Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@18:46:18 GMT

استکبارستیزی یک باور دینی و اعتقادی است

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۱۵۶۲۶

استکبارستیزی یک باور دینی و اعتقادی است

امام جمعه تبریز با بیان اینکه استکبار و استکبارستیزی تنها مربوط به دوران جدید نیست، اظهار کرد: استکبارستیزی به عنوان یک باور دینی و مقوله‌ی اعتقادی است و در طول تاریخ، هدف از بعثت انبیا استکبار ستیزی در جهان بوده است و هر فرد مسلمان در جهان باید استکبارستیز باشد.

به گزارش ایسنا،  حجت الاسلام سید محمد علی آل‌هاشم در خطبه‌های نمازجمعه این هفته تبریز، با بیان اینکه ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی نام گذاری شده است، اظهار کرد:  ۱۳ آبان  فرصتی دیگر جهت فریاد بر سر آمریکا است چنان که مقام معظم رهبری در جریان مذاکرات، بارها فرمودند که بنده مخالفت نمی‌کنم ولی بدانید که آمریکا قابل اعتماد نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با اشاره فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دیدار با دانش‌آموزان و نخبگان کشور، افزود: در این دیدار مقام معظم رهبری فرمودند که نباید در مقابل آمریکا کوتاه بیاییم، چرا که آنان را گستاخ‌تر می کند و باید در مقابل آمریکا با تمام قدرت ایستادگی و مقابله کرد.
 
امام جمعه تبریز با بیان اینکه در روز ۱۳ آبان، سه واقعه مهم و سرنوشت‌ساز تاریخ انقلاب، اتفاق افتاده است، افزود: تبعید امام خمینی (ره) به ترکیه در سال ۱۳۴۳، به خاک و خون کشیدن دانش‌آموزان توسط رژیم پهلوی در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانه‌ی جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان انقلابی در سال ۱۳۵۸ که توسط امام خمینی)ره)  به عنوان انقلاب دوم نامیده شد، جزو وقایع مهم ۱۳ آبان محسوب می‌شوند.
 
وی با تاکید بر ضرورت حضور گسترده‌ی مردم در راهپیمایی ۱۳ آبان، گفت:  ۱۳ آبان فرصتی دیگر، جهت فریاد بر سر آمریکا است.
 
حجت‌الاسلام آل‌هاشم با بیان اینکه ۱۳ آبان حاصل استکبارستیزی امام خمینی (ره) و پیروان خط امام(ره) بوده و به نماد استکبار ستیزی تاریخ انقلاب اسلامی تبدیل شده است، افزود: در این روز تمامی مستضعفان جهان پی بردند که می‌توانند چپاول‌گران را به زباله‌دان تاریخ بیاندازند و تنها باید در برابر خداوند یکتا کرنش کنند.  این واقعه به دل‌های مومنان قدرت و توان زیادی بخشید و غرور آنان را زنده کرد.
 
وی با تاکید بر اینکه حضور در راهپیمایی ۱۳ آبان بر هر مسلمانی ضروری است، بیان کرد:  فردا مردم قهرمان آذربایجان با حضور خود، شعار مرگ بر آمریکا را سر داده و انزجار خود را از شیطان بزرگ به نمایش می‌گذارند.
 
نماینده ولی‌فقیه در استان افزود: مردم آذربایجان در مراسم نماز جمعه‌ی امروز، از شورای عالی امنیت ملی درخواست می کنند با صدور بیانیه‌ای، موضع انقلابی جمهوری اسلامی ایران را در مقابل یاوه‌گویی‌های اخیر ترامپ، به طور صریح اعلام کنند.
 
وی با اشاره به روز فرهنگ عمومی، افزود: فرهنگ‌سازی تنها مختص مسائل فرهنگی نیست و باید مسئولان در تمام امور برای ترویج فرهنگ متناسب با جامعه، تلاش کنند چرا که مقام معظم رهبری طی چند سال بر اقتصاد مقاوتی تاکید داشتند و در حال حاضر نیز اقتصاد مقاومتی در کشور به فرهنگ تبدیل شده است.
 
حجت الاسلام آل هاشم با تاکید بر اینکه مسئولان باید در جامعه، فرهنگ متناسب با اقتصاد مقاومتی از جمله صرفه‌جویی در تمام امور را ترویج کنند، افزود: طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب، تنها راه نجات اقتصاد کشور، افزایش تولید ملی و مصرف تولید داخلی است.
 
