Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان:حجت‌الاسلام محمدمهدى تسخيرى، ریس مرکز گفت‌وگوی ادیان و تمدن‌هاى سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با حضور دردانشگاه پنتئون يونان با ایزمینی کریاری، رييس اين دانشگاه ديدار و گفت‌وگو كرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از اداره‌كل روابط عمومي و اطلاع‌رساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، خانم ایزمینی کریاری در اين ديدار با اشاره به سفر اخیر خود به ایران كه آن را کم‌نظیر دانست، گفت: در ایران آثار تمدن کهن و اسلامی را از نزدیک لمس کردیم و با دانشمندان بزرگ ایرانی گفتگو عالمانه داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیدار از دانشگاه ادیان و مذاهب قم و دانشکده الهیات دانشگاه تهران و گفت‌وگو با اساتید اين دانشگاه‌ها، و نیز زیارت مرقد حضرت معصومه (س) و مسجد جمکران در قم، از برکات معنوی و خاطرات ماندنی اين سفر بود.

 

وي افزود: همچنين با سفر به اصفهان دانستم اين شهر مظهر ابداع و فرهنگ و تمدن ایرانیان است که تمامي آن برای هیأت یونانی شگفت‌انگیز بود.

 

كرياري در ادامه با تأكيد اينكه در ایران آزادی پیروان ادیان گوناگون قابل تقدیر است، بيان كرد: با رهبران ادیان مسیحی گفت‌وگو و از کلیساها بازدید کردیم. برای هیأت یونانی آشنایی با چگونگی تعامل با پیروان ادیان در ايران، تحسین‌برانگیز بود.

 

رييس دانشگاه پنتئون يونان در ادامه با اشاره به نتایج سفر به ایران، خواستار تقویت دوستی‌های دو ملت و زمینه‌سازی فعالیت‌های علمی و دانشگاهی مشترک شد.

 

عضو شورای عالی ادیان یونان در پايان آمادگی دانشگاه پنتوئن برای همکاری دینی و فرهنگی و آکادامیک با مراكز علمي و ديني جمهوري اسلامي ايران را اعلام كرد.

 

پس از آن محمدمهدي تسخیری هم آمادگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای استمرار فعالیت‌های دینی و دانشگاهی با يونان و دانشگاه پنتئون را اعلام كرد و در ادامه با تأکید بر اهمیت ارتباط و تعامل دینی و فرهنگی، خواستار ارتقا و تعامل مستمر براي گسترش نفی افراطی‌گری و خشونت‌زدایی و حذف آموزش‌های مخرب و گسترش آموزه‌هاي ارزشی ادیان الهی از قبیل دوستی، همکاری، معنویت و حمایت از کرامت انسانی و حقوق بشر شد.

 

تسخیری گفت: بدون شک ارتباط میان فرهیختگان دو کشوری که صاحب تمدن‌های کهن و نیز دانشمندان فرزانه در طول تاریخ هستند، موجب رشد و توسعه جوامع انسانی است.

 

بنا بر اعلام اين خبر، این ديدار با حضور شهريار شجاع‌پور، مشاور بين‌الملل پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و حجت‌الاسلام طاهر امینی‌گلستانی، رييس مؤسسه بین‌المللی صلح و ادیان برگزار شد.

پایان پیام/298

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۲۹۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، دبیر علمی همایش بین‌المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس ظهر دوشنبه در این آئین گفت: از مجموع ۱۵۰ مقاله ارسالی به دبیرخانه این همایش ۵۰ مقاله برای ارائه در همایش پذیرفته شد.

حمید اسدپور افزود: این همایش به دلیل اهمیت بعد تجاری خلیج فارس، بازرگانی دریایی و حمل و نقل را محور اصلی خود قرار داده است.

اسدپور تصریح کرد: موضوع عمده مقالات دریافت شده متمرکز بر بنادر ایران و روابط تجاری ایران با دیگر کشورها است.

دبیر علمی همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس با بیان اینکه این همایش در ۲ روز برگزار می‌شود، گفت: روز نخست همایش توجه به مسائل علمی و روز دوم به عنوان روز فرهنگی در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: در روز علمی همایش، پژوهشگران داخلی و خارجی به ارائه مقالات می‌پردازند و در روز فرهنگی بازدید از آثار تاریخی استان برنامه ریزی شده است.

اسدپور بیان کرد: ۱۰ پژوهشگر خارجی از کشورهای عراق، هند، چین، روسیه و بنگلادش در این همایش حضور دارند.

دبیر علمی این همایش تصریح کرد: هدف همایش ایجاد و اتخاذ تدابیری برای ورود و مشارکت هرچه بیشتر مردم و بخش خصوصی در حوزه بازرگانی و حمل و نقل دریایی خلیج فارس است.

وی ادامه داد: این همایش بر ضرورت توجه بسیار جدی به تجارت دریایی از یک سو و سرمایه گذاری در زمینه حمل و نقل دریایی از طریق توسعه زیرساخت‌ها در بنادر و جزایر خلیج فارس تاکید دارد.

خیراندیش محقق و عضو هیأت علمی دانشگاه شیراز در همایش تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس با اشاره به تفاوت تجارت سبک و سنگین گفت: خلیج فارس در بخش تجارت سنگین بسیار استراتژیک است و باید مورد توجه قرار گیرد.

این محقق هم استانی تاکید کرد: ما برای ایجاد ثروت و اقتدار باید تجارت جهانی گذشته را احیا کنیم.

پنل‌های تخصصی انگلیسی و عربی همایش تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس بعد از ظهر امروز برگزار می‌شود.

کد خبر 6092136

دیگر خبرها

  • باکو، میزبان ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها
  • همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار شد
  • دیدار و گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و عربستان درباره غزه
  • دیدار و گفت‌وگوی رئیس‌جمهور سوریه و وزیر خارجه بحرین
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ برگزار می‌شود
  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود
  • همایش بین‌المللی نهج‌البلاغه و حمایت از فلسطین