Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روزنامه «الریاض»، عربستان با انتشار فهرستی از نام‌های شماری از رهبران انصار الله یمن، از پاداش ۳۲۵ میلیون دلاری برای ارائه اطلاعاتی در خصوص این افراد پرده برداشته است.

در این فهرست نام ۲۰ نفر از رهبران و مسئولان ارشد انصار الله آورده شده و ریاض ادعا کرده که آن‌ها در حال برنامه ریزی و تلاش برای اقدامات ضد سعودی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عربستان اعلام کرده در صورت ارائه اطلاعاتی که منجر به دستگیری این افراد شود این پاداشت‌ها را پرداخت خواهد کرد.

ادعای ریاض در حالی مطرح می‌شود که این کشور از سال ۲۰۱۵ تا کنون جنگ نابرابری را علیه مردم یمن آغاز کرده است و انصار الله و کنگره مردمی یمن در کنار ارتش این کشور از خاک یمن در برابر تجاوزات عربستان دفاع می‌کنند.

عربستان در فهرست خود پاداشی ۳۰ میلیون دلاری برای ارائه اطلاعاتی درباره «عبدالملک بدر الدین الحوثی» رهبر انصار الله که منجر به بازداشت او شود، تعیین کرده است.

به این ترتیب جایزه ۲۰ میلیون دلاری برای «صالح علی الصماد» رئیس شورای عالی سیاسی یمن، پاداش ۲۰ میلیون دلاری برای «محمد علی عبدالکریم الحوثی» رئیس کمیته عالی انقلابی یمن، پاداش ۲۰ میلیون دلاری برای «زکریا یحیی الشامی» معاون رئیس ستاد مشترک ارتش یمن، پاداش ۲۰ میلیون دلاری برای «عبدالله یحیی ابو الحاکم» فرمانده نظامی انصار الله، پاداش ۲۰ میلیون دلاری برای «عبد الخالق بدر الدین الحوثی» فرمانده میدانی انصار الله و برادر کوچکتر رهبر انصار الله، پاداش ۲۰ میلیون دلاری برای «محمد ناصر العاطفی» وزیر دفاع یمن، پاداش ۲۰ میلیون دلاری برای «یوسف حسن اسماعیل المدانی» از فرماندهان میدانی انصار الله، پاداش ۲۰ میلیون دلاری برای «عبدالقادر احمد قاسم الشامی» معاون پیشین سازمان امنیت سیاسی یمن، پاداش ۲۰ میلیون دلاری برای «عبدالرب صالح جرفان» رئیس سازمان اطلاعات انصار الله و پاداش ۲۰ میلیون دلاری برای «یحیی محمد الشامی» معاون فرمانده نیرو‌های مسلح یمن تعیین شده است.

برای ارائه اطلاعاتی در خصوص «عبدالکریم امیر الدین الحوثی» پاداش ۱۵ میلیون دلاری و «یحیی بدر الدین الحوثی» ۱۰ میلیون دلار، «حسن محمد زید» ۱۰ میلیون دلار، «سفر مغدی الصوفی» ۱۰ میلیون دلار، «محمد عبدالکریم الغماری» ۱۰ میلیون دلار، «عبدالرزاق محمد المرونی» ۱۰ میلیون دلار، «عامر علی المرانی» ۱۰ میلیون دلار، «ابراهیم علی الشامی» ۱۰ میلیون دلار و «فضل محمد المطاع» ۱۰ میلیون دلار جایزه تعیین شده است.

انتهای پیام/

پاداش عربستان به ازای دریافت اطلاعاتی از رهبران انصارالله

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۶۱۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق ۲۴ میلیون دلاری هیئت تجاری افغانستان در ازبکستان

اتاق بازرگانی و صنایع ازبکستان از قراردادی به ارزش ۴۴ میلیون دلار میان هیئت تجاری افغانستان و این کشور خبر داده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، هیئت تجاری افغانستان در سفر سه روز به تاشکند با اتاق بازرگانی و صنایع ازبکستان قراردادی به ارزش 44 میلیون دلار به امضا رساند.

براساس گزارش «تایمز آسیای مرکزی» کابل و تاشکند در حال برنامه ریزی برای تشکیل شورای تجاری ازبکستان-افغانستان هستند که 18 شرکت افغان از اعضای آن خواهند بود و ارزش بازار واردات افغانستان را به هفت میلیارد دلار نیز می‌رساند.

در این گزارش آمده است بیشترین درخواست واردکنندگان محصولات کشاورزی، محصولات غذایی فرآوری شده، منسوجات، چرم، قطعات برقی و مصالح ساختمانی است.

طرح ازبکستان برای کریدور لجستیکی از افغانستان به آسیای مرکزیتعیین سفیر جدید طالبان در ازبکستانتلاش ازبکستان برای گسترش همکاری اقتصادی با افغانستان

گفتنی است طی دو سال گذشته ازبکستان از جمله کشورهایی است که با افغانستان روابط تجاری و اقتصادی نزدیکی داشته است.

توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری، رفع موانع سرمایه‌گذاری‌ و حل مشکلات تجاری، ایجاد سهولت در ترانزیت کالاها، کاهش تعرفه ترانزیتی، ایجاد کریدور حمل و نقل و لجستیک از افغانستان به کشورهای آسیای مرکزی را می‌توان به عنوان برنامه‌های گشایش روابط تجاری میان کابل و تاشکند نام برد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رانت ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • شگفتی از دستمزد میلیون دلاری بازیکن سابق استقلال
  • صادرات ۴.۱ میلیارد دلاری نفت/ تراز تجاری مثبت شد
  • طلا دوباره اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • گوسفندهای غول پیکر 40 هزار دلاری
  • توافق ۲۴ میلیون دلاری هیئت تجاری افغانستان در ازبکستان
  • طلای جهانی سقوط کرد
  • تجارت ۱.۳ میلیارد دلاری ایران و ترکیه در ۳ ماهه ۲۰۲۴
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه