Web Analytics Made Easy - Statcounter

قم - معاون موسسه خیریه کهریزک مهمترین دغدغه امروز جامعه را سالمند شدن ایرانیان تا ۲۵ سال آینده دانست و گفت: برای رفع مشکلات ناشی از این موضوع باید از تشکل‌های مردم نهاد استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، نادر مرادی بعد از ظهر یک‌شنبه در نشست خبری و در جمع خبرنگاران استان قم با بیان اینکه آسایشگاه کهریزگ یک موسسه خیریه غیر انتفاعی است، اظهار کرد: هیچ شخص و یا سازمانی از این موسسه سود و درآمدی ندارد و همه درآمدهای این موسسه، صرف هزینه‌های جاری و سرمایه‌گذاری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه موسسه خیریه کهریزک در سال ۱۳۵۰ توسط دکتر محمدرضا حکیم‌زاده که در آن زمان مدیر بیمارستان فیروزآبادی بود، راه‌اندازی و تاسیس شد، گفت: در ابتدا این آسایشگاه فقط دو اتاق داشت ولی در حال حاضر ۲ مرکز خیریه در استان‌های تهران و البرز وجود دارد.

معاون مشارکت‌های مردمی موسسه خیریه کهریزک افزود: علاوه بر خدماتی که مددجویان در آسایشگاه دریافت می‌کنند برخی از خدمات نیز به افراد معلول و سالمندانی که در منزل نگهداری می‌شوند ارائه می‌شود و همچنین به خانواده این افراد آموزش‌های لازم داده می‌شود.

مرادی در ادامه با اشاره به احداث موسسه خیریه کهریزک در محمدشهر کرج در مساحتی حدود ۸۰ هزار متر مربع که ۶۰ هزار متر آن زیر بنا است، اظهار کرد: در این مرکز به جز سالمندان، کودکانی که دچار مشکلات ذهنی هستند، نیز نگهداری می‌شوند و خانواده‌ها کودکان معلولشان را روزانه برای دریافت خدمات درمانی به این مرکز می‌آورند.

۸۶ درصد بودجه کهریزک از طریق مشارکت‌های مردمی تامین می‌شود

وی افزود: ۸۶ درصد بودجه کهریزک از طریق مشارکت‌های مردمی تامین و ۱۴ درصد آن از نهادهایی مانند کمیته‌ امداد تأمین می‌شود.

معاون مشارکت‌های مردمی موسسه خیریه کهریزک مهمترین دغدغه امروز جامعه را سالمند شدن جامعه ایران تا ۲۵ سال آینده عنوان کرد و خاطرنشان کرد: برای رفع مشکلات ناشی از این موضوع باید از تشکل‌های مردم نهاد استفاده کرد.

وی ادامه داد: در حال حاضر شرایط خوبی در مجموعه آسایشگاه کهریزک در خصوص ارائه خدمات به سالمندان و معلولان و همچنین بیماران ام اس وجود دارد و امیدواریم در آینده نیز این شرایط مطلوب‌تر شود.

مرادی تصریح کرد: یکی از منابع درآمدی آسایشگاه کهریزک از طریق صندوق‌های این مجموعه انجام می‌شود که عمدتا این صندوق‌ها در ایستگاه‌های مترو، مراکز درمانی و فروشگاه‌ها تعبیه شده است ضمن اینکه هموطنان می‌توانند با مراجعه به دفاتر آسایشگاه کهریزک کمک‌های خود را به صورت سیستمی به این آسایشگاه اهدا کنند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه باید از توان جامعه جهت تامین نیازهای این آسایشگاه استفاده کرد، گفت: سالهاست که مرکز اصلی تره بار تهران هر روز یک نیسان میوه و سیفی جات را بدون دریافت حتی یک ریال به آسایشگاه تحویل می‌دهد و این مسئله باعث شده است که مشکلات این آسایشگاه در زمینه میوه و سیفی جات تا حد زیادی کاهش پیدا کند.

معاون مشارکت‌های مردمی موسسه خیریه کهریزک تصریح کرد: آسایشگاه خیریه کهریزک دارای بخشی است که برای آن دسته از خیرینی است که در سنین سالمندی املاک خود را به آسایشگاه اهدا کرده‌اند و مایل به ادامه زندگی در منزل مسکونی خود نبودند و به همین جهت در این سوئیت‌ها اسکان داده شده و امکانات به طور کامل در اختیار آنان قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: آسایشگاه خیریه کهریزک پس از فوت این افراد نیز خود را موظف به برگزاری مراسم خاکسپاری دانسته و آنها را در قطعه نیکوکاران آسایشگاه خیریه کهریزک دفن خواهد کرد.

بیش از ۲۵۰۰ مددجو در آسایشگاه کهریزک وجود دارند

مرادی گفت: خیران از روش‌های مختلف همچون پرداخت نقدی در دفاتر، سایت، ‌شماره حساب و از طریق موبایل کمک هایشان را به نیازمندان کهریزک اهدا می‌کنند و بسیاری دیگر کمک‌های غیر نقدی تقبل می‌کنند.

وی تعداد سالمند و معلولان ساکن در موسسه کهریزک تهران را یک هزار و ۷۵۰ نفر عنوان کرد و گفت: فضای کهریزک تهران حدود ۴۲۰ هزار متر مربع است که ۱۸۰ هزار متر مربع آن زیربنا است.

معاون مشارکت‌های مردمی موسسه خیریه کهریزک در خصوص تعداد مددجویان حاضر در آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز اظهار کرد: ۷۵۰ مددجو در آسایشگاه خیریه کهریزک البرز حضور دارند و در مجموع تعداد مددجویان کل آسایشگاه‌های تهران و البرز به ۲۵۰۰ نفر می‌رسد.

وی بیان کرد: کمک‌های مردمی به آسایشگاه کهریزک از طرق مختلف انجام می‌شود که از آن جمله می‌توان به پرداخت کمک‌ها از طریق شماره حساب ۰۱۰۸۷۰۴۴۱۳۰۰۱ بانک ملی و شماره حساب ۰۱۰۲۴۸۳۴۶۷۰۰۳ بانک صادرات انجام می‌شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۵۶۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیدآفرینی در جامعه یکی از مهمترین دستاوردهای کارگران عزیز کشور است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی صبح امروز سه‌شنبه هم‌زمان با روز کارگر، در سی و پنجمین جشنواره امتنان از کارگران، گروه‌های کار و واحدهای نمونه با تبریک این روز به همه جامعه بزرگ و محترم کارگری کشور، برگزاری این مراسم پس از دیدار کارگران با رهبر معظم انقلاب را فرصتی مغتنم برای اطلاع و پیگیری از منویات و رهنمودهای ایشان نسبت به موضوع کار و کارگران و تلاش در جهت تمهید ساز و کارهای اجرای این رهنمودها دانست.

رئیس جمهور با اشاره به برگزاری این مراسم در کارخانه‌ای بزرگ که محصولاتی قابل عرضه برای بازارهای داخلی و خارجی دارد، محصولات تولید شده در این کارخانه را گواه توانایی و تلاش کارگران و مهندسان و نیز نشان‌دهنده وجود توانمندی در کشور برای انجام کارهای بزرگ دانست و گفت: البته نباید به همین میزان بسنده کرد.

دکتر رئیسی دستاورد دیگر تلاش‌ها و تولیدات این کارخانه و دیگر واحدهای تولیدی کشور را امیدآفرینی با وجود تحریم‌ها و فشارها و برخی کاستی‌ها توصیف کرد که همواره مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بوده است و افزود: مسئله امیدآفرینی به تعبیری ترجمان همان شعار ارزشمند «ما پای کار ایران هستیم» شما کارگران عزیز و محترم است که با روحیه ارزشمندتان همانطور که دشمن را در عرصه‌های مختلف ناکام گذاشتید در عرصه اقتصادی نیز ناکام گذاشتید و خواهید گذاشت.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت به عمل آمدن همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر در جهت ارتقای کیفی و کمی روزانه تولید اظهار داشت: ملت ایران و کارگران ما نشان داده‌اند که می‌توانند تولیداتی داشته باشند که کیفیت آن از همه استانداردهای ضروری و جهانی بالاتر باشد، چنانکه در سفر اخیر ما به سریلانکا مهندسان و متخصصان سریلانکایی تاکید داشتند که کار متخصصان ایرانی در ساخت سد و نیروگاه در آن کشور از نظر فناوری و علم‌پایه بودن کاملا به‌روز و حتی بی‌نظیر بوده و برای اولین بار در منطقه کاری با این سطح از تکنولوژی اجرا شده است.

خبر تکمیل می‌شود ... .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهمترین دغدغه‌های معلمان نمونه کشور در دیدار با رهبری
  • فرهنگ مردمی سپاس از معلم نهادینه شود
  • ارتقا دانشی و عملیاتی در حوزه اخلاق نیاز جامعه امروز است
  • غزه امروز دایره المعارف پرآوازه بی‌اخلاقی‌های غرب است
  • امیدآفرینی در جامعه یکی از مهمترین دستاوردهای کارگران عزیز کشور است
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • اقدام پسندیده شاگردان حسینی پس از پرسپولیس(عکس)
  • آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله نخست کشور است
  • آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • آینده جامعه بشری به تلاش امروز معلمان و اساتید بستگی دارد