کتف‌بند در تمرینات
  • رسولی: به اندازه فوتسالیست‌ها به ورزش‌های دیگر که پرچم ایران را بالا می‌برند توجه شود +فیلم
  • تایلند 3 عراق 2، هفتمین صعود متوالی به جام جهانی
  • تایلند 3 عراق 2: صعود به جام جهانی با بازگشت شیرین
  • دو اثر مهم عرضه در بورس کالا برای طلای سرخ