Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کمال‌الدین شاهرخ، هنرمند و استاد عکاسی کشور، با حضور در نمایشگاه عکس«مرز تنهایی» گفت: راه‌اندازی این نمایشگاه به همت حوزه هنری گام مهمی در راستای آگاهی‌بخشی به اقشار مختلف جامعه هست. در نتیجه باید بیشتر دیده شود تا تاثیرات بهتر و بیشتری داشته باشد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری میزان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، کمال‌الدین شاهرخ، مسئول انجمن عکس بسیج هنرمندان و مسئول عکس بعثه مقام معظم رهبری، با حضور در گالری شماره یک خانه عکاسان حوزه هنری و تماشای عکس‌های نمایشگاه «مرز تنهایی» که با موضوع مردم مسلمان و مظلوم میانمار راه‌اندازی شده است  گفت: برگزاری چنین نمایشگاهی از سوی حوزه هنری و خانه عکاسان ایران جای تقدیر و تشکر بسیار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به ویژه‌ اینکه عکاس اهل بنگلادش نیز در افتتاحیه نمایشگاه با دعوت حوزه هنری حضور دارد. چنین رویداد فرهنگی هنری، همت زیادی می‌خواهد و تنها از چنین مجموعه‌هایی همانند حوزه هنری برمی‌آید. چرا که ما برنامه‌ریزی و این‌گونه فعالیت‌های فرهنگی هنری را در کشور کم داریم. با اینکه موسسات و سازمان‌های بسیاری در ایران حوزه عکاسی را تخصصی دنبال می‌کنند، اما می‌بینیم که به چنین موضوعی که عنوان اول رنج بشری در کنار مردم مظلوم یمن و دیگر نقاط مختلف جهان است، تنها حوزه هنری به آن پرداخته است.

شاهرخ در ادامه گفت: میانمار به همراه کشورهای دیگری که مورد ظلم استکبار حکام مستکبر جهان قرار دارد، باید مورد توجه هنرمندان و سازمان‌های مربوطه قرار گیرد. چرا که ما در همین تصاویر نمایشگاه «مرز تنهایی» مسلمانان آواره و مظلوم میانمار را می‌بینیم که به وضوح رنج و دردهایشان برای ما نمایان است. اگر یک لحظه خود را جای اشخاص حاضر در این تصاویر و آن فضا قرار دهیم، بی شک درد و رنج تمام وجودمان را فرا خواهد گرفت.

وی ادامه داد: از همه دوستان خودم، هنرمندان و مسئولان مربوطه در حوزه فرهنگ و هنر و در حوزه کمک‌رسانی انسانی در بعد بین‌الملل برای تماشای این تصاویر دعوت می‌کنم. راه اندازی این نمایشگاه به همت حوزه هنری گام مهمی در راستای آگاهی بخشی به اقشار مختلف جامعه هست. در نتیجه اگر بیشتر دیده شود بی شک تاثیرات بهتر و بیشتری خواهد گذاشت.

وی با انتقاد از عدم حضور جدی و مستمر عکاسان ایرانی برای ثبت وقایع و فجایع انسانی در میانمار و مرز بنگلادش با این کشور گفت: متاسفانه این موارد تنها به موضوع میانمار برنمی‌گردد و دلیلش به شخص خاصی مربوط نمی‌شود. بلکه در حوزه مدیریتی با مشکل مواجه هستیم. به عنوان مثال فاجعه‌های انسانی قبل از میانمار در سوریه رخ داد. در آنجا نیز که بحث اول ما مدافعان حرم بوده و هست، کمتر کسی توانست خود را به سوریه برساند و عکس و تصویر تهیه کند. چرا که هماهنگی‌های لازم با عکاسان انجام نمی‌شد. مدیریت‌های مربوطه نتوانستند با عکاسانی که همیشه آماده فعالیت‌های جهادی در این موارد هستند همکاری‌های لازم را انجام دهند. در مورد میانمار هم چنین است.

شاهرخ افزود: با اینکه گروه‌های امدادرسانی هلال احمر به آنجا رفتند اما عکاسان هنرمند ما همراه آن ها نبودند. این به دلیل عدم مدیریت درست از سوی ارگان‌های مربوطه است. چرا که بی‌شک هم عکاسان ما از حضور نیروهای هلال احمر بی‌خبر بودند و هم هلال احمر به چنین برنامه‌ای توجه نداشته است.

شاهرخ در ادامه گفت: ای کاش در کنار عکس‌های این نمایشگاه که متعلق به تنها دو عکاس از بنگلادش هست، عکس‌هایی هم از عکاسان ایرانی داشتیم. به هر حال به عنوان پیشنهاد، بهتر است تعامل بیشتر و سازند‌ه‌ای میان ارگان‌های مختلف با هنرمندان و به خصوص تصویربردارن حرفه‌ای ایرانی، چه در حوزه عکاسی و چه در حوزه فیلم‌برداری مستند، داشته باشیم. عدم فعالیت مستمر در این حوزه‌ها از سوی هنرمندان و مسئولان، به مسکوت ماندن فجایع میانمار کمک می‌کند. در حالی که ما باید با تمام توان برای انتقال پیام درد و رنج‌ این مردم به تمامی جهان به خصوص مسلمانان برسانیم.

این عکاس با سابقه در پایان با ارائه پیشنهادی گفت: عکس‌های نمایشگاه «مرز تنهایی» باید فراتر از این نمایشگاه برود. باید در سطح شهر و محل تجمعات مردمی نیز به نمایش درآید. نه تنها در ایران بلکه در بسیاری از کشورهای دیگر دنیا این عکس‌ها به هر شیوه‌ای به نمایش درآید تا نتایج مهمی را دریافت کنیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۲۸۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک قرن سنندج در قاب تصویر

ایسنا/کردستان رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان گفت: دومین نمایشگاهی عکس‌های قدیمی شهر سنندج برگرفته از کتاب آلبوم سنندج تألیف «حامد شریعتی» برپا می‌شود.

اسعد فرهادی ۶ اردیبهشت در گفت‌وگو با خبرنگاران، با اشاره به نامگذاری ۶ تا ۱۲ اردیبهشت به نام هفته سنندج، اظهار کرد: دومین نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج برگرفته از کتاب آلبوم سنندج تألیف "حامد شریعتی" شامل ۶۰ عکس قدیمی شهر سنندج در اندازه ۷۰*۵۰ از سال های ۱۲۶۰ تا ۱۳۶۰ (یک قرن) است و در معرض نمایش عموم قرار داده شده است.

وی با اشاره به رسالت‌های حوزه هنری در توجه به فرهنگ و هنر استان، خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه تصاویری از شخصیت‌ها، مکان‌ها، آداب و رسوم مردم سنندج و رخدادها و وقایع تاریخی رقم خورده در سنندج در یک قرن به همت حامد شریعتی گردآوری و در معرض نمایش علاقه مندان و پژوهشگران قرارگرفته است.

وی افزود: این نمایشگاه در ادامه نمایشگاه قبلی این هنرمند بوده که در سال ۱۴۰۱ به مناسبت روز سنه به همت حوزه هنری به نمایش گذاشته شد و برای نخستین بار در معرض نمایش عموم قرار گرفته است.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان با اشاره به مشارکت حوزه هنری با شهرداری و شورای شهر سنندج در برنامه های هفته سنه ادامه داد: همکاری در برگزاری مراسم افتتاحیه و جشنواره عکس سنه که توسط خانه عکاسان در حال انجام است بخشی از این همکاری‌ها و فعالیت‌ها به این مناسبت است.

فرهادی به موقعیت جغرافیایی و ظرفیت‌های غنی استان هم گریزی زد و گفت: براساس سند زیست بوم حوزه هنری استان کردستان در سال جاری تلاش خواهد شد تا با بهره مندی از تمام هنرها علی الخصوص هنر عکاسی نسبت به معرفی بیش از پیش استان کردستان و شهر سنندج و کمک به توسعه آن گام های مؤثری را برداریم.

وی با دعوت از عموم مردم جهت بازدید از این نمایشگاه گفت: نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج از هشتم تا سیزدهم اردیبهشت در گالری سوره پردیس سینمایی بهمن سنندج دایر بوده و از ساعت ۱۶ تا ۲۰ پذیرای بازدید علاقه مندان است.

فرهادی تصریح کرد: آیین افتتاحیه و بازگشایی نمایشگاه شنبه ۸ اردیبهشت ساعت ۱۷ با حضور مسئولین، هنرمندان و علاقه مندان در محل گالری سوره برگزار می‌شود.

۶ اردیبهشت با تصویب در شورای فرهنگ عمومی استان به عنوان روز سنه (سنندج) نامگذاری شده است به همین مناسبت به مدت یک هفته برنامه‌های فرهنگی وهنری در سطح شهر سنندج برگزار می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • تاثیر هنر در حفاظت از محیط زیست
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • «سفر آخر» شهید آوینی تماشایی شد/ بینال ونیز و حواشی غرفه یهودیان
  • آیین بزرگداشت روز هنر انقلاب اسلامی در شاهرود برگزار شد
  • یک قرن سنندج در قاب تصویر
  • «آرامش در سکوت» هنرمند ناشنوا برپا می‌شود
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد