Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-07@23:43:45 GMT

انتقال فناوری میان پژوهشگران ایران و برزیل

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۵۷۷۱۹

انتقال فناوری میان پژوهشگران ایران و برزیل



به گزارش ایسکانیوز و به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، همایش ایران و برزیل با محوریت مدیریت آب و فناوری های پایدار با حضور نمایندگان دو کشور با موضوع آخرین تکنولوژی روز دنیا در حوزه مدیریت آب و استفاده صحیح منابع و به منظور توان سنجی و ایجاد بستری مناسب جهت همکاری های مشترک دو کشور، با سخنرانی آقایان آلوارو گالوانی رایزن بازرگانی برزیل در ایران و محسن شاطر زاده سفیر سابق ایران در برزیل برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نمایندگان شرکت های فعال در این حوزه و همچنین آقای اوساکو مدیر فنی پارک تکنولوژی تایپو برزیل به معرفی برنامه ها و دستاوردهای خود پرداختند.

آلوارو گالوانی ضمن ابراز خوشنودی از همکاری با ایران در زمینه فناوری های نوین گفت در نظر داریم همکاری های خوبی با معاونت فناوری ریاست جمهوری و شرکت های نوآور ایرانی داشته باشند و در این زمینه نظر گروه همراه کاملا مساعد است.

در ادامه محسن شاطر زاده سفیر سابق ایران و برزیل به اهمیت همکاری ایران و برزیل پرداخت و گفت: برزیل جز کشورهای موفق در عرصه فن آوری و تکنولوژی روز دنیاست و می توان روابط خوبی را به دنبال همکاری های مشترک سالهای قبل داشته باشیم.

وی با تاکید بر اهمیت فینیپ FINEP و جایگاه این صندوق سرمایه گذاری اشاره کرد و گفت: شرکت های ایرانی فناور توجه ویژه ای بر همکاری با فینیپ داشته باشند.

شاطرزاده با بیان اینکه برزیل بزرگترین سد آب را داراست و در این زمینه از تکنولوژی های روز دنیا بهره برده است, تاکید کرد: سد تایپو بزرگترین سد و مجموعه آب و برق دنیاست و نماینده پارک فناوری تایپو با حضور خود می تواند اطلاعات مفیدی را در اختیار شرکت های فعال در این حوزه بدهد.

وی افزود: فضای همکاری خوبی میان دو کشور ایران و برزیل در زمینه فناوری های نوین ایجاد شده که به نفع اقتصاد هر دو کشور است.

سفیر سابق ایران در برزیل همچنین در پایان سخنرانی خود گزارش کاملی از راهکارهای تعریف همکاری مشترک فناوری و نوآوری بین برزیل و ایران ارائه کرد.

شرکت های فن آور فعال در حوزه انرژی کشورمان از جمله شرکت تیام پارسی پاسارگاد، بهین آب زنده رود، کاوش صنعت توس، توزین الکتریک، آوسینا، پارس پویش فناور، طراحان تجهیز صنعتی پیشگامان، تام لوکوموتیو آریا به دستاورد ها و توانایی های خود در این حوزه پرداخته و پیشنهاداتی را جهت تعامل و هم افزایی موثر مابین نوآوران و صاحبان فناوری دو کشور ارائه کردند.

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۵۷۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور

به گزارش خبرگزاری مهر، کاظم بروفه، رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری مؤسسه تحقیقات علوم دامی با اشاره به این که حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، یکی از اصلی‌ترین سیاست‌های سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به شمار می‌رود، گفت: در حال حاضر ۱۹ واحد و هسته فناور که حوزه فعالیت‌شان دام و طیور است، تحت حمایت مرکز رشد مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور فعالیت می‌کنند. از این ۱۹ مورد ۱۷ واحد فناور و ۲ مورد هسته فناور است. همچنین ۲ واحد، جز شرکت‌های دانش‌بنیان است که در موضوع‌هایی مانند تغذیه و خوراک دام (۱۱ مورد)، تولید مثل دام (یک مورد)، زنبورعسل (۵ مورد) و امور خدماتی (۲ مورد) فعالیت دارند.

بروفه، شرکت‌های کوچک و متوسط فناوری را یکی از پایه‌های رونق اقتصادی، توسعه فناوری، کارآفرینی و تقویت تولید ملی دانست و افزود: توسعه این شرکت‌ها در گرو ایجاد زیرساخت‌های لازم برای کاهش خطرپذیری آنها در دوران شروع فعالیت است و یکی از مهمترین زیرساخت‌ها، مراکز رشد واحدهای فناوری خواهد بود.

وی اظهار کرد: مرکز رشد واحدهای فناوری برای کارآفرینان و واحدهای کوچک و متوسطی که دارای ایده‌های محوری قابل تجاری شدن هستند، برای چند سال با ارائه اطلاعات، مشاوره‌های ضروری، خدمات، تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی در حد امکان به ارتقای آنها کمک کرده و آنها را برای حضور مستقل و مؤثر در صحنه فناوری کشور آماده می‌کند.

رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری علوم دامی با تاکید بر این که بهره‌وری حداکثری از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود در مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور در راستای رونق اقتصاد دانش‌بنیان از ضرورت‌های این مجموعه تحقیقاتی است، توضیح داد: استراتژی اصلی «مرکز رشد واحدهای فناور علوم دامی»، ایجاد بستری مناسب به منظور جذب کارآفرینان و فارغ‌التحصیلان علوم دامی، واحدهای R&D شرکت‌های پیشرو و بزرگ، شرکت‌های Spin Off (شرکت بزرگ‌تری که به چند کسب‌وکار خردتر و مستقل تقسیم می‌شود)، اعضای هیأت علمی مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور در راستای تجاری‌سازی و توسعه دانش‌های فنی منتج از تحقیقات به عمل آمده توسط محققان علوم دامی، تولید محصولات دانش‌بنیان قابل عرضه به بازار و در نهایت رشد اقتصادی منطقه و کشور است.

وی بیان کرد: واحدهای فناوری که ایده محوری و حوزه اصلی پژوهشی آنها حول اهداف «چشم‌انداز استراتژیک یا نقشه راه مؤسسه» برای ارتقای مشارکت با بخش غیردولتی و برون‌سپاری بخشی از تحقیقات حوزه دامپروری به بخش خصوصی باشد، در راستای اجرای طرح‌های توسعه محور، در اولویت حمایت قرار خواهند داشت.

کد خبر 6099609

دیگر خبرها

  • کاهش وابستگی شهرداری قم به محصولات غیر بومی با همکاری استارتاپ‌ها
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • ابهام در مورد شرکت چینی تامین کننده VAR/ تخصص در بیلیارد و تنیس!
  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود
  • اصفهان،میزبان کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای