Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@02:06:35 GMT

اجرای طرح دوست علمی در خراسان‌جنوبی

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۶۲۵۸۷

اجرای طرح دوست علمی در خراسان‌جنوبی

رئیس اداره پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان خراسان‌جنوبی گفت: یکی از برنامه‌هایی که اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی با همکاری بنیاد نخبگان استان اجرا می‌کند، طرح " دوست علمی" است.

محمد راستگو در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه این طرح از دوره متوسطه اول آغاز می‌شود، اظهار کرد: طرح دوست علمی از سال تحصیلی 92-91 در استان آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این طرح برای ایجاد رقابت سالم و شبکه‌های علمی بین دانش‌آموزان سرآمد دروس ریاضیات، فیزیک، شیمی و زیست‌شناسی و تقویت بنیه علمی آن‌ها برنامه ریزی شده است.

راستگو با بیان اینکه طرح دوست علمی برای ایجاد رقابت سالم و ایجاد شبکه‌های علمی بین دانش‌آموزان سرآمد در استان اجرا می‌شود، تصریح کرد: ارتقای فرهنگی و علمی دانش‌آموزان، جذب حمایت و هدایت تحصیلی دانش‌آموزان مستعد و ایجاد شبکه علمی بین دانش‌آموزان مناطق محروم و برخوردار، از اهداف اجرای این طرح است.

رئیس اداره پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان خراسان‌جنوبی ادامه داد: همچنین تمرکززدایی و افزایش گستره حمایتی بنیاد ملی نخبگان به مناطق محروم، ایجاد تعامل علمی و فرهنگی بین دانش‌آموزان مناطق مختلف و تشکیل حلقه‌های دوستان علمی و ایجاد ارتباطات فرهنگی و اجتماعی در ارتباطات علمی، از دیگر اهداف اجرای این طرح در استان است.

راستگو بیان کرد: طرح دوست علمی به منظور کشف و شکوفا کردن استعدادهای دانش‌آموزان مستعد و ارتقای سطح علمی محیط‌های آموزشی دانش‌آموزان به ویژه در مناطق کم برخوردار اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه در راستای اجرای این طرح، دوره‌هایی برای دانش‌آموزان فراهم کرده‌ایم، تصریح کرد: این دوره‌ها به تفکیک جنسیت به مدت سه روز با هماهنگی حوزه معاونت آموزش متوسطه برای هر شهرستان بر اساس نرم، با استفاده از ظرفیت اساتید مجرب و نخبه‌های علمی استان برگزار می‌شود.

رئیس اداره پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان خراسان‌جنوبی بیان کرد: در سال‌های بعد اجرای این طرح، تعداد دوره‌ها بیشتر شد، به طوری که در سال تحصیلی 94-93، چهار دوره را برگزار کردیم.

راستگو ادامه داد: سعی می‌کنیم در این سه روز که میزبان دانش‌آموزان مناطق مختلف استان هستیم، از نظر ابعاد علمی فرهنگی و دینی، آنان را رشد دهیم.

وی با بیان اینکه از ابتدای اجرای این طرح تاکنون، 15 دوره را با همکاری بنیاد نخبگان استان برگزار کردیم، افزود: بنیاد نخبگان استان اعلام آمادگی کرده است که این دوره‌ها را در سال تحصیلی جدید ادامه دهد.

رئیس اداره پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان خراسان‌جنوبی بیان کرد: بیش از 1200 نفر دانش‌آموز را در این دوره‌ها تحت پوشش قرار دادیم.

راستگو با بیان اینکه در این طرح علاوه بر مباحث علمی به مباحث فرهنگی نیز توجه می‌شود، تصریح کرد: سعی می‌شود از مشاوران کارآزموده و مجرب در این طرح استفاده شود.

وی با بیان اینکه از حضور روحانیت در این طرح استفاده می‌کنیم، افزود: تاکنون این طرح در تمام شهرستان‌های استان اجرایی شده است.

