Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-05-07@11:50:11 GMT

علت شارژ آهسته در پیکسل 2 ایکس‌ ال چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۴۰۳۷۵

علت شارژ آهسته در پیکسل 2 ایکس‌ ال چیست؟

به گزارش بولتن نیوز، جدیدترین گوشی گوگل، با اینکه باه همراه شارژر ۱۸ واتی عرضه می‌شود؛ اما عملا توان شارژ آن از ۱۰.۵ وات بالاتر نمی‌رود.

بر اساس آزمونی که ناتان کی در گوگل‌پلاس منتشر کرده است، گوگل پیکسل ۲ ایکس‌ال به‌کندی شارژ می‌شود. این بررسی تأییدی است بر گزارش‌هایی که کاربران از طولانی بودن زمان شارژ گوشی منتشر کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند این گوشی به همراه شارژری ارائه می‌شود که در سایت گوگل ۱۸ واتی عنوان شده است، نمودار ناتان کی حکایت دیگری دارد:

 

ملاحظه می‌کنید که چطور روند شارژ با توان حدودا ۱۵ وات آغاز می‌شود و سپس سریعا به ۱۰ وات کاهش می‌یابد. گوشی به همین شکل تا ۵۰ دقیقه شارژ می‌شود و بعد از آن، رفته‌رفته سرعت آن کاهش پبدا می‌کند و در نهایت بعد از گذشت دو ساعت و نیم زمان، شارژ کامل می‌شود.


کاربران معمولا سرعت شارژ باتری را به این شکل می‌سنجند که بعد از خالی شدن باتری، آن را به شارژر وصل می‌کنند و پس از نیم ساعت درصد شارژ را بررسی می‌کنند. باید بدانید گوگل پیکسل ۲ ایکس‌ال در این حالت تنها ۳۵ درصد شارژ را نشان می‌دهد؛ درحالی‌که سایر گوشی‌های هوشمند هم‌رده بین ۴۰ تا ۵۰ درصد شارژ می‌شوند.

متدهای مختلف شارژ سریع در روند شارژ، تغییرات مختلفی در ولتاژ ایجاد می‌کنند. در خصوص شارژر پیکسل ۲ ایکس‌ال، وقتی که شارژ زیر ۴۰ درصد است، گوشی باید ۹ ولت جریان تا سقف ۲ آمپر دریافت کند؛ اما پیکسل ۲ ایکس‌ال ولتاژ را تغییر نمی‌دهد و آمپر دریافتی هم از ۱.۲ درصد، یعنی تقریبا ۱۰ وات بالاتر نمی‌رود.

به گفته‌ی ناتان کی، برای این ماجرا دو دلیل می‌توان متصور شد؛ اول اینکه گوگل عمدا جریان شارژ را محدود کرده است تا از اتفاقاتی نظیر افت کیفیت و خرابی باتری که در نکسوس 6P رخ داد جلوگیری شود. دلیل دیگر که با توجه به مشکلات زیاد گزارش‌شده از پیکسل ۲ ایکس‌ال، دور از ذهن نیست، اینکه تراشه‌ی مدیریت برق به درستی برنامه‌نویسی نشده است.

گوگل هنوز اظهار نظری در این خصوص انجام نداده است.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۴۰۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این باتری چینی با آب کار می‌کند

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از ایسنا، پژوهشگران چینی باتری جدیدی مبتنی بر آب ساخته‌اند که ادعا می‌شود نسبت به باتری‌های اشتعال‌پذیر لیتیومی بسیار ایمن‌تر و کم‌مصرف‌تر است. جالب‌تر این‌که به ادعای سازندگان، باتری‌های جدید دو برابر بیشتر از باتری‌های سنتی لیتیوم یونی چگالی انرژی خواهند داشت که پتانسیل ایجاد تحول در صنعت خودروهای الکتریکی را دارد. استفاده از آب به‌عنوان حلال الکترولیت، ایمنی آن‌ها را نیز افزایش می‌دهد.

باتری‌های لیتیوم یونی غیرآبی سنتی، چگالی انرژی بالایی دارند اما ایمنی آن‌ها به دلیل وجود الکترولیت‌های آلی اشتعال‌پذیری که به باتری اجازه شارژ و تخلیه شارژ را می‌دهد، پایین است. درمقابل، باتری‌های آبی هرچند ایمن‌ترند، اما به دلیل حلالیت محدود الکترولیت و ولتاژ پایین باتری، عموماً چگالی انرژی کمتری دارند.

اکنون پژوهشگران در چین، باتری آبی با چگالی بالا بر اساس انتقال چند الکترونی هالوژن ساخته‌اند. آن‌ها به سرپرستی پروفسور «لی چیانفنگ» (LI Xianfeng) از مؤسسه فیزیک شیمی دالیان (DICP) که تحت نظر آکادمی علوم چین (CAS) فعالیت می‌کند، کاتد انتقال چندالکترونی را بر پایه برم و ید ساخته‌اند.

بر اساس نتایج این مطالعه که جزئیات آن در مجله Nature Energy منتشر شده، این کاتد در آزمایش‌ها به ظرفیت ویژه بیش از ۸۴۰ آمپرساعت بر لیتر و چگالی انرژی تا ۱۲۰۰ وات‌ساعت بر لیتر دست یافته است.

الکترولیتی با مخلوط هالوژن

پژوهشگران برای بهبود چگالی انرژی باتری‌های آبی، از مخلوط هالوژن‌های محلول یعنی یون‌های یدید (I-) و برمید (Br-) به‌عنوان الکترولیت استفاده کردند. آن‌ها توانستند واکنش انتقال چندالکترونی را توسعه دهند و یون‌های یدید را به عنصر ید (I2) و سپس به یون یدات (IO3- ) تبدیل کنند.

محققان می‌گویند که یون منفی ید (I-) در طول فرآیند شارژ در سمت مثبت بهIO3- اکسید شد و H+ تولیدشده به شکل الکترولیت پشتیبان به سمت منفی هدایت شد. در طی فرآیند تخلیه، H+ از سمت مثبت جریان پیدا کرد و IO3- به I- کاهش یافت.

به گفته محققان، Br- اضافه‌شده به الکترولیت می‌تواند برمید ید قطبی (IBr) را در طول فرآیند شارژ تولید کند که واکنش با آب (H2O) را برای تشکیل IO3- تسهیل می‌کند.

در طول تخلیه شارژ نیز IO3- نه‌تنها Br- را به Br2اکسید کرد که در واکنش الکتروشیمیایی برای تحقق تخلیه برگشت‌پذیر و سریع IO3- نیز شرکت کرد؛ بنابراین واسطه برمید تشکیل‌شده در طول فرآیند شارژ و تخلیه، فرآیند واکنش را بهینه کرد و به‌طور مؤثر جنبش و برگشت‌پذیری واکنش الکتروشیمیایی را بهبود بخشید.

باتری با پتانسیل ۱۰۰۰ چرخه

کاتد انتقال چند الکترونی توسعه‌یافته دارای ظرفیت مشخص Ah/L ۸۴۰ بود. محققان با افزودن صفحه‌ای فلزی به کاتد توانستند باتری کاملی با چگالی انرژی تا Wh/L ۱۲۰۰ بر اساس کاتولیت توسعه‌یافته دست یابند.

زمانی که پژوهشگران الکترولیت خود را با آند وانادیوم آزمایش کردند، دریافتند که چرخه عمر این باتر را می‌توان تا ۱۰۰۰ چرخه افزایش داد که پایداری قابل‌توجهی را نشان می‌دهد.

دانشمندان همچنین اشاره کرده‌اند که چگالی انرژی باتری آبی حتی از برخی الکترودهای جامد فراتر رفته و می‌تواند ازنظر هزینه با باتری‌های لیتیومی سنتی قابل‌مقایسه باشد.

آن‌ها ادعا کردند که کارشان نشان می‌دهد که باتری‌های آبی با چگالی انرژی بالا قابل توسعه هستند و این یک گزینه توسعه‌پذیر برای ذخیره‌سازی انرژی در مقیاس شبکه و حتی وسایل نقلیه الکتریکی است.

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903114 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • قیمت گوشی سامسونگ a54 امروز (۱۸ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a54 Samsung
  • ناسا با دوربین ۳۶ پیکسلی به اکتشاف فضا می‌رود
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه‌های آمریکایی
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه آمریکایی
  • تغییرات گوگل مپس برای گوشی‌های اندرویدی از راه می‌رسد
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)
  • این باتری چینی با آب کار می‌کند
  • اطلاعات جدید از آیفون ۱۶ و چیدمان جدید دوربین‌ها
  • فروش گوشی‌های اپل تقریباً در تمام بازارها کاهش یافت
  • تصاویر ماکت آیفون ۱۶، آرایه جدید لنز‌ها را نشان می‌دهد