وی ضمن قدردانی از حضور پر شور مردم آذربایجان در مراسم سالگرد نخستین شهید محراب، آیت الله قاضی طباطبایی، بیان کرد: نباید شهدا را از یاد ببریم، شهدایی همچون آیت الله قاضی طباطبایی، شهید آیت الله مدنی، مشگینی، ملکوتی که در موقعیت حساس کشور، همواره در صحنه حاضر شده و مسئولیت‌های سنگین را پذیرفتند، نباید زحمات این عزیزان فراموش شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۱۵۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای اعتلای مفاهیم انسانی اهل بیت (ع) در یک رویداد هنری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد خبری بیست و یکمین دوره جشنواره بین المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع)، فرهاد قائمیان مدیر بیست ویکمین جشنواره بین المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) در آستانه برگزاری مراسم اختتامیه این رویداد ملی پیامی را منتشر کرد.

در متن پیام فرهاد قائمیان آمده است:

«هنر» در همیشه تاریخ با وجود تفاوت‌های فراوان و تنوع قومیت‌ها همواره در قالب یک رسانه جریان ساز و جهانی، بیانگر احساس و اندیشه ای بوده که بدون توجه به مرزهای جغرافیایی، توانسته با جوامع و تمدن های مختلف ارتباط برقرار کرده و آنها را تحت نفوذ خود قرار دهد. رسانه ای که با تمام ابزارها و توانمندی هایش تغییرات شگرفی را در زیست انسان ها ایجاد کرده که تمرکز و پرداخت به این تغییرات فرهنگی و اجتماعی دربرگیرنده ابعاد مختلف و تامل برانگیزی است. تغییراتی که اکنون به واسطه برخی بدخواهی‌ها و کج اندیشی‌های تمامیت خواهانه فرهنگ بیگانه و مهاجمی که شکوفایی و بالندگی فرهنگ و هنر تمدن های بزرگ و دارای ریشه را نشانه رفته، تبدیل به اصلی ترین سلاح موثر برای مبارزه شده است.

مبارزه‌ای تمام عیار که بخش اعظمی از آن متوجه فرهنگ و هنر کشورهای اسلامی به ویژه سرزمین ایران با پیشینه‌ای بسیار ارزشمند مبتنی بر آموزه های الهی و عرفانی بوده و به پشتوانه سیره و روش ائمه اطهار (ع) پیام‌آور راستین هنر متعهد است. هنری که رسالتی عظیم برای انتقال مفاهیم انسانی به دنیای معاصر دارد و می‌بایست روشن کننده مسیری باشد که به واسطه رویدادهای موثر و جریان ساز نقش مهمی در اعتلای مفاهیم انسان دوستانه، صلح طلبانه و عدالت خواهانه اهل بیت (ع) ایفا کند.

و اکنون جشنواره بین المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) با عبور از یک مسیر پرافتخار بیست ساله در قالب جشنواره ها و رویدادهای موثر تلاش کرده تا با توجه به ظرفیت ها و امکانات محدود خود بازوی قدرتمندی برای عرضه مفاهیم والا و سیره، فرهنگ و معارف رضوی در تمام کشور و حتی دیگر کشورها باشد. مسیری پر از عطر و شمیم نام نامی علی ابن موسی الرضا (ع) که سرشار از برکت و مهر و مهرورزی به واسطه دریچه و گستره «هنر» است.

امروز بنده و همه همکارانم در ستاد برگزاری این رویداد ملی به عنوان خادمان فرهنگی حرم رضوی مفتخریم تا در هم جواری با اهالی ارجمند و فرهیخته اهل فرهنگ و هنر که هنرشان مزین به نام این امام همام است، نظاره‌گر اختتامیه دوره بیست و یکمین جشنواره‌ای باشیم که از پس دوره‌های درخشان قبلی، به بلوغی رسیده که می تواند در آینده ای نزدیک سرمنشا خدمات و روشنگر راهی باشد که همه اهالی ایران عزیز به واسطه نام مقدس و مبارک حضرت رضا (ع) به آن می بالند.

بنده و همه همکارانم در بیست و یکمین دوره جشنواره فرهنگی هنری امام رضا علیه‌السلام، با کمک اندیشمندان در شوراهای سیاست‌گذاری و دبیران مجرب تمام تلاشمان را انجام دادیم تا در سایه نام پربرکت امام هشتم آثار فاخر و ارزشمند هنرمندان دغدغه مند این سرزمین را در بخش های مختلف پیش روی ارادتمندان و دوستداران امام رضا (ع) قرار دهیم.