رئیس اداره پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان خراسان‌جنوبی در خصوص روند انتخاب دانش‌آموزان برای این طرح، اظهار کرد: بر طبق بخشنامه ابلاغی، ملاک‌هایی را برای استفاده دانش‌آموزان از این طرح مشخص می‌کنیم.

راستگو یادآور شد: دانش‌آموزانی که دارای برجستگی علمی و یا به نوعی دارای قابلیت نخبگی هستند، برای گذراندن این طرح انتخاب می‌شوند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۶۲۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی

حمید جهانشاهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی امروز در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال جاری مصوب شد.

وی افزود: این مطالعه با رویکرد ارتقای زیست بوم کارآفرینی نوآوری و فناوری خراسان جنوبی جلب مشارکت ذینفعان کلیدی و برگزاری بیش از ۴۰ جلسه کارشناسی تدوین شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی گفت: این سند در استان با همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی دانشگاه‌ها نهادها ستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی تدوین شده و در این فرآیند تلاش شده مشارکت نمایندگان و تمام گروه‌های ذی نفع جلب شود و در مجموع دعوت از ۹ لایه و ۳۲ بازیگر اصلی زیست بوم صورت گرفته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی افزود: در تدوین سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی فرادست نظیر مطالعات طرح آمایش سرزمینی خراسان جنوبی بررسی و مورد بهره برداری قرار گرفته‌اند.

جهانشاهی تاکید کرد: بر اساس این سند مهم‌ترین ارزش‌های توسعه دانش بنیان استان توجه به اقتدار آفرینی علم و دانش، توجه به امنیت و انسجام ملی، توجه به فرهنگ اسلامی ایرانی و بومی، سهم برتر منابع انسانی و سرمایه اجتماعی، خلاقیت، نوآوری و فناوری علمی، ثروت آفرینی، افزایش رفاه عمومی و افزایش اشتغال به ویژه برای دانش آموختگان دانشگاهی، عدالت محوری در دستیابی با فرصت‌های برابر دانش پایه برای افراد، شرکت‌ها و نهادها، صیانت از محیط زیست، منابع انرژی و آب مبتنی بر حکمرانی دانش و توجه به مزیت‌های نسبی استان همچون توسعه ظرفیت‌های کشاورزی، معدن، مرز و غیره خواهد بود.

به گفته رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در این سند ۱۲ هدف بنیادین تدوین شده که عبارتند از توسعه فرهنگ کارآفرینی دانش پایه، بهبود محیط کسب و کار دانش بنیان، تحقق توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش پایدار، فراگیر و عادلانه به نفع همه اقشار جامعه، توسعه سرمایه انسانی، آموزش و مهارت برای پاسخگویی به نیازهای اقتصاد دانش بنیان، توسعه زیرساخت و توزیع خدمات دانش بنیان و تقویت زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات در سطح استان مبتنی بر آمایش سرزمینی، ارتقای بهره وری و حفاظت از منابع استان با استفاده از نوآوری و فناوری‌های دانش بنیان، تقویت نقش نهاد علم، دانش نوآوری و فناوری در تکمیل زنجیره ارزش استان، شبکه سازی نوآوری، فناوری و کارآفرینی برای توسعه زیست بوم، توسعه بهره برداری از فناوری‌های نوین، توسعه فناوری‌های پرچم دار به منظور رشد و رقابت پذیری اقتصاد منطقه‌ای، تقویت بنیان‌های پژوهش در زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی استان و ارتقای سطح سلامت و بهداشت استان با گسترش خدمات و محصولات دانش بنیان است.

کد خبر 6087044

دیگر خبرها

  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • پیشرفت‌های علمی نتیجه آموزش‌های معلمان است
  • ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان با آرمان‌های انقلاب اسلامی
  • حضور ۳۵۰ دانش آموز کاشمری در دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • دستاوردهای علمی مرهون تلاش معلمان و اساتید دانشگاه است
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی
  • اجرای دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس در استان قزوین
  • اجرای طرح ملی ورزش با مردم در خراسان جنوبی