Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست -  
به گزارش ایران اکونومیست؛   حسین قدیری  با اشاره به برنامه‌های آزمایشگاه نقشه برداری مغز گفت: فعالیت‌های این آزمایشگاه در دو فاز اصلی "ترویج و آموزش" و "افزایش بهره‌وری و کاربردی از تجهیزات" تعریف شده است.
 
وی با بیان اینکه در حال حاضر در فاز ترویج و آموزش هستیم، خاطر نشان کرد: هدف ما این بوده است که عموم پژوهشگران و اساتید دانشگاه‌ها و دانشجویان تحصیلات تکمیلی با حوزه نقشه برداری مغز آشنا کنیم و به ویژه آگاهی آنها را در زمینه استفاده از تجهیزات در نقشه برداری مغز و علوم شناختی ارتقا دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
قدیری با تاکید بر اینکه تاکنون در کشور استفاده از تجهیزات پیشرفته در حوزه نقشه برداری از مغز، روانشناسی و علوم شناختی جدی گرفته نشده است، اظهار کرد: در ایران استفاده از تجهیزات جدی گرفته نشده است و آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز در فاز اول موظف شده است تا در این حوزه فعالیت کند و جامعه متخصصان را با فناوری‌های جدیدی که در این حوزه کاربرد دارد، آشنا کند.
 
وی یکی از ماموریت‌های این آزمایشگاه در این حوزه را برگزاری سمپوزیوم‌های و کارگاه‌های آزموشی در زمینه‌های مرتبط دانست.
 
معاون اجرایی آزمایشگاه ملی از آغاز دومین فاز کاری این آزمایشگاه از اواخرسال آینده خبر داد و افزود: در این فاز مستقیما با پژوهشگران وارد تعاملی از نوع حمایت خواهیم شد به نحوی که بتوانند از تجهیزات این آزمایشگاه استفاده کنند.
 
قدیری ادامه داد: چشم انداز این آزمایشگاه با انجام این دو ماموریت این است که با همت محققان، ایران بتواند در کلوب کشورهای برتر در حوزه نقشه برداری مغز جهانی در میان و بلند مدت قرار گیرد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۲۴۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا اینانلو افزود: ۲۰ کشور آفریقایی و ۲۰۰ تاجر در اجلاس اخیر اقتصادی تجاری ایران و آفریقا حضور داشتند که با توجه به ظرفیت‌های صنعتی بالای کشورمان زمینه همکاری با آنان مورد بحث و گفت و گو قرار گرفته و بررسی شد.

وی با بیان توانمندی‌های ایران در عرصه سلامت، ادامه داد: ایران با توجه به پشتوانه بومی‌سازی که در حوزه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی داشته است می‌تواند توانمندی خود را به کشورهای دیگر ارائه دهد، همچنین در مورد خدماتی که برای تجهیز بیمارستان و بیمارستان سازی لازم است، آمادگی داریم که به کشورهای آفریقایی کمک کنیم و این مراکز را با صد در صد تجهیزات پزشکی به مرحله بهره برداری برسانیم.

به گفته اینانلو، زمینه همکاری در مورد انتقال تکنولوژی و مشاوره صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نیز با توسعه روابط با این کشورها امکان پذیر است.

کد خبر 6096767 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • بهره وری غیر اصولی آب مشکلات آینده را بیشتر می‌کند
  • مترو قم به ایستگاه پایانی بهره‌برداری نزدیک می‌شود
  • آغاز نقشه برداری واحدهای آسیب دیده از حریق امامزاده ابراهیم
  • بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • مدیرکل نظارت، کنترل فنی و استاندارد سازمان نقشه‌برداری معرفی شد
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود