Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد - ایرنا - استاندار یزد، رئیس ستاد مدیریت راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان با تأکید بر لزوم چابک سازی تیم اقتصادی گفت: به هیچ وجه ارائه عملکرد روزمره دستگاه های اجرایی اقتصاد مقاومتی نیست، باید فعالیت های بزرگتری در استان انجام شود.

محمود زمانی قمی در نشست ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان با تسلیت اربعین حسینی و قدردانی از سید محمد میرمحمدی استاندار قبلی افزود: باید فرهنگ تشکر از بزرگان و پیشینیان در استان و منطقه گسترش یابد تا موفقیت برای همگان به دست آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اصلی ترین مساله را برگرداندن رونق و توسعه در جامعه عنوان کرد و یادآور شد: در واقع جانمایه اقتصاد مقاومتی و مقاومتی اقتصاد کشور جان گرفتن تولید است که مقام معظم رهبری تا مدیران دولت همگی بر آن تأکید و تفاهم دارند.
استاندار یزد با بیان اینکه معضل بزرگ جامعه بیکاری است، جمعیت بیکاران خطرناکترین جمعیت محسوب می شوند ، تأکید کرد: راه حل این مشکل و رونق تولید در کشور توجه جدی به اقتصاد مقاومتی است که بهترین تعریف آن در ابلاغ مقام معظم رهبری آمده است.

** تیم اقتصادی به دور از سیاست زدگی به اقتصاد مقاومتی بپردازد
زمانی قمی تصریح کرد: به همین دلیل تیم اقتصادی استان باید به دور از سیاست زدگی و پرداختن به مسایل فرعی به اصلی ترین مسأله نظام بپردازد، مدیران با قبول و بیان واقعیت های موجود ، در قبولاندن برخی مسائل غیرواقعی به استاندار تلاش نکنند چون منابع خبری استاندار متفاوت است.
وی تحرک جدی تیم اقتصادی را تنها راه علاج مشکلات دانست و تأکید کرد: با هیچ فردی عقد اخوت و رفاقت نبسته ام و به فکر این هستم که وقتی از این استان خارج می شوم باید دربرابر خداوند ، مردم و جودان خودم پاسخگو باشم بنابر این همچون شما به یزد تعصب دارم.
رئیس ستاد مدیریت راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان گفت: دوره جدیدی شروع شده که اقتضائات خودش را می طلبد ؛ استراحت های معمول و تعطیلی نداریم و باید گروه اقتصادی در استان صنعتی یزد چابکِ چابک ظاهر شود و قضاوت جامعه از این تغییر ، تحرک بیشتر این تیم باشد.
زمانی قمی با اشاره به برخی عملکردهای ارائه شده از سوی دستگاه ها تاکید کرد: این ها عملکرد روزمره دستگاه هاست و باید سنت شکنی کرد و عملکرد جدید ارائه شود تا بتوان در قالب اقتصاد مقاومتی از آن دفاع کرد.

** عملکرد میراث فرهنگی از نظر اقتصاد مقاومتی رضایت بخش نیست / یزد حلقه اتصال تمدن ایران قبل از اسلام و بعد از اسلام
وی با بیان اینکه گردشگری فرصتی بزرگ برای درآمدزایی در استان است ، افزود: یزد حلقه اتصال تمدن ایران قبل از اسلام و بعد از اسلام محسوب می شود که در کنار هم به صورت مسالمت آمیز زندگی کرده و مانده اند.
استاندار یزد ادامه داد: در واقع تمدن ایرانی بدون یزد مفهومی ندارد از این رو باید با استفاده از این ظرفیت ، هم یزد و هم ایران را به دنیا معرفی کنیم به همین دلیل معتقدم عملکردهای میراث فرهنگی از نظر اقتصاد مقاومتی رضایت بخش نیست و باید این مجموعه با نخبگان برای شناسایی مسیرهای سرمایه گذاری جلساتی داشته باشد.
زمانی قمی در باره فعالیت بخش های اقتصاد خرد هم گفت: مدیران مجموعه روستایی ، کشاورزی و سایر بخش ها باید به سراغ مدل های موفق بهره گیری از اقتصاد خرد بروند تا مشکل اشتغال و تولید در روستاها نیز رونق یابد .
وی در ادامه چند کار فوری را برای اعضای ستاد تشریح کرد و افزود: مهمترین و فوری ترین کار، سرعت در پرداخت تسهیلات رونق تولید از سوی بانک ها و سپس ، نظارت بر پرداخت آنهاست که برای این کار باید رونق تولید سرعت بگیرد.
این مسئول مقاوم سازی اقتصاد را در گرو سپردن اقتصاد به بخش خصوصی عنوان کرد و افزود: جلسات این ستاد باید چرخشی باشد و به شهرستانها ، بانک ها و واحدهای تولیدی نیز برویم با این حال شناسایی مشکل قانونی نیز در دستور کار باشد.

** طرح های با اشتغال بالا شناسایی و در اولویت قرار گیرند/ سایتی برای تجاری سازی ایده های نخبگان طراحی شود
استاندار یزد یادآور شد: در حوزه طرح های نیمه تمام با بیش از 55 و 60 درصد پیشرفت کار نیز طرح هایی با اشتغال بالا شناسایی و در اولویت قرار گیرند .
زمانی قمی بار دیگر بر ممنوعیت قطع هر نوع خدمات به واحدهای تولیدی بدون اجازه استانداری تاکید کرد و افزود: برای وصول مطالبات باید سامانه ای راه اندازی شود و به بهانه بدهی هزینه های آب و برق و گاز ، نباید فعالیت های تولیدی استان تعطیل شود.
وی گزارش دهی دقیق مدیرکل گمرک استان از وضعیت گمرکی، ریز صادرات و واردات، ارزش صادرات و تلاش در راستای گسترش اقتصاد دانش بنیان را خواستار شد و اظهار کرد: حتما سایتی از سوی پارک علم و فناوری و مجموعه های مرتبط طراحی شود تا نخبگان و دانش آموختان با ارائه ایده های خود بتوانند شاهد تجاری سازی و خلق ثروت این نظر باشند.
استان یزد با داشتن 3هزار 600 واحد صنعتی به عنوان چهارمین استان صنعتی کشور محسوب می شود و سال گذشته در حوزه عملکرد اقتصاد مقاومتی چهارمین استان کشور بوده است.
1968*2047* خبرنگار : محمودرضارحمانی ** انتشار : عباسقلی اشکورجیری
@irnayazdd

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۵۲۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف بستری برای ارائه عملکرد واقفین

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد کاظم موسوی متقی، مدیر کل فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه درمورد اقدامات معاونت فرهنگی این سازمان و اولویت‌ها برای سال جدید بیان کرد: نمایشگاه دستاورد‌های وقف، خود را در سه حوزه معرفی می‌کند. ابتدا بحث تثبیت و حفظ موقوفات است که با اخذ سند و مباحث حقوقی و اوقافی این کار انجام می‌شود. مسئله دوم، بهره وری از موقوفات و درآمدزایی آن هاست که با معاونت بهره وری اقتصادی موقوفات این کار حاصل می‌شود. بخش سوم، اجرای نیات است که درواقع، شاید این بخش مهم‌ترین بخش کار باشد؛ یعنی ثمره آن دو بخش خود را در اجرای نیات نشان می‌دهد. 

مدیر کل فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: اگر موقوفات به بهره وری برسند و تثبیت شوند ولی نیات اجرا نشوند هدف اصلی واقف محقق نشده است. چون واقف مال خود را به نیت و هدف و آمال و آرزویی وقف کرده است تا اجرا شود. این اجرای نیت متفاوت هستند. بخشی از آن، مباحث خیریه هستند و بخش دیگر شامل مباحث قرآنی می‌شوند و بخشی هم مرتبط با مباحث اجتماعی و مذهبی است و هر کدام از این اجرای نیات به دست یکی از بخش‌های سازمان وقف صورت می‌گیرند؛ به طوری که نیات قرآنی را مرکز امور قرآنی و نیات خیریه را مرکز امور خیریه انجام می‌دهند و نیات فرهنگی و اجتماعی را معاونت فرهنگی و امور اجتماعی انجام می‌دهند و هر یک از بخش‌های سازمان موظف هستند درآمدی که از تثبیت موقوفات بهره وری و بهره مندی و ایجاد درآمد‌ها حاصل شده است به شکل درست و صحیح و مطابق وقف نامه‌ها اجرا کنند. 

حجت‌الاسلام موسوی متقی ادامه داد: در بحث اجتماعی، نیات مختلفی داریم. مثلاً مهر تحصیلی برای کمک به دانش آموزان بی بضاعت درنظر گرفته شده است یا اعزام زائران به حرم حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و حرم حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام و یا کمک به نیازمندان برای تهیه دارو و انجام درمان آن‌ها و کمک به آزادی زندانیان و ایتام و... نیت‌هایی هستند که سازمان اوقاف، منابع آن را احصا می‌کند و سعی می‌کنیم به نحو شایسته و آبرومندانه اجرا کنیم و در اجرای نیت، کرامت انسانی برای سازمان بسیار مهم است تا جایی که هیچ موقع، این اجازه را به خودمان نمی‌دهیم در راستای فرآیند اجرای نیت کرامت عزیزانی که قرار است از موقوفات بهره‌مند شوند، خدشه دار شود و همه این موارد مورد ملاحظه قرار می‌گیرند.

او افزود: بسته‌های مهر تحصیلی که تولید می‌شوند به هیچ عنوان اجازه نمی‌دهیم روی آن‌ها برچسب اوقاف نصب شود در حالی که شاید اگر جایی دیگر باشد این اجازه داده شود. زیرا تبلیغ برای آن‌ها به شمار می‌آید. دلیل انجام ندادن این کار توسط سازمان اوقاف به این خاطر است که بچه دانش آموز کیف و وسایل و دفتر را برمیدارد و به مدرسه می‌برد و کنار همکلاسی هایش می‌نشیند. به همین دلیل، نمی‌خواهیم اشاره کنیم این بسته از محل موقوفات مرتبط با کمک به نیازمندان است تا احساس خجالت به او دست ندهد و نباید این طور باشد. چون فرزندان میهن هستند و ما باید امانت دار درستی باشیم.

مدیر کل فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: ما در نمایشگاه به ارائه گزارش این اقدامات مردمی در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، عمرانی و... می‌پردازیم. درواقع، نمایشگاه ارائه عملکرد خود مردم، هیئت امنا و واقفین است و ما در سازمان اوقاف فقط در بخش موقوفات امانت داری کرده و در زمینه بقاع متبرکه هدایت کردیم. 

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی متقی افزود: ویکی فقه جزء مجموعه‌های حمایتی سازمان اوقاف و دارای منابع عظیم حوزه‌های علمیه است که هم متن و هم صوت این درس‌ها به صورت بسیار عالی در آن جا دیده شده و استفاده شده است و ویکی فقه، تمام فروعات فقهی و بخش‌های فقه را مدنظر قرار داده و به طور مفصل، کار کامپیوتری و تحقیقی صورت گرفته است و می‌توان گفت یک دانشنامه‌ی بسیار کاملی در حوزه فقه است و در حوزه علمیه به آن بسیار توجه می‌شود و دفاتر مراجع عظام، بسیار به ویکی فقه علاقه‌مند هستند و به ما هم سفارش می‌کنند تا دست حمایتی خود را برنداریم. زیرا به حمایت بسیار سنگینی نیاز دارد و درس خارج همه اساتیدی که در قم و مشهد و اصفهان و در خارج از کشور؛ لبنان و عراق و حتی سوریه و کشور‌های دیگر است به صورت روزانه در این سایت بارگذاری می‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • بازدید سرزده استاندار از دستگاه‌های اجرایی لرستان
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف بستری برای ارائه عملکرد واقفین
  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • عملکرد دستگاه‌ها در اجرای اعتبارسنجی هماهنگ بانکی بررسی شد
  • بررسی عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • بررسی عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری در کمیسیون اصل۹۰
  • اعتقاد عملی به اقتصاد مقاومتی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است