در این مسیر اجرای محافل متعدد شعر در چهار بخش شعر فارسی، عربی، آذری و کودک و نوجوان در قالب ملی و بین المللی، برگزاری رویداد «آوای ارادت» در هشت استان کشور با محوریت ارایه آثار هنرمندان بومی و محلی در حوزه سرود و آواها و نواهای رضوی، بخشی از این اقدامات بوده است.

همچنین از مهم ترین ویژگی‌های برگزاری جشنواره دراین دوره، تغییر رویکرد از اجرای مراسم اختتامیه در یک استان و برگزاری محدود چند نمایش در بخش هنرهای نمایشی به برگزاری یک رویداد سراسری در کل کشور و اجرای بالغ بر ۵۵۰ نمایش در قالب سه جشنواره تئاتر کودک و نوجوان، تئاتر صحنه‌ای و تئاتر میدانی (خیابانی) در سراسر کشور تحت پوشش برنامه «چله رضوی» بوده است. ضمن اینکه برگزاری رویدادهای مختلف و با کیفیت در حوزه «هنرهای تصویری»، «سینما» و «هنرهای تجسمی» نیز بخش دیگری از فعالیت های ستاد برگزاری جشنواره را تشکیل می داد که امیدوارم آغازگر مسیر تازه و جریان سازی در توسعه هنرهای دینی به ویژه در میان مخاطبان باشد.

آنچه ارائیه شد، ره آوردی از روی ارادت به آستان مقدس حضرت رضا (ع) برای میزبانی شایسته از مخاطبان فهیم و هنرمندان شریف و عزیز و فرهیخته ای است که به واسطه حضور همه همکارانم در ستاد برگزاری بیست و یکمین جشنواره بین المللی امام رضا (ع) متشکل از دبیران محترم، اعضای محترم شورای سیاستگذاری و ستاد اجرایی نهایت کوشش خود را برای برگزاری یک رویداد جریان ساز انجام دادند.

بی تردید باید در این چارچوب از حمایت های بی دریغ جناب آقای دکتر محمدمهدی اسماعیلی وزیرمحترم فرهنگ و ارشاد اسلامی، جناب آقای سید محمد هاشمی قائم مقام محترم وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی، جناب آقای مرتضی سعیدی‌زاده مدیریت بنیاد بین المللی امام رضا (ع) و همه عزیزانی که در برگزاری باشکوه این دوره از جشنواره نقش به سزایی ایفا کردند بی نهایت قدردانی کنم که برای اعتلای نام این رویداد ملی که مزین به نام حضرت رضا (ع) است از هیچ تلاشی دریغ نکردند.

بنده فرهاد قائمیان خادم ناقابل حریم رضوی و خدمتگزار اصحاب فرهیخته فرهنگ و هنر، از درگاه حضرت پروردگار می‌خواهم تا این تلاش‌ها و فعالیت‌ها در شناساندن فرهنگ و معارف رضوی، آن هم به واسطه زبان شیوای هنر برای عموم افراد جامعه به ویژه نسل جوان ایران اسلامی موثر باشد. مسیری که دعا می کنم در سال‌های بعد شاهد رشد بیش از پیش این رویدادها با تاثیر حداکثری در مخاطب آگاه و اندیشمند باشیم. رویدادهایی که به نام نامی علی بن موسی الرضا (ع) آمده تا تبدیل به مسیری درخشان در اعتلای فرهنگ و هنر ایران اسلامی شود.

کد خبر 6100072 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • اکنون جشنواره امام رضا (ع) بازوی قدرتمندی برای عرضه فرهنگ و معارف رضوی است
  • تلاش برای اعتلای مفاهیم انسانی اهل بیت (ع) در یک رویداد هنری
  • زنان متولد این ماه‌ها شخصیت قدرتمندی دارند!
  • سرنگونی ام باپه در محوطه جریمه دورتموند که داور اعتقادی به پنالتی نداشت / فیلم
  • روحانیون مرزبانان فکری و اعتقادی جامعه هستند
  • مدیر کل هنرهای نمایشی منصوب شد
  • از ارتقای اخلاق امدادگری تا توجه به فرهنگ دینی در هلال احمر
  • مطلبی از حواریون امام(ره) بود
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است