Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز،  طی چند روز گذشته نامه‌ای تهدید آمیز از سوی مسئول فدراسیون کوراش ایران و رئیس سازمان تیم‌های ملی جودو به کمیته ملی المپیک ارسال شد، مبنی بر اینکه میراسماعیلی به مدت ۵ سال از فعالیت در مسابقات کوراش محروم است و اجازه حضور در انتخابات کمیسیون ورزشکاران را ندارد و در صورتیکه او در انتخابات شرکت کند، این موضوع به مجامع بین‌المللی اطلاع داده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آرش میراسماعیلی در گفت‌وگویی، در واکنش به این موضوع، اظهار داشت: متأسفانه یک روز قبل از انتخابات کمیسیون ورزشکاران ۲ نامه از سوی مسئول فدراسیون کوراش و مدیر سازمان تیم‌های ملی جودو ایران در اختیار رسانه‌ها قرار گرفت که واقعاً رفتار آنها تأسف‌ برانگیز بود. آنها طی نامه‌ای تهدیدآمیز از کمیته ملی المپیک خواسته بودند که اجازه حضور بنده را در انتخابات کمیسیون ورزشکاران را ندهند در غیر این صورت آنها این موضوع را به مجامع بین‌المللی اطلاع‌ رسانی خواهند کرد. در نامه ای که از سوی آقایان منتشر شده بود، خیلی صریح اعلام کرده بودند که اگر این کار (عدم حضور میراسماعیلی در انتخابات) انجام نشود، ما وظیفه داریم سریعاً این موضوع را به مجامع بین‌المللی اطلاع رسانی کنیم. در یک نامه دیگر رونوشت به صورت فارسی به IOC و فدراسیون‌های جهانی کوراش و جودو نوشته شده بود. این جای تأسف دارد، باید تأسف خورد به حال رشته‌ای که وقتی مسئولان آن مسئولیت می‌گیرند، سعی می‌کنند به هر نحوی که شده قهرمان خود را تخریب کنند.

وی در مورد اینکه حضور او در انتخابات کمیسیون ورزشکاران ربطی به کوراش ندارد، گفت: این شرایط جو مسمومی را به وجود آورد که اصلاً هیچ ارتباطی به المپین بودن جودوی میراسماعیلی ندارد. من از سوی رشته جودو در این انتخابات کاندیدا شده بودم و المپین جودو بودم و حضورم در انتخابات ورزشکاران ربطی به کوراش نداشت. کوراش نه در المپیک فعالیت دارد و نه در بازی‌های آسیایی، به هرحال خوشبختانه مسئولان کمیته ملی المپیک خیلی هوشیارانه در این موضوع عمل کردند، اما روی صحبت من با مسئولان ورزش کشور است آنها باید بدانند چه کسانی پست و موقعیت‌های بین‌المللی را به دست آورده‌اند. آنهایی هم که موقعیت‌های بین‌المللی را به دست آورده‌اند نیز باید بدانند چگونه این پست‌ها را به دست آورده‌اند. آنها این پست‌ها را با پول بیت‌المال کسب کرده‌اند، با تعداد سفرهایی که رفته‌اند توانسته‌اند، پست بگیرند و با موقعیت داخلی به این جایگاه رسیده اند آیا این نفرات باید حافظ منافع کشورمان باشند یا حافظ منافع مجامع بین‌المللی باشند؟ اصلاً خروجی این آقایان برای ورزش کشورمان چه بوده است؟

نایب رئیس سابق فدراسیون جودو در ادامه صحبت‌های خود عنوان کرد: در طول این سالها دیده‌ایم که واقعاً چنین نفراتی چه مشکلات عمده‌ای را با اطلاع‌رسانی در رشته‌های مختلف برای ورزش کشورمان به وجود آورده‌اند و رفتار آنها دیگر نخ‌نما شده است. اطلاع‌رسانی مسائل داخلی کشور به مجامع بین‌المللی را چه می‌توانیم نامگذاری کنیم؟ مسئولان کشورمان باید دقت کنند که چه کسانی را مورد تائید قرار می‌دهند و می‌روند مجامع بین‌المللی و به عنوان نماینده ایران خود را معرفی می‌کنند و سرانجام می خواهند مسائل داخلی کشور را به بیگانگان اطلاع‌رسانی کنند. واقعاً تأسف می‌خورم برای کسی که اعلام کرده من وظیفه دارم این موضوع را به مجامع بین‌المللی اطلاع‌رسانی کنم. آیا شما وظیفه‌ای غیر از این دارید که از ایران و ایرانی دفاع کنید؟ شما یادتان نرود آن پست و جایگاه‌های بین‌المللی را با پول بیت‌المال به دست آورده‌اید پس وظیفه اصلی شما دفاع از ایران و ایرانی است نه اینکه بخواهید مسائل داخلی کشورمان را در اختیار بیگانگان قرار بدهید. این موضوع واقعاً تأسف برانگیز است و قطعاً این موضوع را از طریق مسولان ورزش کشور و مراجع ذیصلاح پیگیری خواهم کرد.

عضو کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک خاطرنشان کرد: در طول سالهای گذشته این شرایط و اتفاقات به ورزش کشورمان از سوی هچنین افرادی آسیب‌های زیادی زده است. متأسفم برای یک مسئولی که زیر نامه خود می نویسد رونوشت به فدراسیون جهانی جودو و کوراش و IOC . نمی‌دانم این افراد در ورزش به دنبال چه هستند، متأسفم از اینکه این نفرات می‌خواهند ورزش جودوی ایران را اداره کنند، البته اولویت آنها جودوی کشورمان نیست و تمرکز آنها روی مسائل دیگر است. در نوجوانان و رده‌های پایه شاهدیم که به خاطر عدم تمرکز آقایان روی این رشته و ضعف‌های مدیریتی که دارند، ضعیف‌ترین نتیجه ممکن کسب شده است. آنها یک روز قبل از آغاز انتخابات کمیسیون ورزشکاران نامه‌ای را به رسانه‌ها ارسال می‌کنند تا چهره قهرمان ملی را تخریب کنند. سئوال من از آقایان این است این پست بین‌المللی که شما دارید، خروجی آن برای ورزش کشور چه بوده است؟ امیدوارم مسئولان ورزش کشورمان پست‌های بین‌المللی که برخی‌ها دارند یک بار در مورد پست‌های آنها بازنگری کنند.

پرافتخارترین مدال‌آور مسابقات جهانی جودو، خاطرنشان کرد: آیا این ذلت برای ایران و ایرانی نیست که یک ایرانی پست بین‌المللی دارد و ساک یک مسئول عرب را جابجا می‌کند؟ آیا این در شأن یک مسول ایرانی است که قبل از مسابقات برود لباس ورزشکاران را چک کند و مدعی شود پست بین‌المللی دارد؟ آیا این پست‌ها در شأن یک ایرانی است که برود چنین کارهایی را انجام بدهد؟ چقدر پول بیت‌المال هزینه شده که این پست‌های کوچک و بی‌تأثیر کسب شود؟ آقایان پست بین‌المللی دارند که حافظ منافع کشورمان باشند یا به بیگانگان اطلاع‌رسانی کنند تا ورزشکار کشورشان را محروم کنند و از این اتفاق خوشحال شوند؟ چرا این افراد دست از سر جودوی ایران بر نمی‌دارند؟ چرا این افراد نمی‌خواهند یک روز به این نتیجه برسند که مدیریت آنها در جودوی ایران به پایان رسیده است؟ ای کاش آنها بنشینند منصفانه، عادلانه، عاقلانه، باوجدان پیش خودشان قضاوت کنند و بدانند آنها پای خود را روی شانه‌های آرش میراسماعیلی گذاشتند و به بالا رفتند و چون حالا او در انتخابات آمده و رقیب انتخاباتی شما شده باید او را به صورت ناجوانمردانه تخریب کنید؟!

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۴۷۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است

رئیس جمهور با تاکید بر رویکرد جمهوری اسلامی ایران نسبت به توسعه روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای آفریقایی، شرکت در اجلاس ایران و آفریقا و بازدید از نمایشگاه اسکپو را فرصتی بسیار ارزشمند جهت آشنایی هر چه بهتر و بیشتر مسئولان قاره آفریقا با ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف دانست و بر آمادگی ایران برای تبادل این ظرفیت‌ها تاکید کرد.

به گزارش ایسنا،‌ در حاشیه دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا "کنستانتینو چیونگا" معاون رئیس جمهور زیمبابوه با رئیس جمهور دیدار کرد.

سید ابراهیم رئیسی نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا را نگاهی راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی دانست و با اشاره به روابط بسیار خوب ایران و زیمباوه، بر عزم مسئولان عالی دو کشور برای گسترش و ارتقای سطح همکاری‌ها تاکید کرد.

رئیس جمهور با تاکید بر رویکرد جمهوری اسلامی ایران نسبت به توسعه روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای آفریقایی، شرکت در این اجلاس و بازدید از نمایشگاه اکسپو را فرصتی بسیار ارزشمند جهت آشنایی هر چه بهتر و بیشتر مسئولان قاره آفریقا با ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف دانست و بر آمادگی ایران برای تبادل این ظرفیت‌ها تاکید کرد.

معاون رئیس جمهور زیمبابوه نیز در این دیدار با اشاره به سابقه دیرینه و دوستانه روابط دو کشور به ویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، خواستار گسترش تعاملات و همکاری‌های تجاری و اقتصادی بیشتر با ایران بر پایه این روابط نزدیک و قدیمی شد.

کنستانتینو چیونگا ضمن تشکر از برگزاری موفق اجلاس بین‌اللملی ایران و آفریقا، سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال کشورهای آفریقایی را اصولی و اطمینان‌بخش عنوان و بر آمادگی کشورش برای توسعه همکاری‌ها با ایران تاکید کرد.

معاون رئیس جمهور زیمبابوه با اشاره به عزم مسؤلان این کشور برای اجرای توافقات صورت گرفته با ایران در سفر سال گذشته دکتر رئیسی به این کشور، از اجرایی شدن بخشی از این توافقات خبر داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • امیرعبدالهیان: روابط ایران با قاره آفریقا مبتنی بر احترام متقابل و منافع مشترک است
  • روابط ایران با قاره آفریقا مبتنی بر احترام متقابل و منافع مشترک است
  • نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • تامین منافع متقابل در تعامل ایران و کشور‌های آفریقایی
  • قاری و حافظ قرآن اعزامی به مسابقات مالزی تعیین شدند