Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@20:04:12 GMT

دارو گران نشد

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۶۲۳۴۴

دکتر غلامرضا اصغری  درباره مباحث مطرح مبنی بر افزایش قیمت دارو در سال جاری، گفت: باید توجه کرد که هر سال در کشور میزانی از تورم وجود دارد. اگر قیمت دارو متناسب با میزان تورم تغییر کند، به معنی افزایش قیمت تلقی نمی‌شود.


وی با بیان اینکه طبق اعلام دولت در حال حاضر تورم در کشور تک رقمی است، افزود: بر این اساس هر تغییر یا افزایش قیمتی که در دارو متناسب با نرخ تورم و در حد تورم موجود در کشور اتفاق افتد، نه تنها به معنی افزایش قیمت دارو نیست، بلکه به این معناست که افزایش قیمتی نداشتیم و همان قیمت پارسال تکرار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین این افزایش تورمی را باید از بحث افزایش قیمت جدا کرد.

اصغری با تاکید بر اینکه به مفهوم افزایش قیمت، تغییری در قیمت دارو نداشته‌ایم، ادامه داد: بر این اساس تغییر قیمت‌هایی که اعمال می‌کنیم، کمتر از نرخ تورم و یا در حد نرخ تورم خواهد بود. در عین حال باید توجه کرد وقتی که تورم افزایش می‌یابد، هزینه‌های کارخانه‌های تولیدکننده دارو نیز متناسب با تورم بالا می‌رود. به همیت ترتیب میزان حقوق پرداختی به کارگر هر سال افزایش می‌یابد، از طرفی هزینه برق و آب و ... نیز بالا می‌رود. حال اگر قیمت دارو هم متناسب با میزان تورم تغییر نکند، کارخانه تولیدکننده دارو، ضرر می‌کند یا حاشیه سودش کم می‌شود.

رییس سازمان غذا و دارو در ادامه با اشاره به تاخیر سازمان‌های بیمه‌گر در پرداخت مطالبات داروخانه‌ها، گفت: در حال حاضر نزدیک به ۲۵۰۰ میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه‌گر طلب داریم. البته میزان مطالبات‌مان نزدیک به ۳۰۰۰ میلیارد تومان بود که چندی پیش ۵۰۰ میلیارد آن را پرداخت کردند. همچنین قرار است هفته آینده هم ۵۰۰ میلیارد دیگر را هم بدهند تا میزان مطالبات به ۲۰۰۰ میلیارد برسد.

اصغری با بیان اینکه خوشبختانه با تلاش‌ همکاران‌مان مشکل حادی که منجر به اختلال در ارائه خدمت شود، در داروخانه‌ها ایجاد نشده است، گفت: البته باید توجه کرد که شرکت‌های تولیدکننده و پخش دارو متعلق به سازمان تامین اجتماعی است و حدود ۳۰ درصد بازار دارویی را در اختیار دارند. در عین حال در حال حاضر این شرکت‌ها ۳۰ درصد میزان مطالبات دارویی داروخانه‌ها، از ما طلبکارند و ما هم ۶۰ درصد میزان مطالبات شرکت‌ها را از آنها طلبکاریم.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۶۲۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز حساس برای سکه‌ بازان؛ شرط مهم برای کاهش قیمت سکه

قیمت سکه در معاملات نقدی روز پنجشنبه هفته قبل نزولی شد. در شرایط کنونی فنی‌های بازار معتقدند که قیمت‌ها در مرز حساسی قرار دارند و دو روز ابتدای هفته جاری برای معامله گران مهم است.

به گزارش اقتصادنیوز، بازار سکه در آخرین روز معاملاتی هفته قبل با افت دما روبرو شد. بررسی‌ها نشان می‌دهد که پس از آنکه قیمت دلار به مسیر کاهشی خود ادامه داد سکه بازان بار دیگر دنده‌معکوس زدند و فلز گران‌بهای داخلی با افت ۱۵۰ هزار تومانی بر روی ۴۲ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان قرار گرفت.

در شرایط کنونی فنی‌های بازار معتقدند که قیمت‌ها در مرز حساسی قرار دارند و دو روز ابتدای هفته جاری برای معامله‌گران مهم است.

گفتنی است بازار طلا روز جمعه شاهد فراز و فرود قیمت اونس طلا بود. فلز زردرنگ جهانی روز گذشته تا سطح ۲۳۵۲ دلار بالا رفت؛ اما دوباره نزولی شد و تا محدوده ۲۳۲۶ دلار پایین آمد. البته بامداد امروز قیمت طلا در حول‌وحوش ۲۳۳۸ دلار بسته شد.

از سوی دیگر برخی از معامله‌گران مدعی بودند که اسکناس آمریکایی در معاملات پشت خطی روز جمعه تا حدودی کاهشی شد. فعالان بازار می‌گفتند درصورتی‌که دلار در اولین روز هفته نوسان نزولی را ثبت کند شرایط برای صعود سکه دشوار خواهد شد.

به عقیده تکنیکالیست‌ها درصورتی‌که سکه بالای مرز ۴۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان ماندگار شود احتمال رسیدن آن به نیمه کانال یاد شده وجود دارد. از سوی دیگر مرز ۴۲ میلیون‌تومانی و محدوده ۴۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان برای جناح کاهشی بازار مهم است. هفته گذشته سکه تا این مرز مهم پایین آمد، اما نتوانست تثبیت دهد و دوباره به سمت بالا برگشت. تحلیلگران می‌گویند درصورتی‌که سکه مرز ۴۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان را از دست دهد قدرت کاهشی‌ها تا حدودی بیشتر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • روز حساس برای سکه‌ بازان؛ شرط مهم برای کاهش قیمت سکه
  • لحظه اصابت موشک یمن به پهپاد گران قیمت آمریکایی | ویدئو
  • قالیباف به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • برنت ۸۹ دلار و ۵۰ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۸ |برنت ۸۹ دلار و ۵۰ سنت شد
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • پیاز این‌گونه ۱۵۹۸ درصد گران شد/ تغییر ۱۵۴۰ درصدی قیمت گوشت در ۷ سال گذشته
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید